Şimdi Ara

LG: iPhone SE eski teknolojileri kullanıyor (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
4
Favori
3.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RevesAtelier

quote:

Orijinalden alıntı: edirneli86

Reklam konusu hakkında doğru tesbitler var. Demek ki ekran üretiminde etkin olmak istiyor.

Yanlış buluyorum bu tür açıklamaları. Sen işini yap satışına bak. Ama iOS ilah tır gibi davranmaya da karşıyım.

Aldığımız ürünlerin özelliğini bilmemek ne demek. Siz araba alın kliması var mı abs ers vs. Var mı bakayım ne için araç alıyorsunuz. Beyaz eşya alırken herkes bunu alıyor herhalde iyi diye mi alıyorsunuz

Araba ile oldukça farklı ürünler.İsteyen çok temel ihtiyaçlarını halleder,facebook ta oyun oynar isteyen jb dir,root dur telefonunun yapacaklarını,sınırlarını öğrenmeye çalışır.Kimisi de yapmaz işte.Bununla alakalı kimsenin de,birilerine gidip "Neden aldın haaaa???Tatmin edici cevabın yoook!!!" Deme hakkı da olduğunu düşünmüyorum.İsteyen hava atmaya çalışmak gibi bir aptallık ile alır,ki bu zamanda işe de yaramayacaktır.İsteyen sistemin canını okumak için alır.isteyen kamerası iyi diye alır.

Bu tür yaklaşımı android kullananlara laf atanlara da göstermeni dilerim.

Arada nasıl bir fark gördün. Araba da sadece sürmek gitmek için niye klima ihtiyacı olsun niye abs ers hava yastığı olsun. Niye bakım maliyeti düşük yakıtı uygun diye araştırılsın dimi çok yanlış araba bu Binin kontağı açın gidin.

Beyaz eşya alırken niye özellik bakalım değil mi aman soğutuyor mu yeter.

Hem teknoloji gelişsin denir hemde millet bunu bilmesi gerekmez denir garip bir şey. Sadece facebook ta takılmak için 3 bin üstü para vermek marka ayırmaksızın saçmalıktır. Tüketici bilinci diye birşey var duymuşsundur bizde bu bilinç yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edirneli86 -- 28 Mart 2016; 16:27:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• RevesAtelier kullanıcısına yanıt
    Benim lafım 2 taraf için de kullandıklarını ilah yapanlara.

Benim cihazım eşsiz benzersiz diğerleri cahil aman gibi yaklaşım içince olanların aldığı cihazın özelliğini bilip bilmemesini sorgularım senin için yanlış tır benim için doğru tercih meselesi.

• video ile mi kandırıyorsun kimbilir neler yaptılar... montaj hileleri ile yavaş gösterirler... klasik reklam hileleri...
  • dandiPhone Standart Error şimdiden aşıklarını toplamış eski teknolojisiyle... bendgate olacak mı çok merak ediyorum... batarya hangi uçuşta parlıyacak? yakında öğreniriz...
    16GB 509€ 64GB 609€ olmuş... TR'de kaç olacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutankenshta -- 28 Mart 2016; 18:10:09 >
  • video downloader lite camera roll bölümüne taşıma özelliği var yani indirdiğiniz videoları kamera içindeki videolar bölümünden görüp oynatabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutankenshta

video ile mi kandırıyorsun kimbilir neler yaptılar... montaj hileleri ile yavaş gösterirler... klasik reklam hileleri...

gözününzü seveyim zırlamayın artık ya
  • Gerçek Apple kullanıcıları olarak Apple'ı belki de en fazla biz eleştiriyoruz. iOS 9 faciası , 6s'te büyük bir yenilik olmaması , minicik bataryalar , eşek kadar çerçeveler , hayvan gibi fiyatlar vs...

Ciddi ciddi Samsung'a geçmeyi düşünüyorum , ama Lg kusura bakma da sen bu yorumu yapma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Somberlain

4" ve 1136x640 2016'da ekran hiçbir şey değil. 1080p'nin bile yüzüne bakmıyorlar. Apple ekranı bile büyütmeyecekti iyi ki android tarafı güçlendi de yola getirdi. Göreceksiniz 4k'yı da seve seve getirecek apple 1-2 yıla.

Su an gozlerin 1080p ile 4k arasindaki bir farki secebiliyor mu 5"'lik ekranda allasen?
    Ne gerek var? Apple'ın yapmaya ihtiyac duydugu tek sey iPhone 7'ye samsung gibi amoled adam gibi bir ekran koymak. 7 900p 7 Plus 1080p falan olmalı. Yani kaliteleri özdeş olmalı,şu an değil.
    Bir de tasarımda Samsung seviyesine, yazılımı iOS 8.x gibi stabil olsa yeter.

Su an her gun en az 1-2 kez hard reset atiyorum telefona hizli cevabi kullanabildigim yok muzik dinlerken telefon sesi rastgele sonuna kadar açıyor/kısıyor. On kamera da tekliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Tabi canimmm sd410 lu telefonlari sd400 lu telefonlari babam uretiyor zaten utanmasaniz qualcomm elde kaln cipsetleri imha etmesin diye a
    10 dolar ucuza alip aaa bak giris sevoyesi telefon yaptik diceksiniz.

