Şimdi Ara

LG HB906SB 3D Blu-ray Satellite Ev Sinema Sistemi (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.008
Cevap
10
Favori
75.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: anilaksac

quote:

Orijinalden alıntı: seasqua

arkadaşlar hb906sb için en uyguna hoparlör ayağı nerden bulabilirim fikri olan var mı?

şimdiden teşekkürler.

Sonorous marka ayakları öneririm..
    Hepsi Burada'da ya da Media Markt'ta bulabilirsin..
    Yüksekliği ayarlanabilen modeli var bende ve HB906SB ile enfes derecede uyumlu..
    Zaten buradan 1-2 arkadaşa da tavsiye ettim, onlar da aldılar, memnun kaldılar..

teşekkürler...

model numarası nedir bahsettiğiniz modelin?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: anilaksac

quote:

arkadaşlar hb906sb için en uyguna hoparlör ayağı nerden bulabilirim fikri olan var mı?

şimdiden teşekkürler.

Sonorous marka ayakları öneririm..
    Hepsi Burada'da ya da Media Markt'ta bulabilirsin..
    Yüksekliği ayarlanabilen modeli var bende ve HB906SB ile enfes derecede uyumlu..
    Zaten buradan 1-2 arkadaşa da tavsiye ettim, onlar da aldılar, memnun kaldılar..

teşekkürler...

model numarası nedir bahsettiğiniz modelin?

Şu model:http://www.hepsiburada.com/Liste/sonorous-sp-300-b-blk-hoparlor-ayaklari/productDetails.aspx?productId=evsonosp300bblk&categoryId=17290

• YARDIMMMM LÜTFENNNN...SELAM ARKADAŞLAR. 906SB SİSTEMİN ARKA HAPORLER GİRİŞLERİNİN HEPSİ ÇALIŞMIYOR.3 UNU KIRMIZIYA 2 SİNİ BEYAZA BUFFERDA TURUNCUDA OLARAK TAKTIM ÖYLE SES GELMEYE BAŞLADI.SIKINTI NEDİR VE FİLMLERDEKİ SESLERİ SORUNSUZ ALABİLİRMİYİM ACABA BU ŞEKİLDE.HER RENK HER RENGE BAĞLI DEĞĞİL ÇUNKU.YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: etichet1905

YARDIMMMM LÜTFENNNN...SELAM ARKADAŞLAR. 906SB SİSTEMİN ARKA HAPORLER GİRİŞLERİNİN HEPSİ ÇALIŞMIYOR.3 UNU KIRMIZIYA 2 SİNİ BEYAZA BUFFERDA TURUNCUDA OLARAK TAKTIM ÖYLE SES GELMEYE BAŞLADI.SIKINTI NEDİR VE FİLMLERDEKİ SESLERİ SORUNSUZ ALABİLİRMİYİM ACABA BU ŞEKİLDE.HER RENK HER RENGE BAĞLI DEĞĞİL ÇUNKU.YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM.

dikkat et kullanma kulavuzunda yazıyor kabloların biri kırmızı biri siyah cihazın arkasında kırmızı kırmızıya siyah siyaha takılacak hoporlör dede aynı
    şekilde kırm kırmzıya siyah siyaha

kabloları bu şekşlde taktığın kontrol et yoksa cihazın çıkışlarına zarar verirsin

gri hop kabloları dikkatli bakınca bir ucu siyah bir ucu kırmızıdır
  • etichet1905,

Öncelikle bağırmanıza ve güzelim türkçemizi katletmenize gerek yok, sorunuzun cevabı da basit.

Mesajınızda bahsettiğiniz bağlantı şekli ile bir süre sonra çıkışları yakarsınız. lütfen olması gerektiği gibi bağlayın.
    sonra kumandadan SOUND EFFECT tuşuna peşpeşe basarak ses modunu Natural Plus veya Game seçin. kaynaktan 2 kanal ses datası gelse bile tüm hopörlerden ses gelir. Daha detaylı bilgiye de sistemle gelen cd nin içindeki bulacağınız kullanma kılavuzunun 32. sayfasında bulabilirsiniz.

