Şimdi Ara

Lg in Yeni BAş Yapıtları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • R410http://www.lge.com/download/product/R/R410/r410_1217852087975_m.jpg
    Processor Intel® Core™2 Duo Processor P7350, 3MB L2 Cache, 2.0GHz, 1066MHz FSB
    Intel® Core™2 Duo Processor T9400, 6MB L2 Cache, 2.53GHz, 1066MHz FSB
    Operating System Genuine Windows Vista® Business
    Genuine Windows Vista® Home Premium
    Genuine Windows Vista® Home Basic
    Chipset Mobile Intel® PM45 Express or Mobile Intel® GMA 4500MHD
    System Memory 512/1024/2048MB DDR2 (800MHz, Up to 4GB)
    Intel Turbo Memory Intel® Turbo Memory 1.6 (2GB)
    Graphics NVIDIA® GeForce® 9300M GS (DDR2 256MB VRAM, *TurboCache Support) or
    NVIDIA® GeForce® 9300M GS (GDDR3 256MB VRAM, *TurboCache Support)
    Mobile Intel® GMA 4500MHD
    Display 14.1inch WXGA(1280x800) *Fine Bright Technology
    HDD 160/250/320GB(2.5
    ODD SATA DVD Super Multi Dual Layer (DVD-R/RW, +R/RW, RAM)
    Communications
    Wireless Intel® WiFiLink 5300 (up to 450Mbps) or Intel® WiFiLink 5100 (up to 300Mbps) or Azurewave 802.11 b/g/n
    WLAN Antenna Triple Hexa-band Antenna (Intel® WiFiLink 5300 only) or Dual Hexa-band Antenna
    Modem 56kbps Modem
    LAN Gigabit Ethernet
    Bluetooth *Yes (Bluetooth v2.0+EDR)
    TV-Tuner None
    Web Camera *LG Smart Cam (1.3M Pixel) with Internal Stereo Mic
    Security Kensington Lock, HDD Security
    Input Device
    Keyboard 86Keys
    Pointing Device Touchpad with Scroll Function
    Expansion Slot
    Multimedia Card Slot 5-in-1 (xD/SD/MMC/MS/MS Pro)
    PC Card Slot ExpressCard/34
    Audio Stereo Speakers (1.5W/ch), SRS WOW HD, SRS TruSurround HD, 24bit High Definition
    Input/Output Port 3xUSB 2.0 (including e-SATA/USB 2.0 combo), RJ11, RJ45, VGA, HDMI, HP-out, Mic-in
    Battery 6Cell(Li-Ion / 2400mAh, 2200mAh)
    AC Adapter 90W (external graphics model) / 65W (integrated graphics model)
    Software
    Pre-installed LG Smart Indicator, LG Smart Recovery (including Partition tool), CyberLink YouCam Viewer, LG Intelligent Update, On Screen Display, LG Magnifier
    CD/DVD Titles CyberLink Power2Go, *LG Smart Recovery Center DVD(including Partition tool), LG Intelligent Update (Norton Anti-Virus, Drivers, Applications, Easy Manual and Easy trouble shooting Guide)
    Port Replicator Yes (Optional)
    Dimensions(WxDxH) 338 x 252 x 31~38.9mm (mm)
    Weight - Discrete: 2.43 Kg (6cell & ODD) / 2.28kg (6cell & weight saver) - UMA: 2.42 kg (6cell & ODD) / 2.27 kg (6cell & weight saver)
    Digital Media Experience (DME) No
    Ayrıca Resimlere BUrdan BAKa biLirisiniz...

• iyi güzel hoş ama ekran kartı oyun için berbat.
  • arkadaşlar LG nin ürünleri şık teknik bı agrıza pek olmuyo ama sonuşta kendisi üretmiyo başka firmalara üretiriyor alırken cok iyi araştırmak gerek
  • ekran kartı kötü mü Bence hiç deil 2 tane ekran kartı secenegi var orda biri dd2 256 digeri dd3 256

dier arkadasıma söyle söyle kendi üretmiyor derken baskalarına üretiyor derken üretim yerini arastırmadım ama genelde bakarsan lglerde madin s kore yazar Ben Bundan yola cıkarak söyle düşüyorum güney korein en büyük hatta dünyanın en büyük elektronik üreticisi kendi adını lekeler mi ??? şimdi ben size R410 dişinda ' yeni model daha tanıtcam...
  • MOdel S510 BEnim Favori MOdellim ALLAh KIsmet Ederse BUndan Bir taNE bEnde ALAcam....

