Şimdi Ara

LG HB906SB 3D Blu-ray Satellite Ev Sinema Sistemi (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.008
Cevap
10
Favori
75.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iso dosyası şeklindeki bluray filmleri oynatırmı bu sistem arakadaşlar bilginiz varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecoli82

iso dosyası şeklindeki bluray filmleri oynatırmı bu sistem arakadaşlar bilginiz varmı?

blurey ıso orjinal diski oynatır
  • arkadaşlar böyle bir sistem alsak tv deki normal yayınıda bu sistem üzerinden dinliyebilirmiyiz lw570s burada benim tv
  • herkese öncelikle selamlar ben laptop dan kablosuz baglantımı yapamadım hb906ta,ya... programı kurdum ama cihaz laptop,u görmuyor sorun nerde saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysavas

arkadaşlar böyle bir sistem alsak tv deki normal yayınıda bu sistem üzerinden dinliyebilirmiyiz lw570s burada benim tv

dinlersin optik kablo ile tv yi 906sb ye bağla naturelplus da 5+1 ses alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: scyllias

herkese öncelikle selamlar ben laptop dan kablosuz baglantımı yapamadım hb906ta,ya... programı kurdum ama cihaz laptop,u görmuyor sorun nerde saygılar...

wifi dirwkt i kurucan gurup oluşturucan bendede 906 sb var bende baya denedim yapamadım çok uğraştım olmuyor ben samsung wavw 8530 cep teli

tanıtmaya çalıştım bi türlü olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: parlamenter

quote:

arkadaşlar böyle bir sistem alsak tv deki normal yayınıda bu sistem üzerinden dinliyebilirmiyiz lw570s burada benim tv

teşekkürler parlamenter, yalnız naturelplus nedir anlayamadım
  • quote:

quote:

herkese öncelikle selamlar ben laptop dan kablosuz baglantımı yapamadım hb906ta,ya... programı kurdum ama cihaz laptop,u görmuyor sorun nerde saygılar...

wifi dirwkt i kurucan gurup oluşturucan bendede 906 sb var bende baya denedim yapamadım çok uğraştım olmuyor ben samsung wavw 8530 cep teli

ben sorunu bu sabah çozdum bıraz karmasık bır ag sıstemım var kablosuz modem başka yerde bende yukseltıcı point var cihaz ikisini ayrı göruyor sanırım o yuzden olmuyordu aparatın fişini cekınce ana modemden sorunsuz baglandı hd flimlerde ses sorunu oluyor divix ler sorunsuz akıyor saygılar...wifi baglantı ozellıgı olan cep tlf mu görmedı ona bakacam saygılar

• quote:

quote:

quote:

naturel plus 5+1 ses modudur stereo 2kanal yayını sanal 5+1 yapıyor

1. optik kablo ile bağlantı yapılır

2. ARC var tv nin arc hdmı girişi 906sb nin hdmı çıkışına bağlanınca optik bağlantıya gerek kalmadan arc üzerinden bağlantı yapılıyor

şöyle bi güzel durum var tv lg lw serisi ise lg hb 906 sb 3d blurey ev sin sistemi alırsan ( bende bu cihaz var) en güzel tarafı SİMPLİNK ile tv ve sin sistemi

tek kumandaya senkronize oluyor ve herşeyi tv nin kumandası ile yapıyorsun süper bişey 2 cihazı tek kumanda ile kullanmak

• quote:

quote:

quote:

ben sorunu bu sabah çozdum bıraz karmasık bır ag sıstemım var kablosuz modem başka yerde bende yukseltıcı point var cihaz ikisini ayrı göruyor sanırım o yuzden olmuyordu aparatın fişini cekınce ana modemden sorunsuz baglandı hd flimlerde ses sorunu oluyor divix ler sorunsuz akıyor saygılar...wifi baglantı ozellıgı olan cep tlf mu görmedı ona bakacam saygılar

modemden dlna ağına bağlanıyor onda sorun yok sorun

wifidirect varya cihazda bende ceptelde wifi var cep teli görmüyor wifidirecte gurup oluşturup cepteli de bu gurubun sifresi ile görmesi gerekiyor

