elektroword de LG 12.000 btu klima 899 tl + 50 tl kargo ile 950 tl ye geliyor ama kartfinansa 100 tl üzeri alışverişlerde %10 kart iadesi yapıyorlar, yani klima 850 tl ye falan gelmiş oluyor, bu fiyat bana göre çok cazip geldi, yanlız LG nin tek sorunum ses seviyesi, ben uyurken odamda saat saniyesinden bile rahatsız olan birisiyim o nedenle sesli çalışırmı yoksa samsung ses konusunda lg ye göre dahamı iyi? samsung 12binlik modelin kullanıcı yorumlarında sessiz olduğundan bahsedilmiş... Ben sadece yazın soğutma amaçlı kullanıcam ve inverter düşünmüyorum,
tavsiyelerinizi bekliyorum LG klimalara güvenebilirmiyim???
iyi günler dilerim
Hocam slm bende klima bakıyorum, Benimde kafama Samsung Boracay modeli yatıyor 12 lik olan.
Benim evimin salonunda LG BEKO klima var 18 lik, 2006 senesinde almıştım ses seviyesi çok rahatsız edici değil uyuyabiliyorum ben ama mesela uzun süre çalıştıktan sonra motor kendini dinlenmeye alıyor ses kesilince "ohh" diyosun, ufak bir ses sürekli uğultu halinde duyulunca insanda rahatsızlık yaratabiliyor.
Ayrıca geçen 2. klima için Beko bayii ne gittim bahsettim bende LG BEKO var, yine aynısından alabilir miyiz diye sordum, LG ile Beko aynı fabrikada üretiliyormuş, artık beraber değil ayrı markalar basıp satış yapabiliyorlarmış sözleşme gereği, yani alacağın ürün ile Beko arasında hiç bir fark olmayacaktır.
Karar senin, ben henüz denemememe rağmen Samsung diyorum.
lg,bekoya alt modellerini satıyor. bekoda bi kurnazlık var. klima kendini dinlemeye almaz hocam. ortam sıcaklığı kumandadan aldığınız dereceye gelince termostat dış üniteyi kapatır.
bende böyle birşey klima bakıyorumda bunun ses seviyesi yüksek gibi görünüyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme