Şimdi Ara

LG HB906SB 3D Blu-ray Satellite Ev Sinema Sistemi (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.008
Cevap
10
Favori
75.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MAVİSAKAL 2

HB906TA bana daha iyi gibi geldi, bu üründen. Özellikleri aynı sanırım. Kolonlarda ayaklı olduğu için daha bi ilgimi çekti.

http://www.vatanbilgisayar.com/Ses%20ve%20G%C3%B6r%C3%BCnt%C3%BC%20sistemleri/lg-ht906ta-ht906ta--ev-sinema-sistemi,-1100w,-5+1,-hdmi,-usb/productdetails.aspx?I_ID=53797

Bu zamanda eski teknoloji dvd ht alınmaz arkadaşım.ileri dönuk cihaz almak lazım. HB serisinden vazgeçme.
    ha ben bu cihazı ses sitemidiye kullanacam dersen ona bişe demem.

• Evet, DVD'ymiş. :) Hiç okumadım açıklamasınıda. Alacaktım az kalın. =D
  • ARKADASLAR BU SISTEMI ALMAYI DUSUNUYORUM.
    YAZILANLARI TAMAMIYLA OKUDUM AMA TAMCEVAP ALAMADIM.
    BIR KAC SORUM OLACAK LUTFEN BILENLER CEVAPLARLARSA SEVINIRIM.
    1- SIMDI KALITELI MEDIA PLAYERLARDAKI GIBI HER TURLU FORMATI OYNATIYORMU?
    2- SMART TV OZELLIGI ILE INTERNETTE NORMAL SAYFALARI GEZEBILIYORMUSUNUZ?
    3- KLAVYE MOUSE BAGLANABILIYORMU?
    4- ORNEGIN YOUTUBE VS SITELERDEI VIDEOLARI IZLERKEN FULL EKRAN YAPILABIIYORMU (MALUM INTERNETTEN DIZI IZLEMEYEN VARMI:) )
    5- AYRICA BEN BU ALETI ALIRSAM EN COK 3D FILMLERI IZLEMEK ICIN ALICAM. BU SEBEPLE 3D FULL HD MKV LERDE (HALF SBS VE FULL SBS) DENEYEN VARMI? SORUN CIKARIYORMU? (FULL SBS OLANLAR YAKLASIK 16-25 GB OLANLARDIR)
    6- 3D VE NORMAL BLURAYLARIN ISO DOSYALARINI SORUNSUZ OYNATIYORMU?

KISACASI BEN BU CIHAZI EGREAT R300 ILE KIYASLIYORUM.
    http://www.w2comp.com/detail.asp?catid=51479&subcatid=51474&pdtid=557882&private=

YANI YA BIR ADET EGREAT R300 + HOPARLOR SISTEMI YADA SADECE HB906SB ALACAGIM? (FIYAT PARA ILE ILGILI KONUYA GIRMEYE GEREK YOK, SADECE PERFORMANS IEL ILGILI KONULAR YETERLI)

LUTFEN ACIL YARDIM.
    SIMDIDEN TESEKKURLER...

• Egreat R300 gibi her formatı sorunsuz oynatacağını sanmıyorum. Hala media oynatıcılar daha iyi. Bence pek fazla bir şey beklememek lazım bu konuda. Diğerlerinine cevap verememe, çünkü ürünü kullanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volik58

ARKADASLAR BU SISTEMI ALMAYI DUSUNUYORUM.
    4- ORNEGIN YOUTUBE VS SITELERDEI VIDEOLARI IZLERKEN FULL EKRAN YAPILABIIYORMU (MALUM INTERNETTEN DIZI IZLEMEYEN VARMI:) )
    5- AYRICA BEN BU ALETI ALIRSAM EN COK 3D FILMLERI IZLEMEK ICIN ALICAM. BU SEBEPLE 3D FULL HD MKV LERDE (HALF SBS VE FULL SBS) DENEYEN VARMI? SORUN CIKARIYORMU? (FULL SBS OLANLAR YAKLASIK 16-25 GB OLANLARDIR)

http://www.w2comp.com/detail.asp?catid=51479&subcatid=51474&pdtid=557882&private=

YANI YA BIR ADET EGREAT R300 + HOPARLOR SISTEMI YADA SADECE HB906SB ALACAGIM? (FIYAT PARA ILE ILGILI KONUYA GIRMEYE GEREK YOK, SADECE PERFORMANS IEL ILGILI KONULAR YETERLI)

LUTFEN ACIL YARDIM.
    SIMDIDEN TESEKKURLER...