5-6 kez denedim yapamadım ceptel dlna ağına bağlanıyor ama 906sb nin wifidirect ağı kurulmuyor

sende bi denesen durum nedir

• quote:

quote:

quote:

quote:

naturel plus 5+1 ses modudur stereo 2kanal yayını sanal 5+1 yapıyor

1. optik kablo ile bağlantı yapılır

2. ARC var tv nin arc hdmı girişi 906sb nin hdmı çıkışına bağlanınca optik bağlantıya gerek kalmadan arc üzerinden bağlantı yapılıyor

şöyle bi güzel durum var tv lg lw serisi ise lg hb 906 sb 3d blurey ev sin sistemi alırsan ( bende bu cihaz var) en güzel tarafı SİMPLİNK ile tv ve sin sistemi

tek kumandaya senkronize oluyor ve herşeyi tv nin kumandası ile yapıyorsun süper bişey 2 cihazı tek kumanda ile kullanmak

evet tv de lg görsellik açısından da lg marka blurey bir sinema sistem düşünüyorum kumanda olayıda çok iyiymiş h.sonu bir indirim yakalarsam kuleli kulesiz 800 900 tl arası sistem için bütçem var

• Bu sistem DTS çözüyor mu? Altyazı boyutunu otomatik ayarlıyor sanırım bu 3.5 mtden izlerken sorun olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xenix41

Bu sistem DTS çözüyor mu? Altyazı boyutunu otomatik ayarlıyor sanırım bu 3.5 mtden izlerken sorun olur mu?

dts ses çözer
  • Size en son yaptığımı paylaşmak istiyorum.
    Öncelikle LG 55LW5500 tv kullanıyorum.Sinema sistemim de LG HB906TA.
    İlk aldığımda CD ile ses sistemi yanında gelen Nero Media Home 4 programını yükledim biraz kurcaladım pek memnun olmadım tüm mediaları tanıtmayı beceremedim zor geldi üstelik Divx'lerin dışında onlarında alt yazısını görmeyi beceremeden kaldırdım plex mediayı yükledim onunla daha bir sıkışma hissettim kullanamadım.Bir kullanıcıdan duyduğum için Nero Media Home 4 'ü tekrar yükledim ve tavşiyelere uyup yeni versiyonunu indirip güncelledim. Şimdi Laptopumdaki (lenovo-core2duo-G550-2.0mhz) Divx filmleri görüyorum ve seyrediyorum.Fotoğraf ve müzik rahatlıkla dinliyor ve izliyorum.HD ve 3D filmleri seyredemiyorum takılma oluyor.
    Benim modem 150 MBps Laptopunkini bilmiyorum modem ise orijinal HB906TA içinde bütünleşik geliyor geliyor.
  • Bu arada magic motion kumanda aldım ancak HB906TA yı tam olarak kumanda edemedim.HB906 nın kurulum yada araçlar dediğimiz kısmını açıyor ancak oradan yukarıda da bahsettiğim arc uyumlu cihaza bağla diyor ve kalıyor.
    Gerçi MagicMotion kumanda ilgisi yok bu durumun normal kumanda ile de aynı sorunu yaşıyorum
    Halbuki 906 nın HDMI çıkışını 1.4v HDMI kablo ile tv nin HDMI-ARC girişine bağlıyorum.
    Bir şeyleri ayarlarda yanlış yaptım ama bulamadım henüz...
    Bilen varsa veya aynı durumu yaşayıp çözen arkadaş varsa yardımını rica ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gevis -- 20 Aralık 2011; 18:04:31 >
  • konuyu tüm mesajları baştan sona okudum, herkes yardımcı olan arkadaşlar teşekkürler
    bende bir konuda yardımcı olmanızı rica edeceğim

aslında amacım logitech z5500 almaktı fakat bu sıralar piyasadan kaltığından hiçbir yerde sıfırını bulamadım sonra bazı alternatiflere yönelmek zorunda kaldım

