SIM RACING İÇİN KASA (7680x2160)
13 yıllık konsol oyuncusuyum. Ama artık Sony'nin iyice çirkinleşen satış politikası ve müşteri memnuniyetini önemsememesi sebebi ile bilgisayar toplayacağım. Öncelikle söylemek isterim ki Valorant CS Go gibi First Person Shooter oyunları rekabetçi online bir şekilde oynamayacağım.Yani 200-240 FPS almak gibi bir hedefim yok. Asıl benim için önemli olan 7680x2160 gibi yüksek bir çözünürlüğe sahip bir ekranı bu çözünürlüğe yakın bir şekilde beseleyebilmek. (Samsung Odyssey Neo G9 57")
Birincisi :
Aşağıdaki sistem bu hedef için yeterli midir?
İkincisi :
Oyunlarda 7680*2160 seçeneği mevcut mu yoksa sadece 3840x2160 mı alabileceğim.
Yardım için şimdiden teşekkürler.
SAMSUNG 55RU7100 HDMI SES ÇIKIŞI HATASI
Dün akşam televizyonum otomatik olarak 1404 sürümüne güncellendi. TV sesini Sony DAV-DZ 680 sinema sisteminden HDMI üzerinden aktarıp alıyordum. Fakat güncelleme sonrasında ses çıkış seçeneğinde HDMI ile aktarmayı seçmemden 10-15 saniye sonra otomatikman tv hoperlörüne çekiyor ve Sony amfinin sesine mute veriyor. Tekrar düzeltsem de yine 15 saniye sonra sesi TV^ye çekiyor. Ben de kızıp optik kablo ile sesi aktarayım dedim. Optik ile aktardığımda sesi aktarıyor fakat evrensel kumanda optik çıkışına hükmedemiyor. Yani sesi kontrol edemiyor ve el ile açıp kısıyorum. Fabrika ayarlarına geri döndüm fakat çözüm olmadı. Eski güncellemeye çekmeye çalıştım ama olmadı. Yardımcı olabilecek biri var mı?
Saygılar,
ELEKTRİK KLİMA SAAT ÜÇGENİ
|
46D 8000 46D7000
|
AVRUPA BİLİŞİM GARANTİ OLAYI
|
PHİLİPS 46 PFL 8605
|
46PFL8605 HAKKINDA TEKNİK BİLGİ
|
KDL-46HX800 HAKKINDA TEKNİK BİLGİ
|
Playstation3 ve PC Bağlantısı Nasıl Yapılır?
|
PS3 & DAV DZ680
|
Meslek: Satış Uzmanı
Son Giriş: 5 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 158
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 3.068 (Bu ay: 227)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri