Şimdi Ara

LG: iPhone SE eski teknolojileri kullanıyor (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
4
Favori
3.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AhmtMlh

Ben yıllardır android kullanıyorum. 1.5 yıldır LG G2 kullanıyorum ama telefon 3 yıllık telefon. Babamdan aldım telefonu. Halen daha çatır çatır çalışıyor. Ne yüklerken sadece dikkat etmek lazım sadece. Ve bunu istiyoruz biz android kullananlar. Rahat bırakılmayı. Telefonuma android N gelmeyecek, ama ben yükleyebileceğim. Ve çok çok güzel çalışacağından eminim.

Konu burada telefon değil, kullanıcı. Bu telefondada 2GB ram var. Bu telefon şuan için eski bile sayılır kimine göre. Andorid yapısı gereği ne kadar ram koyarsan o kadar kullanır mantığı ile çalıştığı için ekrana bakmak bir hata. Evet herşey donanım değil ama android inanın ios kadar stabil bir sistem sadece nasıl kullanmayı bilmek gerekiyor. Herşeyi yükleyip 32 GB lık hafızanın hepsi dolu olsun yinede çalışır. Sadece ne yüklediğini nereden yüklediğini bilmek gerek.

Buradaki durum biraz daha farklı. Donanimi iyi olan her telefon yag gibi akar anlamina gelmez. Bunun en iyi ornegi touchwizdir.

Htc,sony en iyi arayuze sahip iki firma. Kullandıkları donanim ile sunduklari performans ortada. Orta sinifta kullandiklari donanimla neredeyse s6 kadar arayuzde performans sağlayabiliyor bu firmalar.

Samsung ise bircok ozellik koyuyor ve bu kadar ozelligi kasmadan kaldiracak asamaya daha yeni s7 ile gelebildi. Note 3te herkes bu konuda sikayetciydi.

Apple ise her bir seyi kendi geliştirdiği icin en uygun donanima en uygun yazilimi verebiliyor.

Ustelik musteri memnuniyeti ust seviyede.

Öte yandan marketi de android den iyi. Zira ben asla apk yuklemem kullandigim adroid telefonuma. Ustelik 130 program yuklu. Bur programi yuklerken illa bir ton seye izin vereceksiniz.

Ama ios markette uygulamalar bu kadar her seyinize erisemiyor.

Androidin sevdiğim kadsr sevmediğim yanlari da cok. Kullandigim platformu goklere çıkaracak degilim.

Her platformun kendine has özellikleri var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Peace Sells..

quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

O eski teknoloji performans olarak lg nin 7 sülalesini takla attıracagı için iphone se kullananların çok da umrunda olmayacak bir eleştiri olmuş.

İyi güldüm buna o çözünürlükte Snapdragon 820yi geçti desek bile 7 sülalesine takla attırır demek saçmalıktır

Ne bekliyosunuz 4" telefonda 2k ekran falan mı ? Ayrıca son kullanıcı için evet dünyanın en hızlı telefonu iphone se şu an için. Bunu illa sentetik gfx teslerine bağlamak da yanlış ortada A9'un rendering, encoding, cpu math, ux testlerinde snapdragon 820'den daha iyi olduğu gerçeği de mevcut.

• edirneli86 E kullanıcısına yanıt
    dand iPhone Standart Error 16GB AVRUPA'da 509€ hesapla bakalım kaç TL ediyor? Kümesteki KAZLARSINIZ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutankenshta

dand iPhone Standart Error 16GB AVRUPA'da 509€ hesapla bakalım kaç TL ediyor? Kümesteki KAZLARSINIZ...

4 bin tl veren kaz gelmiş bana neyi anlatıyor. 1200tl den fazla telefona para vermedim senin hayatında göremeyeceğin wifi direct dlna gibi özellikleri kullanıyorum . Boş laf sizinki boş Facebook için whatsapp için onca parayı ver milletle dalga geçmeye kalk hehe çok iyimiş Bonzain sağlam kafa yapmış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Peace Sells..

quote:

O eski teknoloji performans olarak lg nin 7 sülalesini takla attıracagı için iphone se kullananların çok da umrunda olmayacak bir eleştiri olmuş.

