Şimdi Ara

LG HS201 Projector Yardım Lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle selamlar... Foruma yeni üye olduğum için yanlış bişey söylersem mazur görün. Ben yaklaşık bir aydır LG Hs201 cihazını inceliyorum. Artık heralde forumlarda okumadığım yorum kalmamıştır :). Tüm kullananlar çok memnun ancak yapılan yorumların tarihleri hep 6-7 ay öncesinin. Bunun için yeni bir ürün çıkıp çıkmadığını bilemiyorum. Ben Hs201 yaklaşık 650 milyona buldum çok yakın bir arkadaşımın sayesinde. Ürün sıfır ve garantili ancak dediğim gibi emin olamıyorum. Sizce Hs201 i almalımıyım yoksa başka bir cihaz önerirmisiniz? Buarada projektörü evde film,oyun vs. gibi aktiviteler için kullanıcağım. Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetcanm -- 27 Temmuz 2011; 20:25:06 >

• Merhabalar Mehmet bey,

Bu modelin yenisi olan HS301 i düşünebilirsiniz. Çözünürlük olarak 1 gömlek üstündür ayrıca MKV filmleri direk oynatabiliyor. Fiyat olarak ise 1.500TL civarlarında...
  • merhaba kardes.ben de LG nin led projektörlerini yakından takip etmekteyim.benim beklediğim ürün henüz TRye gelmedi (LG hw300t)
    LG hs201 cok iyi bir cihaz.forumda da hiçbir kötü yoruma rastlamadım.bence gözün kapalı alabilirsin.kesinlikle memnun kalacağından da eminim.fiyatıda cok iyi.
    tabii maddi durumuna göre fiyatta biraz daha kendini zorlarsan arkadasın tavsiye ettigi LG hx301 alabilirsin, ki bu cihaz kesinlikle cok güzel.
    hs 201 cözünürlük : 800X600
    hx 301 cözünürlük :1024X768
  • mehmetcnm arkadaşım ben de bu ürünü almayı düşünüyorum. 650 liraya nerde buldun acaba?
  • Dedikleri gibi maddi durumunuz çok iyi değilse promacto x08 de alabilirsiniz...
  • bu ürünü 750 civarı bir fiyata almayı planlıyorum ama tabi 650 ye bulursam müthiş olur. gerçi arkadaş cevap vermemiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG LH3000 LCD TV - Öneri
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.