Şimdi Ara

LG: iPhone SE eski teknolojileri kullanıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
4
Favori
3.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung lansmanda apple la kıyaslar kendini lg apple a çatar sanki android cephesi apple ı karşılarına almış gibi. Bu arada apple ın amacı kullanıcının cihazıyla en basit ve kolay işlem yapabilmesidir. Bu bütün ürünlerinde böyledir, milletin kafasını karıştıran şeyler oldukça azdır..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • G2 3000 mah
    G3 3000 mah
    G4 3000 mah
    G5 2800 mah

Bu koreliler her konuştuğunda neden kendini rezil ediyor acaba. Madem teknolojiniz çok iyi çinliler 4000 mah koyarken rakibin samsung geriden gelip pil konusunda seni geçmişken utanmadan pili küçültüp neden yeni telefon çıkartıyorsunuz teknolojiniz mi yetmedi yoksa?? Bence en büyük ekran üretim payını bunlara vermediler diye kıskandılar yazık :D

• quote:

Orijinalden alıntı: alcest

En azından ekranı 720p yapıp cat 6 modem koyabilirlerdi.Ama zaten iphone alan insan bu tarz teknik detaylara pek bakmıyor. O yüzden söğüşlemeye devam.

bir sonraki yıl cat6 modem koyup, ekranı 720p yapmak varken, şimdi neden versinler?

muhtemelen bir sonraki iphone se2 ile bu özelliklerde gelecek.

sonrasında da, cat 10 ve full hd yaparlar, adı da tabiki se3 olur, sonrası allah kerim.

• Android üreticileri şunu aklının bir kenarına koymalı artık;Apple donanım satmıyor,yazılım yani iOS satıyor.Ne zaman sırtlarını androide dayamayı bırakıp kendi işletim sistemlerini üretirler o zaman açıklamalarını ciddiye alırım.Bu sektörü başlatan Apple'dır,onlar sonradan iştirak etmişlerdir.Bir iPhone kullanıcısı olarak androidin gelişmesini ve buna uygun ciddi cihazların (donmayan,şişmeyen) pazara girmesini kesinlikle destekliyorum.Çünkü rekabet bizlere yarar.Android üreticileri olmasa şimdi 6s diye 4s'leri 1000$ seviyesinde kullanıyor olacaktık belki.
  • eski teknolojiden kastı . İphone 5S'in tasarımı oluşundan mı kaynaklanıyormuş
    Şuanda İphone SE tüm LG telefonlarını tokatlar. Hatta İphone SE , 2'ye 1 dalar, o derece
  • adam iphone eski teknoloji kullanıyor demiş, biz de adamın haklı olup olmadığını görmek için LG'nin satış rakamlarına bakacakmışız. vay be zekaya bak..

• quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

quote:

Orijinalden alıntı: OttomanEmpire86

se al düşünme. internetten dosya resim vs indirirsin müzik indiremezsin.

hocam ben arka planda indirmeyi diyorum. mesela donanımhaberin videosunu indirecem . 2si1 , mesela. başladım video indirmeye ,sonra başka bir sekme açıp youtube da gezinebilir miyim yoksa yeni sekmeye geçince video indirme işlemi duruyor mu ?

müzik niye indiremiyorum?

3. parti yazılımlarla indirirsin, veya jailbreak yaparak. Onun dışında cihazda son kullanıcıya açık olarak dosyalama/klasörleme sistemi yok android gibi.
    Müzikleri normalde itunes veya alternatiflerinden dönüştürüp atmanız lazım.
    Veya file manager yazılımlarından birini kurup onun dahili dosyalama sistemini kullanacaksınız, indireceklerinizi onun app folder'ına indireceksiniz.
    Arka planda indirmesi ise uygulamaya göre değişir.
    Yani sonuç olarak indirebiliyorsun, ama bu tarz şeyleri yapmak android gibi kolay ve pratik değil. Kısıtlı bir işletim sistemi olduğu için kısıtlamaların etrafından dolaşıyorsunuz çoğu zaman.
    Her iki işletim sistemini de kullanan biriyim.

Video player olarak örneğin benim de kullandığım en kalitelilerden biri:https://itunes.apple.com/us/app/avplayerhd/id407976815?mt=8
    Pc'deki dosyalara wifi üzerinden erişip kendine ayrılan klasöre aktarabiliyor mesela. Itunes'la dönüştürüp video atma şartının önüne geçmiş oluyor bu şekilde.
    Wifi üzerinden atmayacaksanız ise file sharing ile itunes'tan uygulamaya dosya gönderiyorsunuz, bu şekilde dönüştürme gereksinimi olmuyor. Klasörün içindeki dosyayı direkt uygulama açıyor.
    IOS'taki tüm player tipi uygulamaların mantığı böyle hemen hemen.

• iphone se muhtemelen g5ten fazla satar

• quote:

Orijinalden alıntı: suuyurbendeuyurum

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

Ekran çözünürlüğü düşük de 720p olmasının hiçbir mantıklı tarafı yok. Uygulamaların tamamı 1136*640, 1334*750 ve 1920*1080 piksele göre. 720p olunca o uygulamaların ekranda sorun yaratacağını sanırım hesaba katmadın? Ayrıca Cat 6 olsa ne olmasa ne ben mevcut hızla bile 3.5G'de çatır çatır video izliyorum ve hiç hız eksikliği hissetmedim. Kağıt üzerinde eksi olsa da pratikte bir eksik olacağını sanmıyorum. 4.5G'ye geçildiğinde fazlasıyla her şeye yeter 3.5G bile yetiyorken.