İyi güldüm buna o çözünürlükte Snapdragon 820yi geçti desek bile 7 sülalesine takla attırır demek saçmalıktır

Ne bekliyosunuz 4" telefonda 2k ekran falan mı ? Ayrıca son kullanıcı için evet dünyanın en hızlı telefonu iphone se şu an için. Bunu illa sentetik gfx teslerine bağlamak da yanlış ortada A9'un rendering, encoding, cpu math, ux testlerinde snapdragon 820'den daha iyi olduğu gerçeği de mevcut.

O çözünürlükte geçmesinin gayet normal olduğunu belirttim yoksa herhangi bir beklentim yok iPhone'dan. 4" telefon çıkarmaları bu noktada eleştiri konusu olabilir ama bazılarına göre daha iyi küçük ekran. O yüzden o konuya girmiyorum. Daha iyi olabilir ama bu 7 sülalesine takla attırır demek değil. Kullandığınız cümleleri daha dikkatli seçebilirsiniz bundan sonra. Yok takla attırır filan boş laflar. G5 ile LG resmen büyük bir riske girdi o kadar yenilik yaparak ama iPhone da bir yenilik göremedim. Neyse Apple koyunları yine alacaktır bu telefonu

• Çoğu kişi burada, Android dünyasında sunulan özelliklerin iyi olmadığından, hızlı çalışmadığından dem vurmuş. Bence insanlar bazı teknolojilerin gelişebilmesi için firmaların onları henüz emekleme aşamasında kullanarak tüketiciye sunmasının ve onları aktif olarak geliştirmesinin gerekliliğini anlamıyor. LG de Samsung da Android sistemi ile akıllı telefon dünyasını çok değiştirdiler. Apple firması akıllı telefonları günümüzdeki anlayışa getirmiş olabilir ancak son iki yıldır Apple'ın da kullandığı çoğu teknoloji ve inovasyon Android öncülüğünde yapıldı. Neden artık telefon kapıştırmayı bırakıp gelen yeniliklerin ne yönde geliştirmesi gerektiği ya da ne gibi yararları olduğunu konuşmuyorsunuz?

• Benim anlamadigim applecilar ile androidcilerin arasindaki munakasa niye?

Ben iphone 3gs 5 suanda 5s kullaniyorum oncesinde android olarak htc one m7 htc one sv galaxy w galaxy ace asus nexus 7 2013 yani kotusuylede iyisiylede kullandim.

Acik acik soyliyim telefonda tablette eskiden cok oyun oynardim deli bir bicimde hemde sabahtan aksamlara kadar artik oynamiyorum olan uygulamalar belli 3-5 fotograf duzenleyici cekici uygulamalar sosyal medya cart curt birde navigasyon.

Iphone da yaptigim isi 500tl lik android telefonda bile yaparim eskiden kompleks vs. bayilirdim artik yok basit olsun yeter fazla kurcalamayayim. Bundan baska en sevdigim ozellik lightning portu olmasi onceki g3 umu sarj soketi yamuldugu icin servise vermistim. Bide bundan baska bana lazim olan sekli semali guzel elde tutunca iyi masaya koyunca cafcafli gosterisli vs bundan dolayi.

Bakin ben bu sisteme zaten direk karsiyim bi insani mal varligina gore degil dusuncesine gore deger fiyat bicmek gerekir. Lakin ulkemizde bu boyle islemiyor iyi bir ortama girersin ilk ustune basina az bucuk hareket davranislara ve sonra cebinden cikaracagin telefona bakiyorlar. Ornek verelim suan kulustur denecek bir iphone ornek(3g 3gs) ile bir yere git masanin ustune koy etrafta ki insanlarin tepkisi "genel olarak" hmmm ilk ciktiginda almis demekki isini goruyor halen kullaniyor hosuna gitmis belki degistirmemistir vs vs. sonucta iphonelar pahali ya ilk ciktiginda essek olusu gibi parayi vermis almis sonucta "iphone abi" mantigina geliyor durum. Toplum telefonlari ikiye ayiriyor iphone ve android diye bi kafeye bi yere gittiginde de sarj aleti varmi dediginde samsung mu iphone mu diye soruyorlar(%80 boyle) bu sadece basit bir ornek android den kasit millet samsung biliyor(cogunlukla)