Merhaba bende sistemi alalı 3 gün oldu .Fikirlerimi paylaşayım :

1-Hayır bendeki mkv lerin 14 tanesinin 2 tanesini açmadı .O konuda EGREAT R300 tabiki daha iyidir codec bakımından .
    2-Hayır gezemiyorsunuz .
    3-Bilmiyorum ama zannetmiyorum .
    4-Evet izlenebiliyor .ben hiç takılma olmadan youtube gayet rahat izledim ama menüler yavaş .
    5-3D tv bende yok .o yüzden bilmiyorum .
    6-Bilmiyorum .

Mutlaka açamadığı filmler olacaktır .Kaliteli bir media playerın codec desteğini veremez . Müzik konusunda da çok beğendiğimi söyleyemeyeceğim ama zaten film izlemek için kullanacağım...

• quote:

Orijinalden alıntı: CATBALCA

quote:

LUTFEN ACIL YARDIM.
    SIMDIDEN TESEKKURLER...

1-Hayır bendeki mkv lerin 14 tanesinin 2 tanesini açmadı .O konuda EGREAT R300 tabiki daha iyidir codec bakımından .
    2-Hayır gezemiyorsunuz .
    4-Evet izlenebiliyor .ben hiç takılma olmadan youtube gayet rahat izledim ama menüler yavaş .
    6-Bilmiyorum .

Mutlaka açamadığı filmler olacaktır .Kaliteli bir media playerın codec desteğini veremez . Müzik konusunda da çok beğendiğimi söyleyemeyeceğim ama zaten film izlemek için kullanacağım...

3. Hayır bağlanmaz
    5.Half sbs ok ful sbs oynatmaz

6.usb den blurey ıso oynatır, 3d blurey ıso oynatmaz

diskten blureyıso ve 3d blureyıso oynatır.

• Merhaba arkadaşlar.Ben logitech z906 almayı düşünüyordum.PC kullanıcısyım.Filmi pc izleyip sesi optic olarak bu sisteme bağlayabilirmiyim acaba.Ayrıca player haric ses olarak z906 ile mukayese edebilirmisiniz.Son olarak bu sistemin müzik ve oyun performansı nasıldır acaba?
  • Arkadaşlar .Biraz önce eşimle film izlemek istedik ama malesef altyazı boyu küçük olduğu için sıkıntı çıkardı . Şimdi LG teknik servise mesaj atıp altyazı büyütmek için yazılım yapmaları hakkında fikir önerdim. Sizce bu işi yapabilirlermi ?
  • quote:

HB906TA bana daha iyi gibi geldi, bu üründen. Özellikleri aynı sanırım. Kolonlarda ayaklı olduğu için daha bi ilgimi çekti.

http://www.vatanbilgisayar.com/Ses%20ve%20G%C3%B6r%C3%BCnt%C3%BC%20sistemleri/lg-ht906ta-ht906ta--ev-sinema-sistemi,-1100w,-5+1,-hdmi,-usb/productdetails.aspx?I_ID=53797

Linkteki ürün HB değil HT yani DVD li 3D Blurayli değil. Ona göre değerlendir.

• quote:

Orijinalden alıntı: kantırcı_1

Merhaba arkadaşlar.Ben logitech z906 almayı düşünüyordum.PC kullanıcısyım.Filmi pc izleyip sesi optic olarak bu sisteme bağlayabilirmiyim acaba.Ayrıca player haric ses olarak z906 ile mukayese edebilirmisiniz.Son olarak bu sistemin müzik ve oyun performansı nasıldır acaba?

PC için z906 iyidir. Ancak kıyaslanmaz zira z906 500watt hb906SB 1100 watt. farklı şeyler.
  • quote:

Arkadaşlar .Biraz önce eşimle film izlemek istedik ama malesef altyazı boyu küçük olduğu için sıkıntı çıkardı . Şimdi LG teknik servise mesaj atıp altyazı büyütmek için yazılım yapmaları hakkında fikir önerdim. Sizce bu işi yapabilirlermi ?

tv de oynatirsan altyazi ayarlari var q menuden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: parlamenter

quote:

Arkadaşlar .Biraz önce eşimle film izlemek istedik ama malesef altyazı boyu küçük olduğu için sıkıntı çıkardı . Şimdi LG teknik servise mesaj atıp altyazı büyütmek için yazılım yapmaları hakkında fikir önerdim. Sizce bu işi yapabilirlermi ?

