Şimdi Ara

LG HT-903TA kullanıcıları... (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
4
Favori
48.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 903TA nın kulelerinin 3 yollu olduğu söyleniyor. Yani bas,tis ve mid sesleri veriyor dimi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ice2blue

903TA nın kulelerinin 3 yollu olduğu söyleniyor. Yani bas,tis ve mid sesleri veriyor dimi.

evet 3 yollu ama bass`ı çok belirgin değil sesi sonuna kadar açmadıkça tabi.Woofer`ı olduğu için kulelerde daha çok tiz ve mid seslerini alabiliyosun.
  • Arkadaşım Kullanım klavuzunu dikkatlice inceledin değilmi?
    Kumanda üzerindeki ayarları dogru yapıyorsundur umarım ?

sen hdmı baglantıyı koparttıgında tv den ses alıyorsan LG playera bişey bağlamamıssın demektir.
    uyduyu felan dırek tv ye mi bağladın ki?

sen bence kablolamayı ve kumanda uzerinden ayarları yanlış yapıyorsun.

bence neyi nereye baglıyorsun? nerenın senini neyden almak ıstıyorsun o onemli.

Kablolu yayını mı tv ye baglıyorsun, yoksa uyduyu mu? blueray disk okuyucumu?

quote:

Orjinalden alıntı: blackwind9

arkadaşlar sorunum su ses sistemim lg 903ta hdmi kablo ile 40d3500 sony tv hdmi giriorum 1 haftaya kadar sinama sisteminden ses cıkarken 1 haftadır hiçbir sekilde ses alamadım lg servise yolladım sorun yok kablodan dır dediler test edmişler geri yolladılar bende 40lira verdim kablo aldım yeni gene sorun aynı kafayı yemek üzereyim dünyanın parasını verdim fakat ses sistemimden ses cıkmıyor kabloyu arkasından cıkarıyorum tv nin bu sefer ses gelior görüntü yok yani tv arkasına hdmi dan bağladığım anda sesi kolonlardan kesior fakat tv den sesi verior bu konuda tecrübesi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum....sorun neden kaynaklanıyor olabilir..sony servisini aradım bizden alakalı bir sorun olacağını sanmıyorum diorlar yani bu aleti 3 aydır kullanıyordum hiçbir sorun yokdu birden oldu neden kaynaklamış olabilir....

tekrar acıklıyorum sinama sisteminin hdmi cıkışından cıkıp tv nin hdmi girişinden girdiğim anda sinama sistemi kolonlardan sesi kesior ve hiçbir sekilde kablo tv arası bağlı iken radyoda dail sinama sisteminden ses alamıyorum..fakat tv den ses cıkıyor filmin sesi tv kolonlarından cıkıyor.....kabloyu cekiyorum bu sefer ses sinama sisteminde calısıyor fakat malum görüntü gidior kabloyu cektiğim için yardımcı olan arkadaşlara simdiden tesekkürler....

tv
    SONY-BRAVIA_KDL-40D3500-LCD

LG HT-903TA (5.1) EV SİNEMA SİSTEMLERİ

• Ya millet HD film izleyebilen varmı aranızda ben hala bulabilmiş diilim orjinal HD yada BlueRay filmleri orjinal cdleri okuyo ama bunları flash disk yada hard diske attığım zaman mkv uzantısını bi türlü görmüyo nasıl HD izleyebilecez bunda teknosa Media markt bi ton yere sordun hepsi izleyemezsin die ne anlamı kaldı o zaman HD dvd playerin
  • quote:

Orjinalden alıntı: JAYHUN

Ya millet HD film izleyebilen varmı aranızda ben hala bulabilmiş diilim orjinal HD yada BlueRay filmleri orjinal cdleri okuyo ama bunları flash disk yada hard diske attığım zaman mkv uzantısını bi türlü görmüyo nasıl HD izleyebilecez bunda teknosa Media markt bi ton yere sordun hepsi izleyemezsin die ne anlamı kaldı o zaman HD dvd playerin

Merhaba JAYHUN,orjinal blueray diski taktın ve oynattı mı alet?Bende blueray disk olmadığı için hiç denemedim ama okuduysa manyak bi olay çünkü.Ben alet mkv ve blueray okumadığı için WD TV aldım.Mkv dosyalarını zaten alet desteklemiyor.Ama dediğin gibi orjinal bluray diski okuyorsa ben pek sanmıyorum, gerçekten çok iyi hep bluray disk alırım:)Bu arada Alet HD player değil sadece upschaling yapıyor.Normal görüntüyü yazılım ile büyütüyor.