LG nin bu sinema sistemini verdiği ses olarak değerlendiriniz performansı nedir, z5500 ile kıyaslama yapacak olursak yorumunuz ne olur
    ikisi de farklı cihazlara aslında biliyorum, sadece bu cihazın sesiyle z5500 ün kıyaslama olarak yorumunuzu rica ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gevis

Bu arada magic motion kumanda aldım ancak HB906TA yı tam olarak kumanda edemedim.HB906 nın kurulum yada araçlar dediğimiz kısmını açıyor ancak oradan yukarıda da bahsettiğim arc uyumlu cihaza bağla diyor ve kalıyor.
    Gerçi MagicMotion kumanda ilgisi yok bu durumun normal kumanda ile de aynı sorunu yaşıyorum
    Halbuki 906 nın HDMI çıkışını 1.4v HDMI kablo ile tv nin HDMI-ARC girişine bağlıyorum.
    Bir şeyleri ayarlarda yanlış yaptım ama bulamadım henüz...
    Bilen varsa veya aynı durumu yaşayıp çözen arkadaş varsa yardımını rica ederim.

tv de hdmıarc olan yani alttaki hdmı ye bağlıycan tv yanda allta olanhdmı arc olandır

tven lg dimi simplinki menüden açık yaptınmı açık yapınca simplink otomatik olarak arc ye alıyor

böyle dene simplinki tv de açık yap

• quote:

Orijinalden alıntı: gevis

Size en son yaptığımı paylaşmak istiyorum.
    Öncelikle LG 55LW5500 tv kullanıyorum.Sinema sistemim de LG HB906TA.
    İlk aldığımda CD ile ses sistemi yanında gelen Nero Media Home 4 programını yükledim biraz kurcaladım pek memnun olmadım tüm mediaları tanıtmayı beceremedim zor geldi üstelik Divx'lerin dışında onlarında alt yazısını görmeyi beceremeden kaldırdım plex mediayı yükledim onunla daha bir sıkışma hissettim kullanamadım.Bir kullanıcıdan duyduğum için Nero Media Home 4 'ü tekrar yükledim ve tavşiyelere uyup yeni versiyonunu indirip güncelledim. Şimdi Laptopumdaki (lenovo-core2duo-G550-2.0mhz) Divx filmleri görüyorum ve seyrediyorum.Fotoğraf ve müzik rahatlıkla dinliyor ve izliyorum.HD ve 3D filmleri seyredemiyorum takılma oluyor.
    Benim modem 150 MBps Laptopunkini bilmiyorum modem ise orijinal HB906TA içinde bütünleşik geliyor geliyor.

modemin 150 mgbs ise çok iyi modm tv yanında ise hem tv hemde 906 yı eternet bağlarsan her ikiside 100 mgbs veri alır ve kesintisiz oynatması lazım
    kablosuz bağlantı varsa wifi adaptör kaç mbts 54 mü 150 mi bunlar çok önemli 54 mbts olanlar g sınıfı hız düşük 150 mbts olanlar 802.11 N sınıfı hızlı
    veri aktarıyor hd 1080p 3d lere bunlar tavsiye ediliyor

• arkadaşlar merhaba, yaklasık 1 hafta önce bu sistemi aldım ve kullanıyorum, şu ana kadar memnunum ama daha tecrübeli arkadaslara
    olan sorum şudur; bu ev sisteminin playeri full hd 3d bluray oynatabiliyormu? cünkü 3 ay önce samsung 40d6500 3d led tv yi alırken
    2 adet gözlükle yanında verilen orjinal 3d bluray özellikli mega mind filmini izlerken bir türlü tam ekran moduna getiremedim çünkü öyle
    bir seçenek de yoktu bu yüzden ekranın alt ve üstünde siyah boşluk kaldı.

Bu yüzden bende acaba full hd 3d bluray oynatmıyor mu sorusu belirdi. Daha önce benim gibi bu sistemde 3d bluray diski deneyen
    arkadasların yorumlarını bekliyorum, simdiden teşekkürler.
  • dediğinizi denemedim ama üstün körü cevap verecek olursam full hd yi açtıysa sorununuz ekran ayarları olabilir acaba 16 9 muydu görüntü modu
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.