Tipik bir iPhone kullanıcısısın. Kanaatkar. Ne zaman biri ne gerek var ona bu bana yetiyor diyorsa bilin ki o bir iPhone kullanıcısıdır. Artık her iPhone kullanıcısının ağzındaki standart laf.

Tamam kardeş 8k olsun ekran, 10.000 mah pil olsun. 16 çekirdekli snadragon 1080 işlemci olsun. Vs.

Bayılıyorum şu tiplere ya. iPhone kullanandan çok kullanmayan şikayetçi nedense.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: suuyurbendeuyurum

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

Ekran çözünürlüğü düşük de 720p olmasının hiçbir mantıklı tarafı yok. Uygulamaların tamamı 1136*640, 1334*750 ve 1920*1080 piksele göre. 720p olunca o uygulamaların ekranda sorun yaratacağını sanırım hesaba katmadın? Ayrıca Cat 6 olsa ne olmasa ne ben mevcut hızla bile 3.5G'de çatır çatır video izliyorum ve hiç hız eksikliği hissetmedim. Kağıt üzerinde eksi olsa da pratikte bir eksik olacağını sanmıyorum. 4.5G'ye geçildiğinde fazlasıyla her şeye yeter 3.5G bile yetiyorken.

Tipik bir iPhone kullanıcısısın. Kanaatkar. Ne zaman biri ne gerek var ona bu bana yetiyor diyorsa bilin ki o bir iPhone kullanıcısıdır. Artık her iPhone kullanıcısının ağzındaki standart laf.

Ben çoğu zaman ona buna ne gerek var demem. iPhone kullanıcısı olmakla da alakası yok. Kafanızda oluşmuş bir profil var. Herkesi öyle zannetmeyin. Ama gerçekten cat6 olsa ne olmasa ne?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Apple eğer SE ile satış rekorları kıracak ise bunun suçlusu android kullanan diğer tüm telefon üreticileridir.

Orta segment diyerek milleti söğüşlediğiniz yetmedi.Envaye çeşit orta segment android model var, hangi biri müşteriye güven veriyor? Hangi android modelini senelerce kullanırım diyerek alabiliyoruz?

Apple bu yargıları kıran bir firma, tamam 3 yıl önceki kasayı önümüze koydu fakat taraflı tarafsız çoğu insanın beğendiği bir tasarım.Bakıyorsun işlemcisiydi ramiydi güncel ürünler kullanılmış, androidle karşılaştırıldığında özellikleri düşük diyorsunuz ama bu cihaz android değil iOS kullanıyor, değil 2 sene 4-5 yıl rahatlıkla kullanabilirsiniz bu cihazı...
  • Keşke LG'de yeni teknoloji hevesine inanılmaz derecede kalitesiz bir ekranı G4'e koymasaydı da sağlam bir ekran kullansaydı. Yeni teknoloji sorunlu çalışıyorsa neye yarar?
    Tamam herkes son teknolojiyi kullanmak ister ama keşke şu an G4'te her tarafı pişmiş gibi kızarmış 2K ekran yerine sağlam 1080p ekran kullanıyor olsaydık.

• Haklı olabilirler de LG yeni teknoloji kullanıp napıyor acaba? Patates tasarımlı 2 sene sonra çöpe gidecek telefonlar üretiyor.

Yoksa SE'nin bir "teknoloji harikası" olduğunu söylemek komik sadece.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce LG telefon kullanmadım, 2008'den beri telefon benim için iPhone'dur. Yiğidi öldür hakkını yeme beyaz eşya, tv gibi ev elektroniği alanında nispeten başarılı bulduğum dünyaca tanınmış bir markanın bu şekilde farklı bir markayı kullanarak üzerinden rant sağlama çabaları, bana kalırsa kendi topuğuna sıkmaktan başka bir şey değildir. Bazen reklamın iyisi kötü olur

• mesele yeni teknoloji vermek değil pazarlayabilmek.

• eP_362 kullanıcısına yanıt
    4S'i son sürüme güncelle bakalım ne olacak? LG'yi de savunmuyorum.

• Yalnız ben de iPhone kullanıcısıyım...

• 16 gbı bazı firmalar orta seviyeye bile koymuyor artık hala daha Appleı savunanlar var...

• günaydın lg
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infinitum

4S'i son sürüme güncelle bakalım ne olacak? LG'yi de savunmuyorum.

iphone4s 9.2.1 kullanıyorum.. yani son sürüm; yeni iphone lar falan cıkınca heyecanlanıyorum videolarina göz atiyorum sonra diyorum 4s le yapamayıp iphone se ile veya digerleriyle( 6 ve 6s) ekstra ne yapacagim??
    4s son sürümde bile hala canavar gibi. siz android kullanıyo olabilirsiniz ama adamların yıllar önce ürettiği cihaza hala yazılım desteği veriyor olması ve iş görüyor olmasına saygı duyun. ben samsung' un 1 yıl önce ürettigi cihaza yazilim desteğini kesmesine saygı şahsen duymuyorum mesela..
    telefonda estetik olmayacak diye bir kaide mi var? kimisi küçük kimisi büyük sever beyaz sever siyah sever, eleştirilemeyecek kısım burasıdır.
    bir macbook ile bir notebook u donanım yönünden karşılaştıramazsınız çünkü işletim sistemleri farklı. aynı şekilde bir iphone ile android cihazi ve windows phone u da karsilastirmayin donanim yönünden.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.