Şimdi Ara

LG HB906SB 3D Blu-ray Satellite Ev Sinema Sistemi (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.008
Cevap
10
Favori
75.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet sanırım 16:9 du ama hatırladığım kadarıyla 4:3 modunda da tam ekran olmadı veya tek seçenekti akşam tekrar açıp kontrol ettikten
    sonra sağlıklı cevap verebilirim ama dediğim gibi full hd görüntü alamadım bir türlü...
  • full hd'den kastınız ne ? 1920 * 1080 ise filmlerin çoğu bu çözünürlükte değildir. Daha çok 2.35:1 ölçüsü kullanılırki bu da standart 16:9 tv'lerde altta ve üstte siyah boşluk bırakılarak izlenebilir. bu ölçüdeki filmlerin ekranı tamamen kaplamasını isterseniz ya zoom yapıp sağdan soldan keseceksiniz, yada ekranı strecth ile bir tarafını uzatarak (uzun suratlar, ince bedenler) seyredeceksiniz.
  • Arkadaşlar herkese merhaba,

Baya bi inceledim fakat bu ses sistemine mikrofon girişi sağlanabiliyor mu bulamadım ?

Karaoke için bu cihazı kullanabilir miyim ?

Teşekkürler,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaykay84 -- 14 Kasım 2017; 8:23:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hibo

full hd'den kastınız ne ? 1920 * 1080 ise filmlerin çoğu bu çözünürlükte değildir. Daha çok 2.35:1 ölçüsü kullanılırki bu da standart 16:9 tv'lerde altta ve üstte siyah boşluk bırakılarak izlenebilir. bu ölçüdeki filmlerin ekranı tamamen kaplamasını isterseniz ya zoom yapıp sağdan soldan keseceksiniz, yada ekranı strecth ile bir tarafını uzatarak (uzun suratlar, ince bedenler) seyredeceksiniz.

hibo doğru söylüyor orjinal daiski izliyorsunuz filmin orjinali 16.9 tabiki üste alta boşluk kalır tam ekran yaparsan görüntü bozulur ekran ayarını
    otomatik yap tv kendi ayarlar
  • tamam konu anlaşılmıştır, bu çözünürlük en boy oranına tam vakıf olmadığım için
    sormuştum bu soruyu cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.
  • arkadaşlar merhaba. birşey sormak istiyorum

son güncellemeyi yaptığımdan beri kablolu veya kablosuz olarak internete bağlanamıyorum. benzer problem yaşayan var mı, veya dvd playerın wireless bağlantısı acaba bir tuşa falan mı bağlı. daha önce rahat rahat girebiliyordum. şimdi 1 karış yanındaki modemi göremiyo
  • Merhaba arkadaslar. Bende uzun bir incele donemi ve kampanya bekledikten sonra aranıza katıldım. Lg hb906sb vatandan 650 tl ye aldım.

Sistemi kendim sorunsuz kurdum. Arc baglantiyla i tv sesini aldım.

Ayrıca laptopuda hdmi 1 e bağladım sesi sisteme görüntüyü Tv'ye aktarıyor. Birde logitech f710 gamepad aldım. Oyunlar psden güzel oldu. Dünden beri criyses2 oynuyorum. Dehşet güzel.

Ayrıca iPhone dockcu da bağladım. Görüntüyü ekrana vermesi benim için bonus oldu. İPhone tvout almaya gerek kalmadı.

Orginal 3d megamind bluray izledim. Tv 40d6000. Ekrana tam olarak oturdu ve görüntü harikaydi. Ama bendeki film gozluklerle beraber verilen film değil.

Sonuc olarak bu sistemi aldığıma çok memnunum. Sizlere de TSK ederim. Güzel yönlendirmeleriniz için:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: otsukarcı

Merhaba arkadaslar. Bende uzun bir incele donemi ve kampanya bekledikten sonra aranıza katıldım. Lg hb906sb vatandan 650 tl ye aldım.

Ayrıca laptopuda hdmi 1 e bağladım sesi sisteme görüntüyü Tv'ye aktarıyor. Birde logitech f710 gamepad aldım. Oyunlar psden güzel oldu. Dünden beri criyses2 oynuyorum. Dehşet güzel.

Ayrıca iPhone dockcu da bağladım. Görüntüyü ekrana vermesi benim için bonus oldu. İPhone tvout almaya gerek kalmadı.

Orginal 3d megamind bluray izledim. Tv 40d6000. Ekrana tam olarak oturdu ve görüntü harikaydi. Ama bendeki film gozluklerle beraber verilen film değil.

