Şimdi Ara

LG HB906SB 3D Blu-ray Satellite Ev Sinema Sistemi (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.008
Cevap
10
Favori
75.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xenix41

Boyutu büyük olan Full HD veya 3d filmlerde Nero ile kablosuz bağlanırken takılma oluyor. Böyle bir sorunlakarşılaşan var mı? İnternet hızı 3 mbit. Çözümünü bilen varmı?

Bu bilinen bi durum

Ben fiber int 20 mbt le takılıyorum

Çözüm modemim 802.11 N sınıfı 150 veya 300 mbt olması ve cihazım modeme kablolu bağlanması.

802.11 B G 54 mbt de devamlı takılma var hızı yetmiyor.
  • bende de takılmalar vardı fakat kabloları tam oturttum artık takılma falan olmuyo siz de bir deneyin hız 8
  • Arkadaşlar.LG 42LW4500+LG HB906SB+Xbox 360+Gerekirse media player alacağımda.Bunları bağlamak sorun olurmu bana :)
  • olmaz. xbox ve media playerı hdmi ile ses sistemine, ses sistemini ise 1.4 hdmi ile tv'ye bağlayarak sorunsuz kullanabilirsin. yalnız lw4500'de arc yok. eğer tv'nin sesini ses sisteminden almak istersen tv'den optik kablo ile ses sistemine de bağlantı yapman gerekecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hibo

olmaz. xbox ve media playerı hdmi ile ses sistemine, ses sistemini ise 1.4 hdmi ile tv'ye bağlayarak sorunsuz kullanabilirsin. yalnız lw4500'de arc yok. eğer tv'nin sesini ses sisteminden almak istersen tv'den optik kablo ile ses sistemine de bağlantı yapman gerekecek.

Oyy kendimi matematik sorusu çözüyor sandım:) Ses sisteminde kaçtane hdmi girişi varki hocam? xbox +media player için 2 tane hdmi girişi gerek+ses sisteminden tv içinde 1 tane hdmi girişi gerek 3 etti :)
  • hb906 sb'de 2 hdmi girişi, 1 optik ses girişi, 1 stereo ses girişi, 1 ipod girişi ve 1 hdmi, 1 component, 1 composite video çıkış var.
  • Rica etsem, ürünün arkasında ki bağlantıların resmini çekip, yükler misin?
  • Şu şekilde

LG HB906SB 3D Blu-ray Satellite Ev Sinema Sistemi
  • Vatan'ın %25 indirimi daha güzel oluyor.

@hibo,

Teşekkürler. 3.bir hdmi girişide olsaymış daha güzel olurmuş. Muhtemelen bunu alacağım. İlk önce güzel bir AV Receiver + Ses sistemi alayım dedim ama bütçeyi delmeye gerek yok. Bu da işimi görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Bishounen -- 9 Şubat 2012; 13:11:55 >
  • HB906SB ye arka hoparlörler için ayak alayım dedim. Teknosa nın büyük mağazalarından birine gittim. Hangi mağazada stokta olduğuna bakmamıştım netten.
    Mağazada ki elemana sordum varmı diye? Yok dedi. Genelde bakmaya tenezzül etmediklerinden bir başka elemana da sordum o da yok dedi. Bu arada biraz da çıkıştım yok diyeceğinize stoğa bakıp söyleseniz ya en yakın hangi mağazada var diye dedim. Pek oralı olmadılar. Israr edince de bulunduğum yere en uzak mağazanın ismini vererek orada olduğunu söylediler.
    Eve geldiğimde netten baktım o mağaza ve yakınlardaki tüm mağazalarda ürünün stokta olduğunu gördüm...
    İnsan ekmek yediği yere ancak böyle ihanet eder.
  • Bu sisteme ayak (Arka çiftler için) uydurulamaz mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahcal06

Bu sisteme ayak (Arka çiftler için) uydurulamaz mı ?

Bende sonorous sp 300 var. Tavsiye ederim.
  • Dün bu ürün Vatan da indirimsiz 909 TL'ydi. %25 indrimden alırım dedim... Bugün ürünün fiyatının 999 TL yapmışlar, %25 indirimi öyle uygulamışlar. Cidden şerefsiz bunlar!
  • Şu anda sitesinde bulunan yüzde 8 fiyatı :

Bu da yüzde 25 fiyatı :

Şerefsiz kibar kalır bunlara :))))) ( Electroworld den alacağım 749TL ye )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CATBALCA -- 10 Şubat 2012; 12:55:37 >
  • Geçen gün Sipariş verdim bu ürünü çarşamba günü yani. 749 Tl den şuan eve gelmiş hatta annem söyledi :) İndirim olur diye üzülmüştüm ama indirimli fiyatıda aynı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CATBALCA

Şu anda sitesinde bulunan yüzde 8 fiyatı :

Bu da yüzde 25 fiyatı :

Şerefsiz kibar kalır bunlara :))))) ( Electroworld den alacağım 749TL ye )

hiç güvenmiyorum bu vatana kandırmacadan başka bişey değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: 89serkank

Geçen gün Sipariş verdim bu ürünü çarşamba günü yani. 749 Tl den şuan eve gelmiş hatta annem söyledi :) İndirim olur diye üzülmüştüm ama indirimli fiyatıda aynı :)

güle güle kullan memnun kalırsın bende var 4 aydır kul. süper
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAVİSAKAL 2

Dün bu ürün Vatan da indirimsiz 909 TL'ydi. %25 indrimden alırım dedim... Bugün ürünün fiyatının 999 TL yapmışlar, %25 indirimi öyle uygulamışlar. Cidden şerefsiz bunlar!

Özellikle vatan Tam bi bindir-indirci
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.