Yani millette ayrim var iphone ve digerleri diye. Cok adam gordum elinde son model iphone u olup cebinde dogru durust parasi olmayan cok arkadas tanidim gece kondu da kalayim ama altimda mercedes porsche audi bmw olsun diyen yani devir oyle bir devir olmuski tum olay gosteriste hava basmada pazarlamada

Yani ben iphone seciyorsam 3 seyden seciyorum sarj girisi basit olusu ve prestiji yani kimseyi kirmak istemiyorum ama kimsede kimseyi kandirmasin hepimizin aklinda bir yerde prestij olayi var yani.

Stabilmis vs falan hikaye yani 3gs den beri ip4 serisini es gecip hepsini kullandim ios 3 u ten 9.3 e gelismeleri gordum jb yaptim ettim ek ozellikler ekledim telefonu brick te ettim stabilitesini de bozdum. Ios belli bir versiyonda cidden stabil denecek durumdaydi(ios 7) ve bu her cihazi icin gecerliydi suanki gibi birini yuceltirken digerini oldurmuyordu.

Uygulamalar androiddeki gibi kapanmiyor falanda bahane. Eskiden dogruydu android uygulamaan atardi donardi kasardi bisi olurdu ne 1 sene kullandigim m7 de nede g3 ikisini de toplasan toplamda uygulamalar 20 kere kapanip kapanmamistir ki burada 1 sene g3 1 sene m7 toplam 2 sene ile androidden bahsediyoruz. Uni de lazim oluyor diye stubridge diye bir uygulama yukledim daha da var boyle egzantirik uygulamalar onceden androidde kullaniyordum simdi ios ta kullaniyorum yok yani her 5 acisimin 3 unce cokuyor var boyle 3-5 tane daha abidik gubidik spesifik uygulamalar androidde tas gibi calistigi halde ios ta coken uygulamalar. Genel herkesin kullandigi uygulamalar artik zaten iki sistemde de cokmuyor o yuzden ona deginmeye gerek yok.

Android belli bir sure sonra kasiyor olayida palavra haline geldi touchwiz veya benzeri bir cok incik boncuk kisisellestirme ozelligin ozelligini gerekli gereksiz iceren android arayuzu kullanan android telefon kullaniyorsaniz kasmalar 1 seneye baslar. Nexus serisi htc serisi veya sony serisi bir telefonda arayuzde kasmalar olmaz. Tecrubeylen sabittir nexus dedigin stok android ki sony ve htc nin arayuzleride buna en yakin arayuzler. Is birazda kullanmayi ne alacagini veya ne istediginde bitiyor. Artik yeni androidlerde ssd kadar hizli depolama cozumu kullaniyorlar yani siz dusunun..

Yani islemcidir ozelliktir 8 cekirdektir 6 cekirdektir 2.1ghz de calisiyordur 1.8ghz de calisiyordur takilmayin artik bunlara snapdragon 801 ile 820 arasinda kagit uzerinde ucurum var peki gercek hayatta kullanimda ne kadar fark var uygulama 2-3sn erken yuklense nolucak gec yuklense nolucak

Donanim bakimindan doygunluga ulastik zaten artik is yazilimda bitiyor. Artik bana kalirsa dillat edilmesi gereken kullanicinin 1.elden deneyimleyebilecegi hayati kolaylastiran ozellikler bundan baska kamerasi lensi telnolojisi vs ekrani ekran boyutu paneli renkleti iste telefonun sekli semali saglamligi malzemesi bunlardan konusulmasi lazimken halen donanim muhabbeti donuyor.

Yani yemisim 5s ile 6 arasindaki islemci farkini sanki beni ucurup kaciriyor ya guncellemeleri ios7-8 deki gibi ozverili telefonu oldurmemeye yonelik verseler yeter de artar.

Biliyorum destan yazdim ozeti falanda yok yani okunmaz biliyorum ama okuyan arkadas olursada okudugu icin tesekkurlerimi sunarim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W O M B A T -- 30 Mart 2016; 5:08:46 >

• İyi ki söylemiş. Bilmiyorduk...