• Arkadaşlar bende de 503 th modeli var lg nin sorum şu olucak,
    Bu cihaza farklı bir dvd player bağlayıp görüntüyü ondan sesi 503 th den alabilirmiyiz böyle birşey mümkünmüdür?Mümkünse hangi çeşit bağlantı yapmamız gerekir bilen arkadaşlar varsa ve cevaplarlarsa çok sevinirim.
  • Kimse bilmiyor mu arkadaşlar zor bi soru sordum herhalde :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: eIgHt

Kimse bilmiyor mu arkadaşlar zor bi soru sordum herhalde :)

Valla dostum elinde ki cihazın kullanma kılavuzuna bakarak ne tür girişleri ve ne tür çıkışları olduğuna göre bağlayabilirsin.Şimdi dediğin şeyi 903 de yapabilirsin HDMI girişine istediğin cihazı bağlayabilirsin.Ama sanırsam 503 de HDMI girişi yok.Ona benzer başka bir giriş olabilir.
  • hdmi var ama 1 tane onu da tv ye bağlantı yapmak için kullanıyorum.Diğer cihazı hdmi kabloyla 503th ye bağlarsam görüntüyü tv ye scart kabloyla mı aktarmak gerekir,kafa karıştırıyor bu tarz işler :)
  • Lg 903ta 'da harici flash disk veya ipod baglantısı yaparak mp3 dinledigimizde acaba müzik sesi bas ve tizler doyurucumudur?ögrenebilirmiyim kullananlardan..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bios25

Lg 903ta 'da harici flash disk veya ipod baglantısı yaparak mp3 dinledigimizde acaba müzik sesi bas ve tizler doyurucumudur?ögrenebilirmiyim kullananlardan..

Tabiki ben kardeşin ipod`unu kullanıyodum bi ara.Gümbür gümbür ötüyo :)Şimdi kutusunda acaip canım çekiyo dinlemek...

eIgHt sende ki HDMI çıkışı oraya giriş takamazsın.Ama Scarttan ya da s-video gibi giriş varsa oraya DVD playerı bağlayabilir sonra da HDMI çıkışından da televizyona bağlayabilirsin.
  • Sağol cevaplar için.Diyelim ki s-video kablosuyla bağladım veya scart la yani divxleri başka bir cihazdan oynatmayı başardım diyelim ses yine de 5.1 olarak gelicek değil mi o konuda bi kayıp yaşarmıyız?
  • quote:

Orjinalden alıntı: eIgHt

Sağol cevaplar için.Diyelim ki s-video kablosuyla bağladım veya scart la yani divxleri başka bir cihazdan oynatmayı başardım diyelim ses yine de 5.1 olarak gelicek değil mi o konuda bi kayıp yaşarmıyız?

Scart`la 5+1 ses alamazsın ancak optik girişle alabilirsin 5+1 sesi.
  • slmlar,

bende lg42pg200r plazma var,
    yaninda LG HT-903TA almak istiyorum... hepsi LG olsun
    hangi magaza LG HT-903TA en uygun satiyor ?http://www.mavibilgisayar.com'da LG HT-903TA 5.1+TTAF 1.5mt 95030 Fiber Optik Kablo toplam : 825.17 TL nasil sizce ?

optik kablo olarak her hangi kablo olur mu ? markasi onemli mi ?
    http://darty.com.tr/e_commerce/TV-AKSESUARLARI/THOMSON/KHC008-OPTIK-1-5-M-p-14699-c-60.htm

bu kablo nasil ? 20tl

Harici HDD olarak hangi urunu tafsiye edersiniz ?

tsk'ler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boolat -- 18 Nisan 2009; 19:09:04 >

• LG'ci usta yok mu ?
  • arkadaşlar LG 903ta dış kaynaktan gelen DTS'leri çözebiliyor mu? ben denedim çözemedim.
  • selam. 2 gün önce bende media mark'tan bu sistemi aldım.Herşey çok güzel beklentilerimi büyük ölçüde karşıladı fakat display'de ki yazılar zaman zaman gidiyor tekrar gelmiyor açıp kapatıyorum düzelmiyor yani cihaz karşımda kara bir kutu gibi duruyor sadece volume ayar düğmesinin ışığı ve vsm düğmesinin ışığı yanıyor.Böyle bir durumla karşılaşan varmı.Yoksa servisemi vermeliyim.2 gün oldu daha alalı ve bu olay moralimi bozdu :((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blade69 -- 23 Nisan 2009; 12:51:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ermanbozali

arkadaşlar LG 903ta dış kaynaktan gelen DTS'leri çözebiliyor mu? ben denedim çözemedim.

Dostum bende WD TV aldım ama LG kutusunda olduğu için deneyemiyorum ama çok büyük ihtimalle çözüyor.Çünkü forumda bu modelden eski olanlarda problem yok.Optic girişine tak ayrıca kumanda dan da optic girişi seç.
    blade69 bizde öyle sorunlar olmuyordu.Ürünü garantisi devam ederken bence geri götür ya da servis çağırıp evde baksınlar yenisini ile değiştirirler..
  • çift katmanlı dvd'leri okuyormuydu bu alet?
  • arkadaslar
    halen lg ht 903 ta satısım devam edıyor
    ılgılenenler pm lutfen
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.