Şimdi Ara

LG: iPhone SE eski teknolojileri kullanıyor (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
4
Favori
3.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: edirneli86

Herşeyi kısıtlı cihazın neyini savunuyorsunuz sende bana onu anlat. Stabil miş miş bende sana zincir bağlayım bırakayım bir yere Stabil olursun. Kalıplaşmış kullanım ile çalışan cihazın Stabil diye adlandırılması ne kadar komik.

Kısıtlama konusu görecelidir . Ben mesela hiçbir kısıtın oldugunu dusunmuyorum( beni etkileyecek)
    Bluethooth dan veri gondermekten baska ne kısıtı var mesela ? Ornek verebilir misin
    Kaldı ki oyle bir olay sadece androıd ile arasında bluethooth alısverısı yok . Apple cihazlar arasında alısverıs mumkun
    Apple ın bu kısıtı yapmasındaki amaç korsan muzıkle mucadele , orjinal muziğe teşvik ve dısarıdan gelen virüsleri engelleme.biliyorsunuz android cihazlara virus neden kolayca giriyor ve google play magazasında en az 30-40 tane antivirüs programı var :) . Ben apple telefonlarına korsan muzık ındıremezmıyım diyeceksin . Tabiki indirirsin zaten yukarıda orjinal muzıge teşvik dedim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre Kocakaya

Teknoloji seven ve bir elektrik,elektronik muhendisi olarak herzaman LG`yi takdir etmisimdir,cok az urununu almisimdir ama,yenilikci atilimlari ve sektordeki cesaretleri herzaman takdire sayandir.
    Apple gelince,konserve tenekesinden teleofon yapsa yine satarlar.

Nedeni acik. Isletim sistemi ve ios market.

Dun basima gelen bir olay:

Instagram hesabim hacklenmis ve profil resmi kismina +18 bir goruntu konulmus. Olayi surekli abuk sabuk kisilerin takip için bildirimde bulunmasiyla farkettim. Android kullanicisiyim ve bu durumu arastirdigimda, bir uygulamanin instagram hesabima erisimine izin verdigimi farkettim. Hemen sifremi degistirdim, tabi hatali giris diyordu. Sifreyi unuttum kiskindan giris yaptim, profili yeniden duzenledim ve hesabi dondurdum.

Iste iphone alan adam bunun icin aliyor. Cunku ios tarafinda bu tip olayların yasanmasi cok zor.

Yani her sey donanim degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

O eski teknoloji performans olarak lg nin 7 sülalesini takla attıracagı için iphone se kullananların çok da umrunda olmayacak bir eleştiri olmuş.

G2'm o kadar sorunsuz ve stabil ki anlatamam cidden. Bırakın bu klişeleri, Apple daha hızlı falan değil. Diğerleri nasılsa o da öyle.

• Eski teknoloji ile LG G5 ten çok satacağı garantidir. O yüzden böle bir eleştri yapan LG dönüp bir aynaya bakması gerekmektedir.
  • İyide adama sorarlar o cihazın boyutlarında onunla rekabet edebilecek cihazın varmı diye ..ben söyleyeyim yok alayı kürek kadar şeyler ..Ben bu şirketleri anlamıyorum küçük ve kaliteli bir şey yapmak için illa apple ı beklemek zorundalarmı onu takip etmeyi hakaret kabul etmeliler halbuki..Bakın iki vakte kalmaz asyalılar küçük güçlü cihaz tanıtımı yaparlar..
  • G2 yi 3.seneye ragmen bayıla bayıla kullanıyorum. Gercekten bir telefon hiç mi donmaz yavaşlamaz kasmaz arkadaş. Aynı sene çıkmış 5s aldım hız anlamında fena degil ancak G2 cok daha hızlı, pratik bir telefon. Apple ile ısınamadım. Soguk bir işletim sistemi. Whatsapp arayüzü bile çok boktan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakiiin

İphone 4 ten lg g2 ye geçtim ilk 14 ay iyiydi rehberde bazen 16/17 saniyelik beklemeler yaşıyorum mesaj atarken donuyor, iphone da takılıyordu ama 1-2 saniyeydi maksimum.

