Şimdi Ara

LG K10 alinirmi? (1000 TL ye kadar telefon?) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
6.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 10 Gündür K10 kullanıyorum. Son 2 yılda kullandığım cihazlar T50, Sony M4 Aqua, Note2, iPhone 4s, Htc One.
    Bunların hiç biri ile kıyaslanamayacak kadar, akıcı, güncel, hızlı, donmayan, ekranı yeterli, boyutları iyi,
    fiyatı uygun bir cihaz olarak görüyorum.

Note 4, 5, İphone 5s, 6s, Sony XC5 gibi cihazları çok pahalı bulduğum için onları alıp kullanmıyorum dolayısı ile de üst model (pahalı) cihazlarla kıyaslayamıyorum.

Yaş 45, Oyun hiç oynamam, Mail, Haber, Watsap, Notlarımı konuşurum o yazar, (yolda iken tüm mail, sms, watsap ve SMS mesajlarını ben konuşurum cihaz yazar 2008'den beri bu şekilde kullanırım cihazları)
    güneşe çıktığımda da ekran gözükür, karanlıkta da idare edece foto çeker. Ve asla donmadan, takılmadan
    bu işlerimi görür BENİM İÇİN MÜKEMMEL CİHAZ BUDUR.
    Benim ve çocuklarımın K10, Note3 ve Sony M4 Aqua cihazlarımız var. Bu 3 cihaz da üst paragrafta saydığım özelliklerin tamamını ve çok uygun fiyatlarla karşılıyor. NİYE DAHA FAZLA VEREYİM.
    NİYE BU CİHAZI ALIP KULANMAYAYIM. İnşallah yardımcı olmuşumdur.

Özetle: Güncel, Hızlı, Tüm işlemleri yapan ve fiyatı ekonomik cihaz istiyorsanız
    1. LG K10, 2. Samsung NOTE3 (veya 2.el Note 4), 3. Sony M4 (veya M5) Aqua
    derim sakın başka cihazlara para kaptırmayın derim.

• Benim de çok hoşuma gidiyor telefon. G3, GM5 Plus, K10 arasında kaldım. G3 biraz eski cihaz diyebiliriz belki. Ama yine de aklımı kurcalıyor :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lg K10 bende alacaktım fakat sar değeri çok yüksek biraz sağlığını dusunuyorsan bu cihazı alma.

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanky

Lg K10 bende alacaktım fakat sar değeri çok yüksek biraz sağlığını dusunuyorsan bu cihazı alma.

* * **
    Sar değeri ne demek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerli_ulash

quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

hangi telefonu aldınız?

merhaba K10 aldım. Fiyat /performans düşünürsek oldukça memnunum

* * **
    Aldığınız günden sonra bir problem yaşadınız mı ? Pişmanlık duydunuz oldu mu ? Keşke şunu alsam daha iyiydi dediniz mi ?

Radyosu var mı ? Video çekimleri nasıl ? Akşamları çektiği fotoğraflar nasıl ?

Ben de bu 2 telefon arasında kaldım. LG K 10 ve Sony xperia C4 arasında kaldım. Benim isteğim gece gündüz mükemmel fotoğraflar videolar çeksin birde radyosu olsun. 1000-TL altı fiyatı olsun.

Bu nedenle 4 seçeneğim var. 2 sinde radyo var 2 sinde yok.

Radyo olanlar HTC desire 626g ve Sony xperia C4.

Radyosu olmayanlar ise LG K10 ve Lenova A7000.

Teknosa da dün gördüğüm fiyatlara göre ise HTC desire 626g = 799-TL . ------- Sony xperia C4 =1099-tl ----- LG K10 : 899-TL -------Lenova A7000 ise 699-TL --
    Buna göre sizce hangisi alınmalı ? Kriter gece ve gündüz güzel net bulanık olmayan fotoğraflar ve videolar çeksin. Videolarda ses net çıksın , uğultu olmasın. Cevap verecek tüm arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Crauls

6 aydır c4 sahıbıyım memnunum bataryada dahıl,g2 gıbı bataryası efsane bır cıhazdan gectım,gun boyu 3g acık ve cok kurcalayan kullanıcı olmama ragmen henuz yanımda adaptor tasımadım.

Aldığınız günden sonra bir problem yaşadınız mı ? Pişmanlık duydunuz oldu mu ? Keşke şunu alsam daha iyiydi dediniz mi ?

Radyosu var mı ? video çekimleri nasıl ? Akşamları çektiği fotoğraflar nasıl ?

