|
LG’nin yeni 45 inç OLED monitörü oyun dünyasını değiştirmeye hazırlanıyor

-
-
gelsin depoya fotoğrafları gönderirim gelince.
-
ne diyon dayı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
lg dist deposundayım, ürün elimize ulaşırsa görsel atarım.
-
Beklediğim bir model ama linkteki gibi bir fiyatla gelirse ölü doğmuş olur...
lg ca_en
LG UltraGear™ 45-inch OLED Dual-Mode 5K2K Gaming Monitor | 0.03ms (GtG), Rich Bass (10Wx2), DisplayHDR True Black 400, DP 2.1 & USB-C - 45GX950A-B | LG CAhttps://www.lg.com/ca_en/monitors/gaming/45gx950a-b -
büyük monitörlere yakından bakınca pek verimli olmuyor. bunlar konsol için değil koltuğa oturup uzaktan bakalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidrojennn -- 17 Mart 2025; 15:21:38 >
-
Fiyatıyla dumura uğratmaya hazırlanoyor sanırım. Arkasına bi şerit RGB koysalar üstüne 300 dolar daha eklerlerdi ama bunu da mı biz söylicez
-
Fiyatlar düşmedikce oled zor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sony oled killer yapıyormuş RGB Miniled 2026 üretime başlıyor sanırım
Digital Trendsyoutube
Is the Sony Bravia 10 TV for Real? | Sony RGB Mini-LEDhttps://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=bmGdYDShFvE
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boldrex -- 17 Mart 2025; 13:2:11 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
bu curve kafasından tv lerde çıktılar ama monitörlerde çıkamadılar bir türlü.
-
Araba geliyor sanki lafa bak 😁
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oled oyun monitörleri boyut olarak çok küçüktü 32 dahil, detaylarda büyük kayıp yaşanıyordu sonunda hayalim gerçekleşiyor
45" monitörü 5 metreden kullanmıyorlar çünkü. Ne kadar yakından kullanılırsa o kadar curve olması gerekir, bu yüzden farklı derecelerde curve monitörler var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
açar bakarız görmek istediğiniz kısımları, yakın zamanda 5 serisi de gelicek neticede.
-
75 bin olur artık
42" monitor uzun süre kullandım masaüstünde, curve ihtiyacı hissetmedim hiç.
-
çöpe birak 1 tane mesai sonu, bende incelemesini yaparim
-
Cihaz güzel de çözünürlük fazla, 5090 lazım buna.
-
Bu teknoloji uzun yıllar önce yine Sony'nin tepe serisi X serisinde vardı, şimdi ledleri küçültüp zone'ları artırdılar sanırım. Ancak ışıklandırma zonu sayısı panel çözünürlüğüyle aynı olmadığı
sürece OLED'i öldüremez diye düşünüyorum, parlak nesnelerin etrafında glow efekti her türlü oluşur, sonuçta öndeki panel yine LCD. Sony de şu an en iyi modellerinde Samsung QD-OLED panel kullanıyor.
PC'de monitöre gelirse güzel olur ama, ben de almayı düşünürüm. Ama TV tarafında uydu yayını izlenmediği takdirde OLED'e direnmeye gerek yok, direkt kusursuza en yakın görüntü kalitesi.
-
60 cm mesafeden 34" 1800R kullanıyorum curve az geliyor, köşelere tam hakim olamıyorum, siz nasıl kullandınız?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

lg dist deposundayım, ürün elimize ulaşırsa görsel atarım. |
büyük monitörlere yakından bakınca pek verimli olmuyor. bunlar konsol için değil koltuğa oturup uzaktan bakalım.
|
ne diyon dayı
|
Benzer içerikler
- adresimde kimler var
- instagram hikaye gizleme
- instagram beğenileri görme
- tiktok jeton alma
- whatsapp tema değiştirme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X