Saygılarımla,
  • Arkadaşlar ben 5 kanal ses olayını bir turlu çözemedim..
    ses sıstemım hb906sb hdmı dan arc ıle tv ye baglı, ses sıstemının hdmı 1 in gırısınde medıa player bagladım, (ezcool hd box )
    ses sıstemınden hdmı 1 e gecınce medıa player dan bır fılm oynattıgımda ekranda
    pcm 2.0 yazıor buda iki kanal ses çıkıyor demekmiş 5 kanal sesiçin ne yapmam gerekiyor?
    açtıgım fılm ozellıgınde 5 kanal ses oldugu yazıyor bır çok fılmde denedım hepsınde sonuç aynı.
    medıa player ayarlarında ses ıle ılgı Normal , S/PDIF LPCM ve S/PDIF RAW var , bunlardan ses seçeneklerde normal seçılıyken ses alabılıyorum sadece , eger S/PDIF LPCM yada S/PDIF RAW seçersem fılmden ses alamıyorum ses sistemine.
  • sanki ezcool'un hdmi çıkışından dijital ses iletme yeteneği yok gibi görünüyor. normal ile sesi çözü sadece 2 kanal gönderiyor olmalı. spdif raw veya spdif lpcm sesi sadece optik çıkıştan nasıl vereceğini belirler. hdmi için ses ayarı olmadığına emin misiniz ? bendeki egreat r6b'de ses ayarı hdmi için de raw-lpcm veya lpcm multi channel olarak 3 farklı şekilde gönderilebiliyor. raw seçersem hdmi'dan ac3 ve dts 5.1 ancak aac 2.0 gelirken lpcm multi channel seçersem bu kez ac3 ve dts 2.0, aac 5.1 geliyor.

Eğer ezcool'da hdmi çıkışı için ses format ayarı yoksa şöyle yapın. ezcool'un hdmi çıkışını lg yerine tv'ye takın. 10 tl'ye bir optik kablo alıp ezcool'un optik ses çıkışını lg'nin optik girişine getirin ve lg'de girişi optik seçin. tabii ezcool'da da spdif raw seçmeniz gerekecek.
  • hdmı için ses ayarı normal oluyormuş ( bu mesajda yazmış bir arkadaş http://forum.donanimhaber.com/m_49815539/mpage_3/key_/tm.htm#msglink_53715390 ) ezcoolun inlcemesihttp://www.pclabs.com.tr/2011/06/27/ezcool-hd-box-meda-oynatici/
    optik kablo alıp soyledıgınız gıbı bır denemede en kısa surede yapacagım.

• quote:

Orijinalden alıntı: orhansen

etichet1905,

Öncelikle bağırmanıza ve güzelim türkçemizi katletmenize gerek yok, sorunuzun cevabı da basit.

Mesajınızda bahsettiğiniz bağlantı şekli ile bir süre sonra çıkışları yakarsınız. lütfen olması gerektiği gibi bağlayın.
    sonra kumandadan SOUND EFFECT tuşuna peşpeşe basarak ses modunu Natural Plus veya Game seçin. kaynaktan 2 kanal ses datası gelse bile tüm hopörlerden ses gelir. Daha detaylı bilgiye de sistemle gelen cd nin içindeki bulacağınız kullanma kılavuzunun 32. sayfasında bulabilirsiniz.

Saygılarımla,

tmm oşekilde bağladım game denince tum sesler çıktı.ama ses denemesi yaparken arka sağ haporler den ses çıkması gerekirken soldan çıkıyor.bende sistemden oikisinin kablosunu yerlerini değiştirdim.şimdi düzeldi.bi sıkıntı yarşarmıyım ondan?

• etichet1905,

Bir sıkıntı yaşamazsınız.

Saygılarımla,
  • quote:

Orijinalden alıntı: etichet1905

quote:

etichet1905,

Saygılarımla,

tmm oşekilde bağladım game denince tum sesler çıktı.ama ses denemesi yaparken arka sağ haporler den ses çıkması gerekirken soldan çıkıyor.bende sistemden oikisinin kablosunu yerlerini değiştirdim.şimdi düzeldi.bi sıkıntı yarşarmıyım ondan?

eyw kardeşim.ben sounefect olayından haberim yoktu.serviste bağlamayınca böyle fransız kaldım.şimdi düzgün bağladım hepsini sound efeclede game yaptım sorun yok.ama arka sağ ile solu duvara monte etmiştim.kablolarınıda gizli bölmeyle döşedim.dolayısıyla renklere aldırmadan arka ikisinin girişini değiştirdim blureyden.düzeldi.o sıkıntı yaratmaz değilmi.saçma geldi bana renklerine göre haporlelere takmakta.saol bilgilerin için kardeş.

