iide adam kf600 demiş, ne bileyim aynımıdır değil midir ama özellikle ku990 demen çok ilginç
ku990 nereden cıktı anlamadım şımdı arkadasın dedıgı gıbı yapı olarak cokmu benzerler o yuzdenmi ku990 dediniz...
quote:
Orjinalden alıntı: Roque_Jn
iide adam kf600 demiş, ne bileyim aynımıdır değil midir ama özellikle ku990 demen çok ilginç
yanlış başlığa yazmışım, ramazan ayı normaldir
hayırlı ramazanlar bi,r ay önce kf600 ü netten aldm başlarda gayet iyidi ama sonraları dokunmatik ekran donmaya başladı sonra tamamen çalışmadı tüm menü tuşları da orada olduğu için kullanamıorum sadece sayılar ve arama tuşu var ne yapacağımı bilmiyorum ve garantisi yok almanızı tavsiye etmem
KF600'ü ucuz diye babama almıştım. Onun için fena telefon değil. Çok fazla foto çekmez. Müzikte dinlemez. Yani gayet memnun. Yanlız fotoları pc'ye atınca resimler görünmüyo, upuzun oluyo foto ve bozuluyor. Çokta üzerinde durmadım ama çözümünü bilen varsa ikrama geçer.
Birde ben cihazı 349'a aldım. Arkadaş 650 TL ye aldığını söylemiş. Yanlışınız yok demi? Ben hepsiburada'dan 349 TL'ye aldım..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme