Şimdi Ara

LG Hi-fi plus 32bit hi-fi dac işe yarar mı? (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
400
Cevap
20
Favori
44.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @MERNEPTAH hocam sağolsun kabloyu yolladı uğraştı teşekkür ederim kendisine. ses efsane oldu beyler. baya iyi bir artış oldu. son ses dinleyemiyorum artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canceylan0707

@MERNEPTAH hocam sağolsun kabloyu yolladı uğraştı teşekkür ederim kendisine. ses efsane oldu beyler. baya iyi bir artış oldu. son ses dinleyemiyorum artık
    estahafurullah rica ederim..her zaman burda birbirmize yardımcı olucaz elimizden gelen her konuda bunlar basit işler
  • Valla bu bölüm sayesinde almıştım iyiki de almışım 50tlye böyle bir ürün olmaz olamaz. Başta kablodan dolayı çalıştıramadım şimdi kullanmaya başladım. Marantz pm8006 + kef ls50 + pc + lg hifi dac süper 4lü oldu. Teşekkürler tavsiye edenlere.
  • Ceviri:

Bu cihazdan çok daha iyi bir ses almak için ... Seramik güç kaynağını çıkarın ve 1mf Wima mkp Film Kapasitör (modern wima) kullanın ... Bu birimin fiyatının yüzlerce kat daha fazla duyulduğunu duyacaksınız.
    WIMA kapasitörü taktıktan ve seramik kapasitörü yemden çıkardıktan sonra sonuç şaşırtıcı ...

http://afshinshirazi.persiangig.com/burson/20180328_182346.jpg

http://afshinshirazi.persiangig.com/b/20180402_152446.jpg

denemek gerek. ve deneyecem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kablo çıkar tak yapmadan bir yol varmıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOKMENM

kablo çıkar tak yapmadan bir yol varmıdır
    Var hocam tam olarak nedir sorununuz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 4 lü dac hep aktif olmasını saglamanın bir yolu olsa. Dacı cıkrsakta takınca hep aktif olması icin bir yöntem yokmudur.
    Üstte paylastıgım dısında

• Bu cihazı samsung galaxy s10'a usb-c ile bağlayabilir miyim? Kulaklıkla dinlerken kaynağı telefondan alabilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: GOKMENM

4 lü dac hep aktif olmasını saglamanın bir yolu olsa. Dacı cıkrsakta takınca hep aktif olması icin bir yöntem yokmudur.
    Üstte paylastıgım dısında
    empedans ara kablo hiç çıkarmıcan bende hep takılı kullanıyorum lakin dac pc de çoğu zaman etkisiz hale geliyor ses bir anda gidiyor..yazılımı stabil değil bu cihazın
  • selam arkadaşlar lg hi-fi plus ile creative x-fi hd arasında kaldım tavsiyesi olan var mı ?
    creative'de D/A dönüştürücü AK4396VF
  • Hadouken06 kullanıcısına yanıt
    Tabiki AK4396VF
  • 2. eli 150 TL'ye satılıyor

Daha ucuza bulunur mu acaba?
  • teşekkürler
  • Merhabalar,
    Bu urunu hic raspberry pi de kullanan/deneyen oldu mu acaba?
    Laptopta sesi artirdigina gore raspberryden LG DAC a oradan da amfiye cikis yaosa sizcebcalisir mi? Driver yukleyemeyecgiz cunku

Suan elimde raspberry yok ama subat ayinda alacagim, onlarinn kendi DAC lari da oluyor ama yuksek fiyatli acaba bunu baglayabilir miyim?

Tesekkurler

• elimde var Lg V20 aldığımda yanında yolladılar müzik kulağım o kadar olmadığı için merak edip kullanmadım meraklısı iseniz daha ucuza bırakabilirim dolapta duruyor kullanmıyorum poşetleri kılıfı bile duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: uyeanil

Merhabalar,
    Bu urunu hic raspberry pi de kullanan/deneyen oldu mu acaba?
    Laptopta sesi artirdigina gore raspberryden LG DAC a oradan da amfiye cikis yaosa sizcebcalisir mi? Driver yukleyemeyecgiz cunku

Suan elimde raspberry yok ama subat ayinda alacagim, onlarinn kendi DAC lari da oluyor ama yuksek fiyatli acaba bunu baglayabilir miyim?

Tesekkurler
    Tabi ki kullanabilirsiniz. Volumio gibi bir işletim sistemi kullanırsanız otomatik olarak LG dacı tanıyor sistem.

• 50 TL ye nereden aldınız acaba bende arıyorum ama bulamıyorum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fischerspooner07

50 TL ye nereden aldınız acaba bende arıyorum ama bulamıyorum ?
    2 sene önce n11den almıştım

• Ben de bundan aldım ancak ne iphone a bağlayabildim ne de bilgisayara, ne almam gerekiyor bağlayabilmek için? İphone için powerbankte kullandığım dönüştürücüyü kullandım ama olmadı?
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deus-ex -- 8 Mart 2020; 21:56:5 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.