Ben de bu 2 telefon arasında kaldım. LG K 10 ve Sony xperia C4 arasında kaldım. Benim isteğim gece gündüz mükemmel fotoğraflar videolar çeksin birde radyosu olsun. 1000-TL altı fiyatı olsun.

Teknosa da dün gördüğüm fiyatlara göre ise HTC desire 626g = 799-TL . ------- Sony xperia C4 =1099-tl ----- LG K10 : 899-TL -------Lenova A7000 ise 699-TL --
    Buna göre sizce hangisi alınmalı ? Kriter gece ve gündüz güzel net bulanık olmayan fotoğraflar ve videolar çeksin. Videolarda ses net çıksın , uğultu olmasın. Cevap verecek tüm arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: infileXible

10 Gündür K10 kullanıyorum. Son 2 yılda kullandığım cihazlar T50, Sony M4 Aqua, Note2, iPhone 4s, Htc One.
    Bunların hiç biri ile kıyaslanamayacak kadar, akıcı, güncel, hızlı, donmayan, ekranı yeterli, boyutları iyi,
    fiyatı uygun bir cihaz olarak görüyorum.

Note 4, 5, İphone 5s, 6s, Sony XC5 gibi cihazları çok pahalı bulduğum için onları alıp kullanmıyorum dolayısı ile de üst model (pahalı) cihazlarla kıyaslayamıyorum.

Yaş 45, Oyun hiç oynamam, Mail, Haber, Watsap, Notlarımı konuşurum o yazar, (yolda iken tüm mail, sms, watsap ve SMS mesajlarını ben konuşurum cihaz yazar 2008'den beri bu şekilde kullanırım cihazları)
    güneşe çıktığımda da ekran gözükür, karanlıkta da idare edece foto çeker. Ve asla donmadan, takılmadan
    bu işlerimi görür BENİM İÇİN MÜKEMMEL CİHAZ BUDUR.
    Benim ve çocuklarımın K10, Note3 ve Sony M4 Aqua cihazlarımız var. Bu 3 cihaz da üst paragrafta saydığım özelliklerin tamamını ve çok uygun fiyatlarla karşılıyor. NİYE DAHA FAZLA VEREYİM.
    NİYE BU CİHAZI ALIP KULANMAYAYIM. İnşallah yardımcı olmuşumdur.

Özetle: Güncel, Hızlı, Tüm işlemleri yapan ve fiyatı ekonomik cihaz istiyorsanız
    1. LG K10, 2. Samsung NOTE3 (veya 2.el Note 4), 3. Sony M4 (veya M5) Aqua
    derim sakın başka cihazlara para kaptırmayın derim.

* * * **

Radyosu var mı ? video çekimleri nasıl ? Akşamları çektiği fotoğraflar nasıl ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Vicaren

Bende benzer bir ikilemde kaldım k10 alınırmı alınırsa götürürmü şüpheli

Hangisini aldınız ? Bende ikilemdeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karavahset

Bende c4 ve k10 arasında kaldım ya.. of k10 da giriş seviyesi gözüküyor ya ondan alasım yok alacağım cihaz 2.5 yıl götürsün istiyorum yeni cihazlar felan çıkacak mi acaba neyse yorumlar için saol

* * * * *

Siz aldınız mı ? Neyi tercih ettiniz ? Ben de bu 2 telefon arasında kaldım. LG K 10 ve Sony xperia C4 arasında kaldım. Benim isteğim gece gündüz mükemmel fotoğraflar videolar çeksin birde radyosu olsun. 1000-TL altı fiyatı olsun.

• K10 Çok iyi bir cihaz. Yazdığınız HTC de bununla aynı emsal. C4 Bir tık bunların üzerinde.
    Hem pil ve hem de foto kalitesi bakımından SONY daha iyidir.
    Karar sizin. Benim o fark için 50 TL bile fazladan ödemek istemediğim için
    bu cihazı aldım. Bu aletlerle asla mükemmel fotolar çekilmez.

Çünkü ben bu işin mutfağını bilirim :)))
    Profesyonel Canon D50 Foto makinam var.
  • arkadaşlar bu telefon çift hatlı mı? özelliklerde yok diyor ama bir arkadaşın eşine aldık çift hatlı olduğunu söylüyor...

hepsiburada dan ithalatçı garantili oaldık.
  • Tr kodlu turkiye garantili cihazlar tek hatli, dsy kodlu ithalatci garantili olanlar cift hatli.

• 700 liraya kadar düşmüş çok da şık bir cihaz. Oyun performansı nasıldır acaba?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.