G2 cikarip g2 minide dusuk donanim koy g3 beat ile g4 beat arasinda da ahim sahim bi fark yok bi suru cop model ureten sizsiniz asil ozellikle samsung ve lg hatta htc bile kismen.
    Bi tek sony ve motorola bkz z1 z1c z3 z3c z5 z5c z5p

• sen zırlama kesin kanıt diye şaibeli oynanmış video koyarsın sen... bütün gün analiz edecek değiliz... iSheep efendi... Apple standart error'de eski parçaları değierlendirmiş... performans olayı yalan...
  • Ben yıllardır android kullanıyorum. 1.5 yıldır LG G2 kullanıyorum ama telefon 3 yıllık telefon. Babamdan aldım telefonu. Halen daha çatır çatır çalışıyor. Ne yüklerken sadece dikkat etmek lazım sadece. Ve bunu istiyoruz biz android kullananlar. Rahat bırakılmayı. Telefonuma android N gelmeyecek, ama ben yükleyebileceğim. Ve çok çok güzel çalışacağından eminim.

Konu burada telefon değil, kullanıcı. Bu telefondada 2GB ram var. Bu telefon şuan için eski bile sayılır kimine göre. Andorid yapısı gereği ne kadar ram koyarsan o kadar kullanır mantığı ile çalıştığı için ekrana bakmak bir hata. Evet herşey donanım değil ama android inanın ios kadar stabil bir sistem sadece nasıl kullanmayı bilmek gerekiyor. Herşeyi yükleyip 32 GB lık hafızanın hepsi dolu olsun yinede çalışır. Sadece ne yüklediğini nereden yüklediğini bilmek gerek.

• evet kardeşim haklısınız, biz verdiğimiz paranın hakkını alamıyoruz ama bizim derdimiz o değil,

elimizde tuttuğumuzda yada masaya koyduğumuzda bize hissettirdikleri bizim için kafi, kısaca şık, pahalı ve gösterişli olduğu için Iphone alıyoruz,

En iyi bataryaya, ekrana, kameraya sahip olduğu için değil...

İçine dert olmasın hocam. al işte dedim....

• iPhone 6dan G4 geçtim amacım zatrn G4 dü fiyat sebebiyle.

Iphone kendine özgü işletimiyle ve uygulamalarıyla daha uzun süre stabil. Piyasası yüksek kolay aksesuar bulunuyor.

Androidin ise stabilliği daha kısa ömürlü lakin açık sistem olduğundan kullanım alanı daha geniş. Kamerasından ekranına kaliteli cihaz da alabilirken eşit kalitede ve uygun fiyata da bulunuyor.

G4 ilk çıktığında 2.299 falandı. I6 da 2.499 a aldım. 200tl fazla verdim fakat sattıktan sonra 500TL bir kara geçtim G4 alıp. Android iyidir ama fiyatları çabuk düçüyor ve sabit değil. Ayrıca çok da basit değil iosa göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

O eski teknoloji performans olarak lg nin 7 sülalesini takla attıracagı için iphone se kullananların çok da umrunda olmayacak bir eleştiri olmuş.

Öyle düşük ekran çözünürlüğünü LG koysa LG de takla attırır ki zaten performans açısından sorunu yok.

• Android alış satış fatkı dağlar kadar bin e alıyorsan 100 e satarsın :))

• 599TL ederi olan bir cihaz SE.

Ama adamlar sırf Apple diye millete kazık fiyattan iteleyecekler.

• iPhone SE i6S özelliklerinde deniliyor ama 3D Touch yok, hadi cok gerekli degil diyelim Kasa eski kasa. Apple satarken ne var onu söylüyor ne olmadigini yeni model cikarinca görüyorsunuz. iPhone SE S serisi kadar destek alirmi orasida muamma, bence ya düz seriden yada S serisinden gitmek en mantiklisi icinde tek yeni olan sey islemcidir belkide digerleri kimi iPhone5 ten kimi 6S ten, eksiklikleri guncellemelere gelen ek özelliklerin artmasiyla ortaya cikar, yani bence bu tam bir balon modeldir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 29 Mart 2016; 11:35:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 36

Android alış satış fatkı dağlar kadar bin e alıyorsan 100 e satarsın :))

Hehe çok komiksin dostum. Fark var da senin dediğin masal.

• quote:

O eski teknoloji performans olarak lg nin 7 sülalesini takla attıracagı için iphone se kullananların çok da umrunda olmayacak bir eleştiri olmuş.

İyi güldüm buna o çözünürlükte Snapdragon 820yi geçti desek bile 7 sülalesine takla attırır demek saçmalıktır

• quote:

Orijinalden alıntı: Peace Sells..

quote:

İyi güldüm buna o çözünürlükte Snapdragon 820yi geçti desek bile 7 sülalesine takla attırır demek saçmalıktır

Avunsun bırakın boru değil yıllarca yüksek para verdiler 2 bin tl ye apple telefonu görünce şaşırıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edirneli86 -- 29 Mart 2016; 16:17:37 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.