• Özellikleri iyi olmadığından dem vuranlar 2011 den beri wifi direct diye Bluetooth ü yerinden eden özelliği hiç kullanmış mı biliyor mu. Dlna denilen kablosuz paylaşım ve görüntü aktarım özelliğinden haberi var mı.

Ama ne gereği var deyip geçiştirme kolay ama yok işte kabul etsinler ki yok. Bir ios kullanan ile bir andorid kullanan oturupta Bluetoot ile multiplayer yapıp oyun oynayamıyor ise böyle teknolojinin .........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edirneli86 -- 30 Mart 2016; 22:53:49 >
    dlna desteklemeyen cihaz kullanan ne yapacak? bluethoot dışında bir seçenek olmayanda var...
  • Hehe yazıyı okumuyormusun okumak mı zor geliyor. Dlna standardı neredeyse android li cihazlarda temel işlev gibi olmayan çok az model vadır.

İşte anlatmak istediğim o ios tarafında ya kabloya bağımlısınız yada Bluetooth a ki oda apple ürünü olmayan birşey bağlanmak sorunlu yada imkansız. Andorid öyle değil her model marka birbiri ile uyumlu.

İsterim ki ios kullanan biri ile Bluetooth bağlantısı kurup masa tenisi oyunu oynamak ama olabilirliği var mı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edirneli86 -- 31 Mart 2016; 13:56:10 >
  • Lg G modellerinin hepsi sorunlar yumağına dönüyor kullandıkça sanki lg çok iyi.

androidli cihazdan söz etmedim... 32GB sd kart takılabilen eski NOKIA telefonlardan söz ediyorum...
  • elimdeki telefon lg g2, 2.5 senedir kullanıyorum. alırken aman aman bir para da ödemedim. şuan bahsettiğimiz telefon ise g5. sen bırak g5'e takla attırmayı, sen o 2000 liralık tost makinesiyle gel benim g2'me takla attır ben hiç bir şey bilmiyorum.

• tutankenshta kullanıcısına yanıt
    Konu 32gb takılan eski nokia değil. Eski o adı üzerinde eski o şimdi var olan teknoloji yi kullanmayan yüksek ücretli cihazı konuşuyoruz.

• Yiğidi öldür hakkını yeme arkadaş SE performans olarak şuan en iyi telefonlardan biri. Al sat amaçlı kelepir cihazları kovalıyorum arada. Şuan elimde S7 - 6S 64 - SE 64 - var. S7 benim her zaman kullandığım kendi telefonum. İkinci hat olarak bu iki iphone arasında gidip geliyorum. İnanın 6S den SE ye geçtiğim zamanlar kuş gibi uçuyor hissi veriyor telefon. Şuan ikisinden birini satacağım ama hangisi diye düşünüyorum. Demem o ki SE 6S i bile tokatladığına göre LG kendini şamaroğlanı yapmak istiyor anlaşılan.

SE serisinin devamı gelir inşallah.
  • Dedi 2017 de s821 li amiral gemi cikaran mini sirketimiz..

• SE'ye eski diyen firma G6'da S821 kullanıyor. SE ile G6'yı performans bağlamında kıyaslasak G6'yı tokat manyağı yapar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ONUR_345241 kullanıcısına yanıt
    6s'yi çıkar çıkmaz aldım biraz daha bekleseydim SE mi 6s mi diye kesinlikle SE alırdım. Daha iyi pil performansı ve daha iyi grafik performansı vereceği kesin. Ha şu da var 6s kullandığım için geçer miyim geçmem. Çünkü 3DT gereksiz gibi geliyordu ama kullandıkça pratik kullanımda ciddi rahatlık sağlıyor. Uygulamalar arası geçişten tut imleci fare gibi kullanmaya hatta ekran görüntüsü almaya kadar pratik kullanıma çok etkisi var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    3DT dan nasil faydalaniyorsunuz hocam nesi pratik yani. Benim aklıma gelmiyorda. Ne tur pratiklik kazandiniz bende faydalanayim :)

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.