şuan bimekste 839 tl görünüyor gayet uygun fiyatta fakat sadece anakarada var görünüyor malesef
quote:
Orijinalden alıntı: xenix41
İnternet bağlantısıyla ilgili sorun yaşamış olan var mı? Ben dün ses sistemini kurdum wi-fi bağlandı hatta bilgisayara Nero kurarak bilgisayardan dosya bile görüntüledim ancak akşam hiçbir değişiklik yapmamış olmama rağmen hiçbir şekilde wireless bir ağ görmüyor alet. Kitapçıkta başka wireless cihazlar bloke ediyor olabilir diyor ama öyle bir durum da yok.Aletin wireless receiverı bi kaç saat içinde patlayamaz sanırım bilgisi olan var mı?
Eger wifi olan bi cep telefonundan ya da laptopdan, yani aga LG ye ip tanimladiktan sonra katilan herhangi bi cihaz varsa LG nin ip sini almis olabilir. Bende De bi ara iphone surekli LG nin ipsini aliyordu ve LG nete cikamoyo. İphone nun ipsini sabitledim sorun duzeldi.
quote:
Orijinalden alıntı: poseidongs
şuan bimekste 839 tl görünüyor gayet uygun fiyatta fakat sadece anakarada var görünüyor malesef
pardon arkadaşlar,
838 tl olarak hb906ta mopdelini kastetmiştim, sb olan değil yanlış konuya yazdım
Arkadaşlar merhaba; ben kulesiz ola modeli 906sb yi 2 aydır sorunsuzca kullanıyorum.. hatta dün e kadar arka hop.leri hiç kullanmamıştım :) sesini açmaya gelmiyor zaten, güncellemeden sonra bir sürü yenilik gelmiş premium kısmına, mesela digiturk ten maç özetlerini falan izleyebiliyoruz... garanti bankasının ekonomi sayfasına göz atabiliyoruz.. oyunlar vs. youtube yanısıra dailymotion da gelmiş...
2 aydır kule şeklinde ayak arıyordum fakat bulamadım gönlüme göre;
bende dün benim sistemin hop.leri için küçük ayaklar yaptırdım, bu ayaklar yerde durması için değil, odanın 4 köşesinde duvarın üst kısımlarına asmak için kullandım, sıcak silikon ile de kabloları duvara yapıştırarak sistemin olduğu yere kadar çektim, 2 hop.un kablosu yetmedi, onlara bugün kablo alıp ek yapıcam... herkese tavsiye ederim, hem yer konusunda çok rahatlama oldu, hem görüntü olarak daha güzel oldu, hemde ses olarak sinema hissini sanki daha iyi alıyormuşum gibi hissettim... resimleri ekliyorum, belki birileri için fikri verir... foto lar cep.tel ile çekildiğinden biraz kötü :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatihata -- 2 Ocak 2012; 12:00:59 >
Güzel fikir ancak kablolar duvarda çok göze batmıyor mu yerde fazla görünmüyor en azından. Ben sistemi cumartesi aldım sorunsuz kullanıyorum şu an ancak 3d film izlerken altyazı sorunu oluyor. Buna çözüm bulanınız var mı? Eğer srt olarak atarsak altyazı kayıyor 3dye geçince. 3dsubtitler diye bir program indirdim.sub ve .idx diye iki formatta 3d subtitle hale getiriyor ancak bu sefer media player görmedi. MKVToolnix ile filmin içine gömdüm yine olmadı:( en sonunda bilgisayarı TV'ye bağlayarak izledim. Bunun kolay bir yöntemi yok mu?
kaboları mümkün olduğunca en gizlenecek yerden kullanmaya çalıştım... bazılarını perde nin arkasından tavana çıkarıp, korniş boyunca devam ettirdim, böylelikle 25 yada 30 cm bir kısım görünür durumda oldu, oda bina nın kolonlarının alt kısmından geçti...
ön sağ hoparlörün kablosu komple görünüyor ama malesef, arka sağ için de, kapı hep açık durdurduğundan 15 cm kadar ancak görünuyor... birde kabloları şeffaf olduğundan çok ta sırıtmadı, bu gece kalan yerleri yaptıktan sonra, duvardaki boyadan elimde mevcut, biraz da onla kablolar üzerinden geçicem, belli belirsiz olacak diye tahmin ediyorum... kablo kirliliği olmasından sa, az da olsa görüntü kirliliği olsun....
bu arada ben 3d filmlerde alt yazı sorunu hiç yaşamadım..
HDMI OUT'tan TV'ye bağladım ama görüntü alamıyorum. Sorun nedir sizce?
quote:
Orijinalden alıntı: jadle
tv nin input kısmından hangi hdmı ise onu tıkla seç görüntü gelmesi lazım
quote:
Orijinalden alıntı: parlamenter
quote:
farklı bir HDMI girişi seçince oldu çok teşekkürler.
Bu sistemle ilgili tavsiye edebileceğiniz şeyler var mı?
2 gün önce darty'de kampanya vardı, burda da hakkında iyi şeyler duyunca sonuncusunu 599 TL'ye aldım.