Sonuc olarak bu sistemi aldığıma çok memnunum. Sizlere de TSK ederim. Güzel yönlendirmeleriniz için:)

güle güle kullan çok iyi fiata almışşın

• quote:

Orijinalden alıntı: otsukarcı

Merhaba arkadaslar. Bende uzun bir incele donemi ve kampanya bekledikten sonra aranıza katıldım. Lg hb906sb vatandan 650 tl ye aldım.

hayırlı olsun güle güle kullanın

bende hb906ta alma niyetindeyim ve en uygun fiyatı arıyorum mağazalarda

siz hb906sb almışsınız vatandan, vatanın sitesinde hb906sb görünmüyor siz nerden aldınız ve aldığınız yerde hb906ta bulunuyor muydu acaba ve fiyatını biliyor munuz ?

tşkler

• Tesekkurederim darısı basınıza..

Ben antalya konyaalti vatandan aldım. Gecen haftasonu %25 indirim vardı.

800 civariydi indirimle 650'ye geldi. Stoklarında olması lazım zaten yeni geldi ürün orayada. Bı süredir takip ediyodum. Bir dahaki kampanyada almanızı öneririm.
  • Yalnız hb906 ta modeli yoktu. Ht906ta modeli vardı.
  • Vatan'ın internet sitesinde bu ürün aylardır yok. Hatta çok az yerde bulunuyor ve fiyat 749 TL. geçen gün bimekste 561 TL'ye düştü ama sadece Gaziantep mağazasında kalmıştı:S Bulsam 600 civarına alıcam ama kurudu ürün anasını satıyım.
  • Sonunda aranızakatıldım.Yalnız bağlantılarla ilgili bir sorunum var. Tv'den ses sisteminesesi bir türlü aktaramadım.BendeTeledünya var. Direkt Teledünyadan Ses sistemine aktarmam gerekiyor sanırım ama kırmızı beyaz kabloları kullanarakDTS ses alamıyorum.En iyi bağlantıyı nasıl kurabilirim?
  • tv nizin modeli ne
    menüden girişler bölümü var o girişi göstermeyi deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: xenix41

Sonunda aranızakatıldım.Yalnız bağlantılarla ilgili bir sorunum var. Tv'den ses sisteminesesi bir türlü aktaramadım.BendeTeledünya var. Direkt Teledünyadan Ses sistemine aktarmam gerekiyor sanırım ama kırmızı beyaz kabloları kullanarakDTS ses alamıyorum.En iyi bağlantıyı nasıl kurabilirim?

tv modli nedir tv de optik çıkış varmı bak varsa optik kablo ile bağla dd dts sesleri alırsın

o rca kırmızı beyaz kablolarla bu sisteme yazık etme onlar analoğdur sesten bişey anlamazsın optiği kontrol et

elektronik marketlerde optik kablo 10-15 tl arası carfurda 7 tl 2 ğün önce ben aldım ordan alabilirsin
  • Tv üstündeki Digital Audio Out mu optik kablo bağlama yeri?
  • Birde benim TV'de HDMI ARC var. Sesi optik kabloya gerek kalmadan ARC ile taşıyabilirsiniz diye okudum ama ARC ile bağladığımda yine TV'nin sesini alamıyorum. Bu sadece LG'den TV'ye sesi almakiçin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xenix41

Birde benim TV'de HDMI ARC var. Sesi optik kabloya gerek kalmadan ARC ile taşıyabilirsiniz diye okudum ama ARC ile bağladığımda yine TV'nin sesini alamıyorum. Bu sadece LG'den TV'ye sesi almakiçin mi?

senin tv yenilerden şöyle yap hiç optige gerek yok

hdmı kabloyu tv de hdmı (arc) yazan yere diğer ucu da 906 da hdmı çıkışa tak 906 menüde giriş bölümünden arc tıkla işlem tamamdır

sımplınk yaptınmı tek kumanda ile tv ve 906 bağlanmıştır simplinki tv menüden açık yap
  • Oldu usta teşekkürler.
  • İnternet bağlantısıyla ilgili sorun yaşamış olan var mı? Ben dün ses sistemini kurdum wi-fi bağlandı hatta bilgisayara Nero kurarak bilgisayardan dosya bile görüntüledim ancak akşam hiçbir değişiklik yapmamış olmama rağmen hiçbir şekilde wireless bir ağ görmüyor alet. Kitapçıkta başka wireless cihazlar bloke ediyor olabilir diyor ama öyle bir durum da yok.Aletin wireless receiverı bi kaç saat içinde patlayamaz sanırım bilgisi olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.