Şimdi Ara

LG K10 alinirmi? (1000 TL ye kadar telefon?)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
6.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar merhaba 1000 TL butce var. Gunlerdir arastiriyorum aklimda 2 model var. Xperia C4 yada LG K10. Her iki cihazda gorsel olarak guzel cihazlar. Ancak C4'un batarya performansi kafami kurcaliyor.c4 kullanan arkadaslar degerlendirme yapabilir. Lg K10 da cok yeni bir cihaz ozellkleri fena olmamasina ragmen kullanici yorumlari olmamasi dusunduruyor beni. Lg K10 alip kullanan arkadaslar telefonu degerlendirebilirmi. Yada baska onerilerede acigim. Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fenerli_ulash kullanıcısına yanıt
    Fiyat performans ürünü değil fazla ama alırsan da pek pişman olacağını düşünmüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kty28

Fiyat performans ürünü değil fazla ama alırsan da pek pişman olacağını düşünmüyorum.

Peki kullandı iseniz gördüğünüz eksiler nedir cihazda?
  • bende merak ediyorum. lenovo p70, asus zenfone, huawei p8 lite ve lg k10 ne alacam bilemedim. bu marka modeller arasında gidip geliyorum.
  • 6 aydır c4 sahıbıyım memnunum bataryada dahıl,g2 gıbı bataryası efsane bır cıhazdan gectım,gun boyu 3g acık ve cok kurcalayan kullanıcı olmama ragmen henuz yanımda adaptor tasımadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr_aKReP

bende merak ediyorum. lenovo p70, asus zenfone, huawei p8 lite ve lg k10 ne alacam bilemedim. bu marka modeller arasında gidip geliyorum.

Lenovo P70 ile ilgili forumlarda çok sıkıntı okudum o yüzden onu eledim
    Asus zenfone serisini ile 5 kullanıcısı olarak çok memnun olduğum cihazı garantiye gönderdim, kullanıcı hatası diyerek arka vidaları ve kilitleme tuşunu takmadan geri gönderdiler. bu yüzdende asusu eledim
    huawai'nin de tasarımı pek hoşuma gitmedi. Bu yüzden C4 ve K10 kaldı seçenekler arasında:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crauls

6 aydır c4 sahıbıyım memnunum bataryada dahıl,g2 gıbı bataryası efsane bır cıhazdan gectım,gun boyu 3g acık ve cok kurcalayan kullanıcı olmama ragmen henuz yanımda adaptor tasımadım.

Şu anda bu cihaz daha yakın gibi duruyorum. yorumunuz için teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8000 tl'ye hangi telefon alınır
    geçen yıl önce açıldı
    1000 TL ye android telefon
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Bazı uygulamalar çok çekirdek yapısına uymuyor ve K10 çakirdek hızı düşük.Ayrıca o fiyata Zenfone Selfie var iyiydi galiba.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.5 aydır c4 kullanıyorum son derece memnunum tasarımı hoşunuza gittiyse alın gitsin

• quote:

Orijinalden alıntı: 14alper41

1.5 aydır c4 kullanıyorum son derece memnunum tasarımı hoşunuza gittiyse alın gitsin

Durum onu gösteriyor. Yorum için teşekkürler...
  • hangi telefonu aldınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

hangi telefonu aldınız?

merhaba K10 aldım. Fiyat /performans düşünürsek oldukça memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerli_ulash

quote:

hangi telefonu aldınız?

dostum telefonla ilgili biraz anlatır mısın?

kamerasına kötü diyorlar nasıl sence? ön kamera önemli değil.

takılma donma var mı? tamamen akıcı mı?

yani benzer 2-3 açıklama yapsan çok iyi olur bende almayı düşünüyorum. ve cihazı 900 tl ye mi aldınız? şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karavahset

quote:

Orijinalden alıntı: fenerli_ulash

quote:

hangi telefonu aldınız?

dostum telefonla ilgili biraz anlatır mısın?

kamerasına kötü diyorlar nasıl sence? ön kamera önemli değil.

takılma donma var mı? tamamen akıcı mı?