Ya BURaya Resim ekleyemedım ama direk Lİnk vereyim resimler ilgidi
    http://www.lge.com/products/model/enlarge/s510.jhtml

Model Özellikleri ( EN yüksek ÖZellikle En DÜşük Ne olAbilecegi yazıyor )

Processor
    Intel® Core™2 Duo Processor T9600, 6MB L2 Cache, 2.8GHz, 1066MHz FSB
    Intel® Core™2 Duo Processor P7350, 3MB L2 Cache, 2.0GHz, 1066MHz FSB

Operating System Genuine Windows Vista® Business
    Genuine Windows Vista® Home Premium
    Gen uine Windows Vista® Home Basic

Chipset Mobile Intel® PM45 Express or Mobile Intel® GMA 4500MHD
    Memory 1024/2048/3072/4096MB DDR3 (1066MHz, Up to 4GB)
    Display 5.4inch WXGA+ (1440x900, 300nit), LED Backlit LCD, *Fine Bright Technology or 15.4inch WXGA (1280x800) *Fine Bright Technology
    Graphics NVIDIA® GeForce® 9600M GT (GDDR3 512MB or 256MB VRAM, *TurboCache Support) or NVIDIA® GeForce® 9300M GS (GDDR3 256MB VRAM, *TurboCache Support) or Mobile Intel® GMA 4500MHD
    HDD 160/250/320GB(2.5", 5400rpm SATA)
    ODD SATA DVD Super Multi Dual Layer (DVD-R/RW, +R/RW, RAM)
    Wireless Intel® WiFiLink 5300 (up to 450Mbps) or

Intel® WiFiLink 5100 (up to 300Mbps) or
    Azurewave 802.11 b/g/n
    WLAN Antenna Triple Hexa-band Antenna (Intel® WiFiLink 5300 only) or Dual Hexa-band Antenna
    Modem 56kbps Modem
    LAN Gigabit Ethernet
    Bluetooth *Yes (Bluetooth v2.0+EDR)
    TV-Tuner None
    Webcam *LG Smart Cam (2.0M Pixel) with Internal Stereo Mic
    Security *TPM, *Fingerprint Reader, Kensington Lock, HDD Security
    Input Device
    Keyboard 98Keys with Inlaid Numeric Keypad
    Pointing Device Touchpad with Scroll Function
    Expansion Slot
    Multimedia Card Slot 6-in-1 (xD/SD/MMC/MMC Plus/MS/MS Pro)
    PC Card Slot ExpressCard/34
    Audio Stereo Speakers (2W/ch), SRS WOW HD, SRS TruSurround HD, 24bit High Definition
    Input/Output Port 3xUSB 2.0 (including e-SATA/USB 2.0 combo), RJ11, RJ45, VGA, HDMI, HP-out, Mic-in, Cable-PR Port (Optional)
    Battery 6Cell(Li-Ion / 2600mAh)
    AC Adapter 90W
    Software
    Pre-installed LG Smart Indicator, LG Smart Recovery (including Partition tool), CyberLink YouCam Viewer, LG Intelligent Update, On Screen Display, LG Magnifier, LG Battery Miser
    CD/DVD Titles CyberLink Power2Go, *LG Smart Recovery Center DVD(including Partition tool), LG Intelligent Update (Norton Anti-Virus, Drivers, Applications, Easy Manual and Easy trouble shooting Guide)
    Port Replicator Yes (Optional)
    Dimensions(WxDxH) 357.0 x 270.0 x 32.1 ~ 37.8 mm
    Weight - Discrete (WXGA+ LED): 2.62kg (6cell & ODD) / 2.48 (6cell & weight saver) - UMA (WXGA+ LED): 2.56kg (6cell & ODD) / 2.43Kg (6cell & Weight saver)
    Specialty Weight Saver

Lg in Yeni BAş Yapıtları

• LG kendi kuruluşlarında leptop üretmiyor bundan eminim cünkü MSİ ASUS gibi firmalarla anlaşarak tasarımları parcalasrın kombinasyonların ve cogu parcaları bu tip firmalara üretiriyor diceksinizki bu markalar kötümü hayır ama ben şu anda E500 kullanıyorum ve alet 8 ay öncesinin piyasadakii en üst düzey aletlerinden biriydi E500 UAP33T ama ögrendik ki üzerindeki veri yolları 64 bit ve ekran kartı bi tümleşik bir kart kadar performansı anca veriyor bence iyi araştırın alırken bu tip özelikler şak diyede ortaya cıkmıyor

Örnek olarak secenek olarak sunmuş dedigin durmdaki seceneklerdede büyük ihtimale öyle ddr2 olan secenekte farklıbir ana kartla 64 bitlik veri yolu sunulcak cünki 8600 lerin ddr2 beleklileri 64 bit ve adamlar bunu yanındada 64 bitlik bi ana kart kulancaklar dogal olarak demek istediklerimi yanlış anlamasınız umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eşref_37 -- 6 Eylül 2008; 12:05:04 >

• arkadasım zaten bütün parcalarını tamamen üreten bir firma yok bende zaten onlardan parca almıyor demiyorum... Mesela asus msı ya lgde Lcd Panel veriyor noteboklar için + asus msi gibide kendininde üretig parça çok ... onun dişinda çok kaliteli bir ürünleri var... senin aldıgın e500 de ekran kartı 64 bitmiş öyle diyorsun sen alırken yada satan yerde sormadıgın için bence o biz genelde soruyoruz diyorum ne için kullancaksınız oyun yada çizim olcakmı ona göre model gösteriyoruz ... VE yazıdım MODELLER r410 VE R510 ARTIK BURSA ELECTROWORLD SATİŞA CIKMISTIR BEN ÜRÜNLERİ COK BEYNDIM MERAK ETMEK İSTEYEN TÜRKİYE İLK OLARAK ELECTROWORLDDEN ÜRÜNÜ İNCELEYE BİLİR VE ALABİLİRLER
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.