Şimdi Ara

LG HT1200TA SES SİSTEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar LG HT1200TA ses sistemini kullanan varmı bundan almak istiyorumda nasip olursa fiyat olarakta biraz cazip olduğu için bunu seçtim benim için önemli olan film izlerken bana o ses heyecanını yaşatması zaten

• ben bu ses sistemini yeni aldım fakat usb den film oynatamadım. anlamadığım öyle bir özelliği yok mu yoksa uıygun formatı mı bulamadım

Deneyen varsa lütfen hangi formatı oynatıyor yoksa hiç oynatmıyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulentster -- 17 Ekim 2012; 9:02:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulentster

ben bu ses sistemini yeni aldım fakat usb den film oynatamadım. anlamadığım öyle bir özelliği yok mu yoksa uıygun formatı mı bulamadım

Kullanma kılavuzunda teknik özellikler veya usb den oynatma gibi bir bölüm olması lazım, orada desteklenen video ve ses formatları yazar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: manolpan

quote:

ben bu ses sistemini yeni aldım fakat usb den film oynatamadım. anlamadığım öyle bir özelliği yok mu yoksa uıygun formatı mı bulamadım

Kullanma kılavuzunda teknik özellikler veya usb den oynatma gibi bir bölüm olması lazım, orada desteklenen video ve ses formatları yazar.

Yazıyor elbette okuyorum ama usb den oynatıp oynatmadığını deneyen arkadaşlar varsa sonucu yazarlarsa çok memnun olurum
  • daha hala alamadım bu sistemi sanırım askerlikten sonra alacağım artık :)
  • quote:

quote:

quote:

Yazıyor elbette okuyorum ama usb den oynatıp oynatmadığını deneyen arkadaşlar varsa sonucu yazarlarsa çok memnun olurum

Arkadaşım cihazı almışsın zaten, en güzeli kendin denemen.Kullanma kılavuzunun 8. sayfasında cihazın desteklediği video ve ses formatları yazmakta.Orada desteklenen kodeklere uygun film, müzik vb. temin edip kendin bizzat görerek denemen daha uygun olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• mkv oynatmıyor olması lazım. bende de 903TA modeli var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uisik34 -- 19 Ekim 2012; 11:20:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşım cihazı almışsın zaten, en güzeli kendin denemen.Kullanma kılavuzunun 8. sayfasında cihazın desteklediği video ve ses formatları yazmakta.Orada desteklenen kodeklere uygun film, müzik vb. temin edip kendin bizzat görerek denemen daha uygun olur.

Denedim avi leri oynatıyor ama hiç kaliteli görüntü vermiyor Film izlemek için kabloyla pc 'yi tv' ye bağladım Güzel görüntü ve sesi alabildim

• quote:

Nasıl memnun musun ben Sony dav dz740 modeli ile bunun arsında kaldım. Lg'nin düşük ses, bass, tiz sesi kalitesi nasıl tavsiye eder misin ?
  • bu gun gold bilgisayrdan bende adlım, sony dz 740 mı 940 mı derken bunu aldım dz lerin bass muhtesemdi bakalım bunun nasıl . kutuyu actım kurarırım diye ama yemedi :) yarın servis kursun
  • Ya ben de bugün Bimeksten aldım 1200ta yı ancak sabırsızlanıp servis beklemeden ben kendim kurayım dedim. Buraya kadar her şey normal. Kutuyu açtım kuruyorum bi baktım herşeyin üzerinde 906ta yazıyor? koli 1200TA nın kolisi ama içinde 906TA var. Koliyi ilk kez ben açtım belliydi.. Aralarında fark var mıdır? Ne yapmalıyım sizce?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.