Şimdi Ara

LG Infinia 50PX950 --- Yeni Canavar..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LG Infinia 50PX950 Yeni plazma serisi tv ler için oldukça iyi yorumlar yazılmıiş (yabancı sitelerde). Fiyatıda 3500 tl yani çok uygun Benim gibi tek derdi oyun oynamak olan birisi için sizce uygun bir tv olurmu . özellikle 3d oyunlarla vakit geçireceğim. tvdeki dizileri falan hiç seyretmiyorum bile .
    Sizce bu tv yi almalımıyım yoksa led tv mi almalıyım . farklı bir ürün öneriniz olurmu . (En az 50 İnch olmalı)
    Teşekkürler

• F,yat çok uygun yanlız Tv sanki çok parlayacakmış gibi bir his var içimde...
  • Plazma alıcaksan mutlaka panasonic al, ekran yanığı olayını baya azaltmışlar ve yeni nesil bir plazma paneline sahipler (NeoPDP).
    Sana önereceğim ürünler

TX-P50G20E (3D yok, uydu alıcı yok)
    TX-P50GW20E (3D yok, uydu alıcı var)
    TX-P50GT20E (3D var, uydu alıcı konusunda bilgim yok

Söylediğin paraya göre V serisi pahalı geleceği için G serisini önerdim. Ben TX-P50G20E kullanıyorum, çok memnunum görüntü kalitesi muhteşem.

http://www.panasonic.com.tr/html/tr_TR/%C3%9Cr%C3%BCnler/Viera/NeoPDP/TX-P50G20/overview/5584873/index.html

• Benim için en önemlisi 3d . Ve büyük olması . uydu falan önemli değil açıkçası . Bu arada 60PX950 de 5500 tl . bence güzel gibi .
  • Her zaman soyluyorum tekrar soyluyorum plazmada panasonicden sasmayin
  • bu tvyi kullananlar yorumlarını paylaşabilirler mi?

televizyon hizlialda 2.300tl.ye satılıyor oldukça uygun fiyat.
  • 50px950 mi yoksa 50pz250 mi daha yeni model?

ikisi de fiyat olarak birbirine çok yakın hangisi tercih edilmeli?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: seasqua

50px950 mi yoksa 50pz250 mi daha yeni model?

Tabiki de PX950.. Cihaz süper. fiyat ise bedava. PK950 sini kullanıyorum inanılmaz güzel. Kuzenimde panasonic var Lg nin görüntü panasonicden daha iyi ( bence) kasa dizayn donanım. herşey iyi... yanlız kullancagınız mekan , daha doğrusu tv yi pencere karşısına falan koymayın , parlama yapabilir....
  • quote:

Orijinalden alıntı: HD_MAN

quote:

Orijinalden alıntı: seasqua

50px950 mi yoksa 50pz250 mi daha yeni model?

Tabiki de PX950.. Cihaz süper. fiyat ise bedava. PK950 sini kullanıyorum inanılmaz güzel. Kuzenimde panasonic var Lg nin görüntü panasonicden daha iyi ( bence) kasa dizayn donanım. herşey iyi... yanlız kullancagınız mekan , daha doğrusu tv yi pencere karşısına falan koymayın , parlama yapabilir....

teşekkür ederim ilgi ve alakanıza.

panasonic 42 inch hd bir plazmam var.3 yaşını doldurdu değiştirmeyi düşünüyorum.yine bir plazma alacağım.işin açıkçası samsung 51d550 düşünüyordum ama panasonic ile yanyana gördüğümde görüntülerini vazgeçtim.

şimdi px950 hakkında bilgi toplamaya çalışıyorum.

• PLAZMAYSA PANASONİC GERİSİ YALAN
  • Arkadaşlar bu cihazı alan var mı acil sormak istediklerim var.
    Yardımmmmmmmmm:)
  • Hayırdır kardeş sor elimizden geldiğince yardımcı olalım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.