Şimdi Ara

LG: iPhone SE eski teknolojileri kullanıyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
4
Favori
3.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kadar ios Android tartışması yapmaya lüzum yok. 4 yıldır android kullanıyorum. Bu sene ios a geçmeyi düşünüyorum . Baktım beğenmedim yine androide dönerim. sonra ip8 çıkar onu alırım. Sonuçta sonsuza kadar destekleyeceğiniz bi seçim yapmıyorsunuz beyler . Tartışmaya değmez bi sonuca da ulaşamazsiniz. Şuanki yeni cihazlar ios da android de mükemmel alabiliyorsaniz şükredin oturun tadını çıkarın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lg den apple reklamı olmuş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 bin liraya telefon alıyor diyen arkadaşlarıda anlamıyorum sankı s7 xperia z5 lg g5 1000 liradan satışıyor ıphone en azından deger kaybetmıyor geçen yıl 2300 e aldıgım ıphone 6 şuan 2500-2700 arası birde s6 nın fiyatı ne kadar düşmüş ona bakmak lazım ıphone alan parasını çöpe atmamış olur

• olağan_şüpheli kullanıcısına yanıt
    iphonede video indirme yok, ancak 3. parti uygulamalarla indirebilirsin o uygulamaya girip izliyosun, galerine düşmüyor güvenlik gerekçesi ile bu mantıkla işliyor.. biliyorsun virüs girmiyor iphonelere :) ordada indirme işlemi devam eder dediğin gibi olmaz..
  • diyebiliyorum. ama iphone kullanınca kendiisne inanılmaz bir şekilde bağlıyor seni, teması olsun üst menüsü alt menüsü olsun. deliler gibi beğendiğim samsung arayüzünden iğrenir oldum. kullanmadan yorum yapma oyüzden. kamerasından memnunum sesindende bu konularda en iyi kim bilmiyorum pek umrumdada değil ama genel olarak en iyi iphone.
  • Bazı arkadaşlar iphone kullananların teknik detaylardan hiç anlamadığını iddia edecek kadar cahillik kokan laflar ediyor. Görende sanar android kullanan herkes teknik konularda çok bilgili.

• İphone 4 ten lg g2 ye geçtim ilk 14 ay iyiydi rehberde bazen 16/17 saniyelik beklemeler yaşıyorum mesaj atarken donuyor, iphone da takılıyordu ama 1-2 saniyeydi maksimum.
  • flowerhorn kullanıcısına yanıt
    Herşeyi kısıtlı cihazın neyini savunuyorsunuz sende bana onu anlat. Stabil miş miş bende sana zincir bağlayım bırakayım bir yere Stabil olursun. Kalıplaşmış kullanım ile çalışan cihazın Stabil diye adlandırılması ne kadar komik.

• Tek android samsung ya hehe kafanız güzel ne içiyorsunuz. Övdüğün elman tek düze android kadar geniş donanım yelpazesinde görsek nasıl oluyor muş.

Kendine özgü oyunlarda iyi diye övüyorsunuz. Sizin kafanız play station da oyunlar hata vermiyor en iyisi ı pc tu kaka.

Ama play station pc den daha ucuz sizde yine kapalı sistem açık sistem den pahalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

O eski teknoloji performans olarak lg nin 7 sülalesini takla attıracagı için iphone se kullananların çok da umrunda olmayacak bir eleştiri olmuş.

hahayt, açıl da güleyim bari.

• cedric... C kullanıcısına yanıt
    hocam çok güzel analtmışsınız bende ayn ısizin gibi düşünüyoru mbenim için çok aşırı yenili kyerine basitleştirilmiş teknoloji daha önemli boş özellikler umrumda değil açıkcası basit olucak istedigim işi yapıcak yeter hayır büssürü özellik diyorlarda o özelliklerin hiç biri tam randumanlı çalışşmıyor ama iphonelarda öyle değil touch ıd var mesela gerçekten kolaylaştırıcı bir yenilik o yüzden iphone karşıtı biriydim taki dandikde olsa iphone 4s kullanısıya kadar düşünün artık bide en alt seviye bir iphone kullanıoyrum her işimi görüyor öle boş özelliklerde yok büyük ihtimalde buyeni çıkıcak iphone se yi alırım en az 3 sene götürür beni diye düşünüyorum 3 sene içinde çok şırı bir teknolojik gelişme olamz zaten telefonlarda adamlar parça parça getiriyor yenilikleri bilerke sırf kapitalist düzen o yüzden tüm arakdaşlara tavsiye alın bir telefon uzun süreç kullanın oda zaten yetiyor şu an 500 liralık telefonla 3000 bin lrialık telefon arasında çok aşırı fark yok ötekide oyun oynatıyor sosal ağlara giriyor arama yapıyor yani aralarında 6 katı bir fark yok diye düşünüyorum cahil falan ne derse diyin benim fikrim bu yönde şimdi diceksiniz iphone madem neden 2000 tl veriyon 500 tl lik telefon al android telefo nalcak oslam keinlikle 500 tl lik falan bişey alırdım ama küçük ekranlı ve beni rahat 3 sen götürecek dayanıklılıgı yüksek düşmede s. kırılmıcak bir telefon oldugu için iphone se diyorum :)

• @BJK@ kullanıcısına yanıt
    tipik iSheep savunması... eski ürünü süslemeye bile gerek görmedi... eski teknolojiyle yeniden isimle sattı...
  • OttomanEmpire86 kullanıcısına yanıt
    virüs girm
    iyormuş kandırmayın kendinizi... rezil olursunuz...
  • kimse senin kadar çöpçü olamaz... SAMSUNG android demek değildir öğren... içöpçü...
  • tutankenshta kullanıcısına yanıt
    Tmm

• Adamlar gayet haklı...

• turkiyedeki operatorler sozunde durursa cat 9 modem ile tam performans alınabilecek. gm 5 plus cat7 ile gelecek. bu yüzden çok yakınım bu cihaza.

• Infinitum kullanıcısına yanıt
    4s son surum kullaniyorum sik sik sinir bozucu oluyor. ama milyonlarca son surum 4s kullanan insan bulabilirsin. sence kac tane 5 yillik android kullanan vardir?
  • ben apple kullanicisiyim (bilgisayar, telefon, tv) nadiren bilgi almak icin android bir telefonun sayfasina ugrarim. yanlis hatirlamiyorsam hic yorum yapmamisimdir.

Merak ediyorum, bunca apple karsiti neden burada toplanmis. size ne ya ben cahilmiyim, hava atma meraklismiyim, delimiyim neyim. aldim kullaniyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcest

En azından ekranı 720p yapıp cat 6 modem koyabilirlerdi.

Ama zaten iphone alan insan bu tarz teknik detaylara pek bakmıyor. O yüzden söğüşlemeye devam.

iPhone'daki ekranlar en yüksek çözünürlüğü hedeflemiyor ama farklı ekran boyutlarında aynı pixel yoğunluğu korumak oluyor (inch başına 334 pixel). iPhone SE'de 334 PPI'lık ekran var, iPhone 6S ve 6S Plus'da da... iPhone 5S'de de iPhone 4'de de. 334 PPI netlik açısından fazlasıyla yeterli olan bir çözünürlük yoğunludur ve iPhone'ların hepsi aynı yoğunluk çözünürlüğe sahip olduğu için cihazlar arası uygulama uyumluğu azcık daha mükkemel oluyor.

Cat 6 olsa iyi di. Cat 4 modem 4.5G teknolojiyi tam desteklemiyor malesef ve indirme ve yükleme hızlarında büyük bir eksik olacak.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.