Şimdi Ara

LG KF600 hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba birkaçgün önce LG KF600 model bir telefon aldım. Telefonu alırken dış görüntüsü beni etkiledi fakat sesinin bu kadar az çıktığını ve kamerasının bu kadar kötü olduğunu bilsem kesinlikle almazdım. Telefonun sesi resmen sinek vızıltısı gibi geliyor bana. Diğer telefonumla karşılaştırdığımda (nokia n76 nokianın sesi az çıkan modellerinden biri) nokianın yanında teneke gibi ve düşük bir ses çıkıyor? Ayrıca kamerası 3 mega pixsel olmasına rağmen 2 mega pixsel olan nokianın yanında çok soluk ve bulanık resimler çekiyor. Düşünüyorum acaba ben mi ayarlarını yanlış yapıyorum diye ama yapılacak bütün ayarları yapmama rağmen hiçbir değişiklik olmuyor. Telefon kayar kapaklı dokunmatik ekranlı albenisi çok fazla olan bir alet fakat işlevsel olarak beni pek memnun etmedi diyebilirim verdiğim 650 ytl'nin karşılığını alamadığımı söyleyebilirim. Eğer başka KF600 kullanıcıları varsa telefon hakkındaki görüşlerini yazarlarsa çok sevinirim

• Biraz uğraştım ama sanıyorum resim olayını düzelttim gibi. Şimdi fotoğraflar daha net çıkıyor sanki Ama ses olayı maalesef çok kötü Acaba sesi güçlendirmenin başka bir yolu yok mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bin979 -- 7 Ağustos 2008; 16:18:18 >
  • LG'ler hep böyledir...
  • güzel telefon aldın, merak etme alışınca bişey kalmaz, artık nokia'dan kurtulmamız gerekiyor ben 9 yıl sonra terkettim LG şu anda çok kaliteli cihazlar yapıyor ve dewam edecek de.
  • Lg ler gerçekten kaliteli oluyo. bende de KF510 war gayet memnunum , benim tel fotoları çok güzel çekiyo. seninkinide iyiçekmesi gerek.. çünkü aynı serinin telefonları..
    sese gelince ekolayzer la oyna biraz yükseliyo
  • çektiginiz fotografları paylaşırsanız bir fikir edinebiliriz......
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaan2121

Lg ler gerçekten kaliteli oluyo. bende de KF510 war gayet memnunum , benim tel fotoları çok güzel çekiyo. seninkinide iyiçekmesi gerek.. çünkü aynı serinin telefonları..
    sese gelince ekolayzer la oyna biraz yükseliyo

sence kf510mu daha iyi foto çekiyor yoksa ke970mi (shine)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG UE40ES6340 Hakkında Yorum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben aslında kf600'ün dokunmatik ekranını merak ediyorum, bildiğim kadarıyla ekran ikiye bölünmüş aşağıdaki ekran dokunmatik işlevli, ama neleri dokunarak yapabiliyorsun neleri yapamıyorsun ... kısacası bir inceleme harika olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Roque_Jn

ben aslında kf600'ün dokunmatik ekranını merak ediyorum, bildiğim kadarıyla ekran ikiye bölünmüş aşağıdaki ekran dokunmatik işlevli, ama neleri dokunarak yapabiliyorsun neleri yapamıyorsun ... kısacası bir inceleme harika olur.

El yazısıyla mesaj yazma dahil bir telefonda gerekli olan ne kadar özellik varsa dokunmatik (touchpad) ekrandan yapılabiliyor. Tek eksi özelliği konunun başında belirttiğim gibi sesin az çıkması. Ama gerçekten gel beni al diyor telefon o kadar karizmatik ki, iki telefonu yan yana koyuyorum herkes LG'ye bakmak istiyor diğer telefonum nokia n76...
  • yukarıdaki ekranda da dokunmatik işlevi var mı?? pek anladım kusura baqma!
  • quote:

yukarıdaki ekranda da dokunmatik işlevi var mı?? pek anladım kusura baqma!

Hayır sadece alttaki ekrandan istediğin özellikleri kullanıyorsun. İsteğe bağlı olarak kızağı yukarıya kaydırınca ortaya çıkan tuş takımından mesaj yazabilirsin eğer istersen arama yapabilirsin ( ben aramayı dokunmatik ekrandan yapıyorum) Kısacası kızağı kaydırmadan ne istiyorsan kolayca yapabiliyorsun. Sadece yeni rehber kaydı oluşturmak ve hızlı mesaj yazmak için tuş takımı gerekli
  • hocam LG bomba gibi geldi ben anti nokiayım hiç kullanmadım çokta memnunum hayatımdan
  • Ayrıca bu telefon için camı kesinlikle çizilmez denmişti fakat hiçde öyle değil. Maşallah harita gibi oldu heryeri çizik içnde kaldı
  • mp3 şarkı dinliyorum şarkı bittikten sonra telefon kapanıyor ve tekrar pin kodu girip açmak gerekiyor. Acaba benim telefondamı bir arıza var yoksa özelliği böyemi? Ayrıca mp3 ayarlarından şarkıları tümünü dinleyebilmek için bütün ayarları yaptım fakat ne hikmetse tek şarkı çalıp telefon kendini kapatıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: bin979

mp3 şarkı dinliyorum şarkı bittikten sonra telefon kapanıyor ve tekrar pin kodu girip açmak gerekiyor. Acaba benim telefondamı bir arıza var yoksa özelliği böyemi? Ayrıca mp3 ayarlarından şarkıları tümünü dinleyebilmek için bütün ayarları yaptım fakat ne hikmetse tek şarkı çalıp telefon kendini kapatıyor

özelliği öyle değil telefonda bi arıza var yada oluştu servise götür

• İlk aldığım günden beri böyle olduğu için (yaklaşık 1 ay oldu telefonu alalı) hep düşünüyorum adamlar nasıl bir telefon yapmışlar diye şarkı bittikten sonra kendini kapatan telefon ilk defa görüyorum diye gülüyordum. Demek bir arıza var. Şimdi iyice soğudum bu telefondan zaten teneke gibi ses çıkıyor duyabilmek için çok sessiz bir ortam olması lazım. Bu telefonu nokia 6288 ile takasa girip aldım ve şimdi çok pişmanım en kısa zamanda bunu değiştirip tekrar nokia almam lazım...
  • arkadaslar bana yurt dısından hedıye olarak bu telefondan geldı ama tesco mobıle adında bı sebekenın sım kartına ızın verıyor suan ıcın buradakı hatları kullanamıyorum bu telefonun sım kılıdını ıstanbulda nereden actırabılecegım konusunda bışlgısı olan varmı yardımcı olursanız cok sevınırım.. en azından bende tel ıle ılgılı aktıf degerlendırmelere katılabılırım
  • nerde olacak eminönü doğubank
  • quote:

nerde olacak eminönü doğubank

bu fikir aklına gercekten bu modeli dogubankta acan birileri varmı yoksa yurt dısı urunlerın merkezi dogubank oldugu ıcınmı geldi hani bide işi şansa bırakıp taa dogubanka gitmek var en azından kesin actıklarını bılsem ole daha cok içim rahat giderdim

Dogubankta bu işleri yapan tanıdıgınız filan varmı telefon edip bi ön görüşme yapsak daha iyi olur verebilecegin bi iş yeri telefonu varsa özelden iletirmisin..
  • yanlış yere yazdım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay555 -- 18 Eylül 2008; 9:30:04 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.