Şimdi Ara

LG ht502th

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar LG ht502th sistemi dinleyen var mı ya da kullanan?

• Görüntüsünü de ekliyorum arkadaşlar bir de yine lg nin lh-t 7652 modeline ait birçok yazı gördüm forumda 2 üründen birini alacağım heralde gerçekten bilgisi olan arkadaşlardan yardım lütfen! 500-600 ytl bütçe için en iyi alternatiflerin bunlar olduğunu sanıyorum bu konuda daha iyi alternatifi olan var mı?

lg ht502th

lg lh-t7652

• 15 gün önce ht502th aldım,açıkcası çok fazla dvd seyretmedim ama benim gibi apartmanda oturan birisi için oldukça yeterli,denemek için sesini 40 üzerinden derecelendirmede 25 kadar açabildim fazlasına çıkamadım ses kalitesi hiç değişmedi,görüntüsü çok şık seyrettiğim dvd lerde 5.1 performansı çok hoşuma gitti
    tavsiye ederim
  • tşkler..
  • Ses kalitesine dicek yok ama DVD okuyucusu tam bir hayal kırıklığı dayımla beraber aldık bir türlü formatları seçemiyor bigisayardan oluşturduğum formatlardan MP2 yi bazılarını okuyor bazılarını görmüyor bile MP4 dosyalarını hiç görmüyor sadece divx mp4 kodlanmış kodecleri okudu avi olarak oda bekletmeli açıyor DVD vob dosyaları ace codec 448kbps audio olarak oluşturduğum dosyalarda sesi seçiyor okumuyor.ama görüntü ve ses olarak mükemmel format performansı sıfır bu ürünün.Alacak arkadaşlara duyurulur.Kullanmış biri olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercanwins -- 13 Mart 2007; 15:52:21 >
  • arkadaşlar sanırım bu üründe aktif subwoofer yok. bir arkadaşım alacaksan mutlaka aktif subwoofer lı olsun dedi. arasında bu kadar çok var mı?
    saygılarımla...
  • @ercanwins

Dvd player yazılımı güncellenirse sorun çözülür.Hangi model ise yazlımı mutlaka vardır

@cihatertan

Yukarda verilen her 2 modelde de subwoofer mevcut.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG LAS454B & LG SH3B Soundbar
    8 yıl önce açıldı
    LG HT904TA
    15 yıl önce açıldı
    LG 42LV375S
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.