Tv den izliyoruz zaten yani sinema sistemi tv ye bağlı . q menü derken ne demek istediniz acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CATBALCA -- 14 Şubat 2012; 0:42:10 >
  • quote:

Hocam linkini verdiğiniz ürün DVD li model olan HT906. HB serisi ile arasında dağlar kadar fark var. Bu arada vatanda HB906SB 699 a düşmüş.

Edit: Düzeltme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahcal06 -- 14 Şubat 2012; 12:22:04 >

• quote:

quote:

quote:

Tv den izliyoruz zaten yani sinema sistemi tv ye bağlı . q menü derken ne demek istediniz acaba?

tv usb den film oynatırken sağda q menü tuşa bas altyazı seçenekleri çıkar ordan büyüt

• @ahcal06 gunaydın o fiyata nereden ulastınız ? 699 TL teknosa da demişsiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alishio -- 14 Şubat 2012; 11:56:11 >
  • quote:

quote:

quote:

LUTFEN ACIL YARDIM.
    SIMDIDEN TESEKKURLER...

2-Hayır gezemiyorsunuz .
    6-Bilmiyorum .

3. Hayır bağlanmaz
    5.Half sbs ok ful sbs oynatmaz

6.usb den blurey ıso oynatır, 3d blurey ıso oynatmaz

diskten blureyıso ve 3d blureyıso oynatır.

ARKADASLAR O ZAMAN BANA TEK CARE MEDIA PLAYER + HOPARLOR SISTEMI ALMAK KALIYOR.
    O ZAMAN SIZLERE BIR SORUM VAR.
    EVIMDE LG 50 INC FULL HD PLAZMA var VE AYRICA 7.1 SES SISTEMI DESTEKLEYEN BIR MEDIA PLAYERIM VAR (EGREAT R300)
    BIRINCE KALITE BIR OPTIK KABLO VE 1.4a VERSIYON BIRINCI KALITE BIR hdMI KABLODA CABASI.

SU IKI ALET NASIL OLUR:
    MEDIA PLAYER: EGREAT R300 http://www.w2comp.com/detail.asp?catid=51479&Pdtid=557882

+

HOPARLOR SISTEMI : FRISBY FS 9500 http://www.frisby.com.tr/Scripts/prodView.asp?idproduct=284
    http://www.hepsiburada.com/Liste/frisby-51-ev-sinema-hoparlorleri-fs-9500/productDetails.aspx?productId=evfrisbyfs9500&categoryId=152491

ACIKCASI BU HOPARLOR SISTEMI HAKKINDA PEK BILGI VE YORUM BULAMADIM.

(KONUYA PARASAL YONDEN DEGILDE, TEKNIK YAKLASIRSANIZ SEVINIRIM)

SAYGILARIMLA

• arkadaşlar selam.ne zamandır bi sistem almayı düşünüyordum.her zamanki gibi dh bi bakayım dedim ve bu topiği gördüm.cahilliğimi mazur görün 1-2 soru soracaktım bu ürünle ilgili.

1-bu sistemin arka hoparlörlere giden kabloların uzunluğu ne kadar(salon biraz uzun çünkü kısa kalması sorun yaratır)
    2-yorumlarda sesin yeterli olduğu söylenmiş.yüksek sesten ziyade benim istediğim temiz net bir ses..

eğer kısa sürede kullanan arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim.vatandan 699 tl almayı düşünüyorum.

cevaplayan herkese teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: uwibami35

arkadaşlar selam.ne zamandır bi sistem almayı düşünüyordum.her zamanki gibi dh bi bakayım dedim ve bu topiği gördüm.cahilliğimi mazur görün 1-2 soru soracaktım bu ürünle ilgili.

1-bu sistemin arka hoparlörlere giden kabloların uzunluğu ne kadar(salon biraz uzun çünkü kısa kalması sorun yaratır)
    2-yorumlarda sesin yeterli olduğu söylenmiş.yüksek sesten ziyade benim istediğim temiz net bir ses..

eğer kısa sürede kullanan arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim.vatandan 699 tl almayı düşünüyorum.

cevaplayan herkese teşekkürler

Dert etme arka kolon kabloları baya uzun 8- metre olması lazım.

Sesi de iyidir 1100 wat.

düşünüyorsan 699 a kaçırma.

bende var 4 aydır kullanıyorum.memnunum.

• Merhaba.Arakadşlar bu sistemden bende aldım.Şimdilik Pc de kullanacagım.PC den sesi optik kablo ile cihaza bağlayabilirim değilmi.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.