3 senedir G2 kullanıyorum. Bırak 16 17 saniyeyi 1 sn nin üstünde açtıgını görmedim. Iphone 5s'imle kıyaslıyorum arayüzde daha hızlı. Yani bu telefonları nasıl kullanıyorsunuz üzerinde mi tepiniyorsunuz da böyle oluyor anlamadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milletin şu donma sevdasını anlamıyorum ? Sonuçta yazılım açığı sürekli var takılmayın teferruatlara ... Gamer pc'ler bile donanım yazılım o kadar soğutma olmasına rağmen bile bazen donuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: slhttnsk

Boyle bir elestiri yapabilecek 1 2 firmadan biri.
    Her daim agresif yenilikler ile pazari yoklamaktan korkmayan gozu kara firma.

Adamların yaptığı modeller 50'şer tane sattığı için olmasın?

• quote:

Orijinalden alıntı: V4LKyR

quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

O eski teknoloji performans olarak lg nin 7 sülalesini takla attıracagı için iphone se kullananların çok da umrunda olmayacak bir eleştiri olmuş.

hahayt, açıl da güleyim bari.

Şuraya benchmarkları koy da birlikte gülelim bari :)

• quote:

Orijinalden alıntı: tutankenshta

kimse senin kadar çöpçü olamaz... SAMSUNG android demek değildir öğren... içöpçü...

Buyur androidin en hızlı telefonu nexus :) madem samsung kabul edilmiyo

• flowerhorn kullanıcısına yanıt
    Korsan ile mücadele değil halktan daha nasıl para alırım neleri katma değer yaparım da satarım düşüncesi.

Ancak şunu unutmayın amerika ve avrupa standardı ülkemiz için geçerli değil. Amerika da maddi durum para verip müzik dinlemeye olanak sağlar iken ülkemize bakarsak bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar ıphone kulkancısı parasını ödeyip müzik dinliyor. Aman ya müzik te dinlemeyiz deyip avunuyor.

Bluetoot işine gelirsek düşünün bir oyun hem ios hem android te var ve telefonlar arası multi oynanıyor ama ios kısıtlı olduğundan andoridli bir cihaz ile bağlantı kuramıyor bunu virüs falan ile açıklamak bana göre avuntu.

2011 den beri andoid kullanıyorum pc deki gibi bir virüs olayını android için söyleyemem. Şehir efsanesi bu virüs programı olayı pc den gelen bir olay windows için virüs peogramına aşina olanlar aman telefona da yükleyeyim diye koşturuyor. Ben hiç kurmadım ve 2011 den beri bankacılık işlemlerimi telefonum dan rahatça yapıyorum zerre sorun olmuyor. Gün geliyor çektiğiniz bir foto yu arkadaşınıza göndermeniz gerek ama farklı marka olduğundan sadece whatsapp tan düşük kalitede yollayabilmek kötü bir durum değil mi. Yada yandex disk gibi yerlere yükleyip link gödererek internet kotalarını yemek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: saintlaure

4s son surum kullaniyorum sik sik sinir bozucu oluyor. ama milyonlarca son surum 4s kullanan insan bulabilirsin. sence kac tane 5 yillik android kullanan vardir?

Nexus 4 kullanıcıları klubüne gir görürsün :D 2012 üretimi bir telefon ve hala akıcılık konusunda iphone taş çıkartır :D

Kamerası güzel güzel diyorlar 3bin lira veriyorlar cebimdeki g2(2013 üretimi) foto çekip birde iphone 6 ile foto çekip tvde karşılaştırdığımda uzaktaki bir tabeladaki yazıları iphonela çekilmiş fotoda okuyamazken g2 ile okuyabiliyorum :D Şarj konusuna girmiyorum bile elinize alıp kullandığınız özelliklerde gerçek bir kıyaslama yaparsanız farkı anlarsınız :D

• RevesAtelier kullanıcısına yanıt
    Ben telefonu kullanmak için alıyorum da sence İphone alıp içine kontör atamayan cihazı illa ekran üzeri koyup arkadaki logosunu göstermek isteyen ne için alıyor.

Apple bu yaaaa deyip neden apple deyince dumur olanlar herkes alıyor deyip Bayat cevaplar verenler niye alıyor diye hiç düşündün mü.
    Sen belki bilinçli kullanıcısın bilerek aldın bilmeyerek alıp İçindeki hiç bir özelliği kullanmayan var. Andorid içinde geçerli bu.

Android için de root yapıyorlar ne için olduğundan çoğunun haberi yok. Gün geliyor Ekran videosu paylaşman gerek root gerekiyor farklı giriş ekranları oluşturmak gerek root gerekiyor .