yani benzer 2-3 açıklama yapsan çok iyi olur bende almayı düşünüyorum. ve cihazı 900 tl ye mi aldınız? şimdiden teşekkürler.

merhaba

cihaz öncelikle şık bir cihaz. ben kullandığım süre zarfında herhangi bir donmaya kasmaya rastlamadım. şarj performansını da beğendim diyebilirim.
    kamerası müthiş değil ama kötüde değil bence
    cihazı 900 TL2ye bimekten aldım 140 tl civarı bipara veriyor 760 TL'ye falan geliyor ki kesinli F/P olarak alınabilir.
    En yakın rakibi C4. onun içinde çok ısındığını tavsiye etmedikerlini söylediler kaldıki arada 200 TL civarıda bir fark var zaten

Bende c4 ve k10 arasında kaldım ya.. of k10 da giriş seviyesi gözüküyor ya ondan alasım yok alacağım cihaz 2.5 yıl götürsün istiyorum yeni cihazlar felan çıkacak mi acaba neyse yorumlar için saol

• k10 nun ekran camida ayri bi guzel ya. Yan yana g3 le baktim. Ekrana dokunma hissi mukemmel gercekten.
    hocam.k10 beni 2.5 yil goturur mu? guncelleme gelir mi acaba k10 a? on kamera nasil?
    oyun perfirmansi.nasil?

bide ben g3 un 16gb ligini dusunuyorum. Onunla k10un arasindaki fark islemci farkli ekran farkli.pil farkli. ama aralarinda da 300 lira fark var. acaba deger mi?
    asus laser 5" yerine k10 daha iyi dimmi¿

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rena34 -- 9 Nisan 2016; 11:57:39 >
  • quote:

k10 nun ekran camida ayri bi guzel ya. Yan yana g3 le baktim. Ekrana dokunma hissi mukemmel gercekten.
    hocam.k10 beni 2.5 yil goturur mu? guncelleme gelir mi acaba k10 a? on kamera nasil?
    oyun perfirmansi.nasil?

bide ben g3 un 16gb ligini dusunuyorum. Onunla k10un arasindaki fark islemci farkli ekran farkli.pil farkli. ama aralarinda da 300 lira fark var. acaba deger mi?

aynı düşünüyoruz. beni de 2.5 3 yıl götürsün. güncellem alsın. dokunmatiği arayüzü iyi olsun yav başka bir şey istemiyorum. başım ağrıdı telefondan.

ben fikirlerimi söylim. bence bu telefon yeni bir telefon olduğu için ve kendine ayrı serisi olduğu için iyi güncellemeler alabilir. Ha android 7 görür mü bilmem. Çünkü cihaz 5 le çktı ve 6 aldı. lg onu bahane etmezse bence 7 yi de alır. Ki android 7 kim bilir ne zaman çıkar.

• quote:

quote:

k10 nun ekran camida ayri bi guzel ya. Yan yana g3 le baktim. Ekrana dokunma hissi mukemmel gercekten.
    oyun perfirmansi.nasil?

aynı düşünüyoruz. beni de 2.5 3 yıl götürsün. güncellem alsın. dokunmatiği arayüzü iyi olsun yav başka bir şey istemiyorum. başım ağrıdı telefondan.

ben fikirlerimi söylim. bence bu telefon yeni bir telefon olduğu için ve kendine ayrı serisi olduğu için iyi güncellemeler alabilir. Ha android 7 görür mü bilmem. Çünkü cihaz 5 le çktı ve 6 aldı. lg onu bahane etmezse bence 7 yi de alır. Ki android 7 kim bilir ne zaman çıkar.

napsak hocam hangi telefonu alsak?

• quote:

quote:

quote:

oyun perfirmansi.nasil?

napsak hocam hangi telefonu alsak?

bilmiyorum bende. şu lg k10 da mali t760 felan olsaydı gpu olarak süper olurdu. lenovo p70 de bile t760 var.

• Bende benzer bir ikilemde kaldım k10 alınırmı alınırsa götürürmü şüpheli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.