Şimdi Ara

LG K10 gecikmeli olarak gelen 'çıt' sesi. İlginç!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, dün LG K10 aldım, ilk akıllı telefonum ama normal olmayan bir durum var.

Kulaklık takılı haldeyken, ekranda dokunma sesi çıkaracak herhangi bir şeye bastıktan sonra, gecikmeli olarak çıt diye bir ses geliyor.

Mesela rehbere basıyorum, basınca çıkan normal klik sesi geliyor, ardından 'çıt' diye bir ses daha geliyor.

Kulaklığı çıkarıp, kulağımı hoparlöre dayadığımda da gecikmeli gelen bu 'çıt' sesini hissedebiliyorum. Ancak kulaklıktayken çok bariz.

Acaba yazılımsal bir şey mi yoksa donanımsal mı? Veya ne yapabilirim?

• LG K10 Modelinden çıktığı günden bu yana yaklaşık 200 adet satmışımdır. cihaz donanımsal sorunlu bir cihaz. bu sorundan dolayı anakart değişimi yapılabilir.
  • ulas19879 kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim, kronik olan sorunları nedir telefonun, ileride neresi bozulur?
  • Genelde çok ısınıyor diye gelen herkezin anakartını değiştirip gönderiyolar, Fakat işin tuhaf tarafı 2. servise gidişinde direk iade alıyolar ürünü.
  • Var mı başka sorun yaşayan?
  • ulas19879 kullanıcısına yanıt
    Hocam, bende TR garantili LG K10 var. Isınma sorunu (ki çok rahatsız edici boyutta değil) dışında en küçük sorun yaşamadım. Telefonu 3 aydır sorunsuz kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende k10 kullanıyorum alalı 10 günü geçti yoğun kullanımda bile ısınma yaşamıyorum, Hiçbir kronik yada Yazılımsal gibi sorunları yok. Ya sizin aldıgınız ürün sorunlu buda 100 de 1 ihtimal. Yada sizler kullanmayı bilmiyorsunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynen 100 de 1 ihtimal.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.