Kronik sorunu olmayan cihaz bulursan söyle alalım daha düne kadar yalnış tutuyorsunuz çekim düşüyor diye müşteriye suç atan kimdi. Cihazı bükülen kimdi kronik sorun arıyorsun her cihazda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edirneli86 -- 28 Mart 2016; 13:57:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alcest

En azından ekranı 720p yapıp cat 6 modem koyabilirlerdi.

Ama zaten iphone alan insan bu tarz teknik detaylara pek bakmıyor. O yüzden söğüşlemeye devam.

Üzerindeki modem 150mbit hız alabiliyor. Kişi başına düşen hız 150mbiti geçince o zaman düşünürüz modemin eksikliğini
  • Adam diyor ki "KRAL ÇIPLAK"

• quote:

Orijinalden alıntı: edirneli86

Korsan ile mücadele değil halktan daha nasıl para alırım neleri katma değer yaparım da satarım düşüncesi.

Ancak şunu unutmayın amerika ve avrupa standardı ülkemiz için geçerli değil. Amerika da maddi durum para verip müzik dinlemeye olanak sağlar iken ülkemize bakarsak bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar ıphone kulkancısı parasını ödeyip müzik dinliyor. Aman ya müzik te dinlemeyiz deyip avunuyor.

Bluetoot işine gelirsek düşünün bir oyun hem ios hem android te var ve telefonlar arası multi oynanıyor ama ios kısıtlı olduğundan andoridli bir cihaz ile bağlantı kuramıyor bunu virüs falan ile açıklamak bana göre avuntu.

2011 den beri andoid kullanıyorum pc deki gibi bir virüs olayını android için söyleyemem. Şehir efsanesi bu virüs programı olayı pc den gelen bir olay windows için virüs peogramına aşina olanlar aman telefona da yükleyeyim diye koşturuyor. Ben hiç kurmadım ve 2011 den beri bankacılık işlemlerimi telefonum dan rahatça yapıyorum zerre sorun olmuyor. Gün geliyor çektiğiniz bir foto yu arkadaşınıza göndermeniz gerek ama farklı marka olduğundan sadece whatsapp tan düşük kalitede yollayabilmek kötü bir durum değil mi. Yada yandex disk gibi yerlere yükleyip link gödererek internet kotalarını yemek.

Bazı konularda haklı olabılırsınız . (Acil durumlarda whatsapp dışında fotograf paylaşımı gibi)
    Fakat şurası bir gerçek ki . Apple dışındaki neredeyse tüm cihazların 2.el piyasası kullanıcı açısından baya zararlı oluyor.
    Örnek vermek gerekirse Samsung Galaxy S6 Edge'nin çıkış fiyatı 3000 lira. Şuan bakacak olursak aradan 1 yıl geçti fiyatı şuanki fiyatı 2100 lira.
    Aynı şekilde İphone 6 nın çıkış fiyatı 2350 iken , aradan 1.5 yıl geçmesine rağmen fiyatı arttı :)

• 4" ve 1136x640 2016'da ekran hiçbir şey değil. 1080p'nin bile yüzüne bakmıyorlar. Apple ekranı bile büyütmeyecekti iyi ki android tarafı güçlendi de yola getirdi. Göreceksiniz 4k'yı da seve seve getirecek apple 1-2 yıla.

• RevesAtelier kullanıcısına yanıt
    Reklam konusu hakkında doğru tesbitler var. Demek ki ekran üretiminde etkin olmak istiyor.

Yanlış buluyorum bu tür açıklamaları. Sen işini yap satışına bak. Ama iOS ilah tır gibi davranmaya da karşıyım.

Aldığımız ürünlerin özelliğini bilmemek ne demek. Siz araba alın kliması var mı abs ers vs. Var mı bakayım ne için araç alıyorsunuz. Beyaz eşya alırken herkes bunu alıyor herhalde iyi diye mi alıyorsunuz

• flowerhorn kullanıcısına yanıt
    Apple ile Volkswagen aynı. Aynı araç veya yeni çıkan araç pahalı olunca 2.eli o oranda yüksek oluyor.

Samsung un hatası milyon adet ürün çıkayım her kesim alsın düşüncesi. Yoksa 3 model çıkart senede tepe model orta segment ve giriş seviyesi sonra bunlara destek var bitti .

Lg bunu yapacak sandık oda uçtu gitti farklı boş modeller çıkardı. Senin karakteristik bir tasarım modelin var ses tuşu açma kapatma tuşun arkada niye bunu bozuyorsun. Hata ettim çark ettim demek bu ondan sonra apple Eski satıyor sende eskiye döndün.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.