Android cep telefonundan ağ üzerinden mp3 çalma falan mümkün mü? Benzer şeyler okudum ama emin değilim.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: parlamenter
quote:
farklı bir HDMI girişi seçince oldu çok teşekkürler.
Bu sistemle ilgili tavsiye edebileceğiniz şeyler var mı?
2 gün önce darty'de kampanya vardı, burda da hakkında iyi şeyler duyunca sonuncusunu 599 TL'ye aldım.
Android cep telefonundan ağ üzerinden mp3 çalma falan mümkün mü? Benzer şeyler okudum ama emin değilim.
wifi directi kurarsan cepten medyaları oynatırsın
599 a hb 906 sb mi aldın çol iyi fiata almışşın
telefonumun da mı wifi direct özellikle olması lazım? Kurulumu nasıl yapacağım kitapçıkta da yazmıyor.
Bu ses sistemi optik kablo ile 47LH4000 LCD TV'ye bağlı. PC'den bir film yada mp3 vs. açtığımda ses 1-2 sn. bekledikten sonra geliyor.
Yani bi senkronize hata yok, ama hiçbir dosyanın ilk 1-2 sn'sini duyamıyorum. Acaba bu LCD'den midir? ses sisteminden midir?
Bence hoparlörleri yukarı takman iyi olmamış. Normalde hoparlör düzeni kulak seviyesinde olması gerekir.
quote:
telefonumun da mı wifi direct özellikle olması lazım? Kurulumu nasıl yapacağım kitapçıkta da yazmıyor.
telin wifi olmasi yeterli cihazda menuden wifidirect gir gurupkur gir orda sifre veriyor o sifreyi telinde wifi kismina server ismini gorunce oraya sifreyi yazican telde wifi baglan dediginde ceptel ile 906 birborine baglanmasi lazim bu sekilde cebindeki medyayi 906 ile tv de oynatabolirsin. bir nevi dlna agi gibi ag kuruyor tek farki modemle iliskisi olmamasi yani direk wifi baglanti yapiyor ben busekilde birsefer baglanti yaptim samsung wave 2 ile ben cepten allshareden dlna ile cebi aga bagliyorum ve cepteki medyayi tv de oynatiyorum
tamam grup vs. kurdum, şifreyi aldım HTC desire telefonum çok da güzel şekilde bağlı.
e şimdi noolcak? :) nasıl çalıcam mp3 falan?
quote:
tamam grup vs. kurdum, şifreyi aldım HTC desire telefonum çok da güzel şekilde bağlı.
oynat flan çıkmadımı telde
dlna ya flan bak telimdeki medyayı tv de oynat gibi seçenekler çıkmadımı
iyice bak
quote:
Orijinalden alıntı: Fatihata
kaboları mümkün olduğunca en gizlenecek yerden kullanmaya çalıştım... bazılarını perde nin arkasından tavana çıkarıp, korniş boyunca devam ettirdim, böylelikle 25 yada 30 cm bir kısım görünür durumda oldu, oda bina nın kolonlarının alt kısmından geçti...
ön sağ hoparlörün kablosu komple görünüyor ama malesef, arka sağ için de, kapı hep açık durdurduğundan 15 cm kadar ancak görünuyor... birde kabloları şeffaf olduğundan çok ta sırıtmadı, bu gece kalan yerleri yaptıktan sonra, duvardaki boyadan elimde mevcut, biraz da onla kablolar üzerinden geçicem, belli belirsiz olacak diye tahmin ediyorum... kablo kirliliği olmasından sa, az da olsa görüntü kirliliği olsun....
bu arada ben 3d filmlerde alt yazı sorunu hiç yaşamadım..
hocam Xbox'ta ve PC'de açtığım her medya dosyasının sesi 2-3 sn. geciktikten sonra geliyor. Senkronize bir hata yok yani, bazı uydu alıcılarında olduğu gibi, ilk bi kaç saniye ses gelmiyor.
LG'yi aradım, teknik servis gönderdiler, geldiler "olur öyle" dediler gittiler.
Sizde durum nedir?
Ne uğraştırdı arkadaş bu sistem beni ya.
PC'yi TV'ye bağlayıp sesi optik kablo ile HB906SB'den TV'ye aktarınca seste gecikmeler oluyor. Büyük bir ihtimalle bunun sebebi TV diye düşündüm ve PC'yi HDMI ile HB906SB'ye HB906SB'yi de yine HDMI ile TV'ye bağladım. Bu kez ses sorunu ortadan kalktı ama görüntü kötü gelmeye başladı.
Frekanslarını da eşitledim, çözünürlükler de uyumlu ama görüntü kötü. küçük yazılar okunmuyor.
quote:
dosyalarım çalıcagın medyaya gel örnek videolar bi video aç seçenek gibi pencere çıkar aç allshare de tıkla video açılır telin ekranına oynatıcı ismi gelir lh ht flan diye oynatıcıyı tıkla tv de cebindeki video oynar
Boyutu büyük olan Full HD veya 3d filmlerde Nero ile kablosuz bağlanırken takılma oluyor. Böyle bir sorunlakarşılaşan var mı? İnternet hızı 3 mbit. Çözümünü bilen varmı?