Şimdi Ara

LG Kablosuz Dikey Elektrik Süpürgesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
3.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lg'nin yeni kablosuz elektrik süpürgelerinde Cord Zero serisinin Stick modelini kullanmaya başladım. Ürün hem sarjlı el süpürgesi hem normal dikey süpürge olarak kullanılıyor. Kablosuz olması nedeniyle direk kullanabiliyorsunuz. Kabloya takılma derdi yok anlayacağınız.. Çekiş gücü ise harika. Görsel açıdan da çok başarılı. Işıkları mevcut ucunda, önceden koltuk altında kalan parçaları göremiyorudum fakat şimdi çok rahat görebiliyorum.Yedek batarayası ile birlikte geliyor ürün. sarjli olarak 60 dakka kullanabiliyorsunuz. Alırken kutusundan 2 batarya çıkması ise harika. Ayrıca evimde kedi besledğim için daha önce kullandığım markalarda sorun yaşıyordum fakat bu sefer oyle bişey yaşamadım, gayet net bir şekilde temizlendi. Bir de evde çocuk vs var ise gerçekten ilgilerinin çekip oyalanmalarını sağlıyor.Çocukların dahi kullanabileceği hafiflikte ekte benimkini görebilirsiniz :)

https://store.donanimhaber.com/3b/3d/f1/3b3df1c0f48000dd7393bbdf69a57b50.jpg
    https://store.donanimhaber.com/c3/3a/23/c33a23d7aba57623158aa48faade1711.jpg
    https://store.donanimhaber.com/3b/3d/f1/3b3df1c0f48000dd7393bbdf69a57b50.jpg

VS8401SCW VS8400SCW

LG Kablosuz Dikey Elektrik Süpürgesi LG Kablosuz Dikey Elektrik Süpürgesi LG Kablosuz Dikey Elektrik Süpürgesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 70likyenirocky -- 19 Ocak 2016; 9:12:04 >

• Arkadaslar, arkadasimin evinde kedisi var ve ingiliz malı üst sınıf bir supurgeyi kullaniyordu. Kliksadan bu supurgeyi almis ve haliyi supururken gozlerine inanamamis.
    Eşi her gun haliyi supurse de bu supurgenin topladığı kadar kedi tuyu gormedim diyor ve artık Buyuk agır supurge yerine bunu kullandıgını ve digerini bıraktığını söyledi.
    Bende bunu almak için arastiriyorum da var mi fikri olan?
  • Bu tarz elektrikli süpürgelerin çok iyi çekmediği ve yeri yeterince temizlediği ile ilgili birçok yazı okudum ancak etrafımda kullanan insanların da memnun kaldığını gördüm. Bence düşünülebilir.
  • Nerden ve kaça aldınız acaba.birde bunun metal görünümlü parlak olanı vardı.aralarındaki fark nedir acaba.Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknosa.com dan 800 küsür lira pvererek aldım.Kesinlikle veridğim paraya değdi. Benimki kirmizi- siyah olan, ama gumus metal rengi olan da var krom.
    Krom biraz daha pahaliydi renk farkından dolayi bi de bizim eve kirmizı daha uyumlu :) Çok şık duruyor.. Süpürgeyi kapı arkasına saklamaya geregi duymuyoruz
  • Teşekkürler bende almayı düşünüyorum bakalım

• Merhaba, ben de birşey soracagim, bu supurge kaç dk calisiyor? Annem yasli, sirt ve dizide hastalik var, eğilemiyor ama temizlik hastası.
    Ona bi hafif bir dik süpürge bakiyorum ama magazada gordugumde yarim saat yazıyordu. Annem yarim saatte temizlik bitirdiği görülmedi.
    Bunun tam sarj suresini bulamadim sitelerde. Biliyorsaniz paylasabilr misiniz lutfen?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mandalina1982

Merhaba, ben de birşey soracagim, bu supurge kaç dk calisiyor? Annem yasli, sirt ve dizide hastalik var, eğilemiyor ama temizlik hastası.
    Ona bi hafif bir dik süpürge bakiyorum ama magazada gordugumde yarim saat yazıyordu. Annem yarim saatte temizlik bitirdiği görülmedi.
    Bunun tam sarj suresini bulamadim sitelerde. Biliyorsaniz paylasabilr misiniz lutfen?

60 dakika gidiyor sarjı. Rahatlıkla temizliğinizi bitirebilirsiniz. Geçmiş olsun bu arada :)
    60 dakika gidiyor sarjı. Rahatlıkla temizliğinizi bitirebilirsiniz. Geçmiş olsun bu arada :)
  • Konuyu hortlatacam ama özetle deneyimimi yazayım. Bir önceki electrolux cordzero şarjlı süpürgeden sonra çok yetersiz geldi. Yerdeki ekmek kırıntısını siz gözünüzle görürsünüz ama makine çeksin diye 2-3 kere üzerinden geçmeniz gerçekten sinir bozucu. Özetin özeti diyecek olursak, ben bu makineyi sırf pillerinin kolay değiştirilebilir ve 2 adet olmasından dolayı aldım fakat gücü malesef electroluxe göre yetersiz. Yeni makine düşünenlere, tipine ve piline aldanıp büyük beklentilere gireceklerse tavsiye etmiyorum.
  • Lg çok şatafatlı albenisi olan ürünler yapıyor ama çoğu servise gidiyor 1 yıl içinde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.