• cvp yazarsınız sevinirim.selam arkadaşlar.bende lg42lw4500 tv ve lghb906 sb blureyli sinema sistemi var.çoğu filmi açıyorum fakat uzantısı wmv. olan filmleri açamıyorum hem tvde hem blurey sisteminden.youtubeden indirdiğim filmlerin uzantısıda bu.dolayısıyla açamıyorum.neyapmam lazım yardımcı olurmusunuz..tşkler.
  • quote:

etichet1905,

Bir sıkıntı yaşamazsınız.

Saygılarımla,

saygılar bizden.tşkler.
  • Arkadaşlar merhaba,bende LGHB906TA yada LGhb906SB almayı düşünüyorum,size şöyle bir sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim benim LCD Sony'nin eski modellerinden üzerinde optik ses çıkışı yok yalnızca 2 adet HDMI girişi var,ayrıca bu HDMI larda arc çıkışı da olduğunu pek sanmıyorum!Yine sizlerden edindiğim bilgiye göre hem 906TA da hemde 906SB de 2 HDMI girişi ve bir tanede HDMI çıkışı var,benimde bir ps3 ve birde hd receiver(digiturkun)var,acaba şöyle bir şey yapsam verim alabilirmiyim ps3'ü ve Receiver'ı ses sisteminin HDMI girişlerine bağlasam,ses sisteminin de HDMI çıkışından televizyonun HDMI girişine bağlasam hem ses hem de görüntü olarak iyi sonuç alabilirmiyim,yardımlarınızı ve fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim!
  • Arkadaşlar bu üründe sadece arka hoparlörler mi kablosuz? Onlar da birbirine kablo ile bağlanıyor sanırım doğru mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecoli82

Arkadaşlar merhaba,bende LGHB906TA yada LGhb906SB almayı düşünüyorum,size şöyle bir sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim benim LCD Sony'nin eski modellerinden üzerinde optik ses çıkışı yok yalnızca 2 adet HDMI girişi var,ayrıca bu HDMI larda arc çıkışı da olduğunu pek sanmıyorum!Yine sizlerden edindiğim bilgiye göre hem 906TA da hemde 906SB de 2 HDMI girişi ve bir tanede HDMI çıkışı var,benimde bir ps3 ve birde hd receiver(digiturkun)var,acaba şöyle bir şey yapsam verim alabilirmiyim ps3'ü ve Receiver'ı ses sisteminin HDMI girişlerine bağlasam,ses sisteminin de HDMI çıkışından televizyonun HDMI girişine bağlasam hem ses hem de görüntü olarak iyi sonuç alabilirmiyim,yardımlarınızı ve fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim!

Evet alırsınız, her iki cihazın görüntüsünü dijital oalrak hdmi ile TV'ye aktarırken sesini sistem kendi çözer..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hibo -- 6 Aralık 2011; 10:41:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xenix41

Arkadaşlar bu üründe sadece arka hoparlörler mi kablosuz? Onlar da birbirine kablo ile bağlanıyor sanırım doğru mu?

bu hafta sonu ben hb 906 ta aldım hb 906 ta-w nun arka iki hapörlörleri kablosuz ancak kime sorduysam kablosuzdan uzak dur dedi,ürünü da 3 gündür kullanyorum gayet memnunum
  • ya arkadaşlar,

sesi açıp kısarken televizyonda ses ayarı görünmesin istiyorum(hb90sb'nin kendi ekranında var zaten),
    alt yazıların okunmasını engelliyor

bi türlü bulamadım ,

var mı böyle bi ayar (LG'nin daha eski dvd'oynatıcısı öyleydi mesela)....
  • arkadaşlar bu arc fonksiyonu için hdmi 1,4 versiyonumu gerekli benim hb906tanın çlıkışını tv nin arc girişine bağladım. ancak h.theatre'ın çıkışını arc a getirdiğimde cihazın çıkışını tvnin arc girişine bağla diyor ve öylece kalıyor
    bir eksiklik mi var acaba?
  • Evet. HDMI 1.4v kablo gerek... LG kutusunda gelen kablolar 1.3 imiş..
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.