Şimdi Ara

LG Klima montaj sorunu...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, LG marka bir klima aldım (12.000 btu, wi-fi özellikli normal klima). Bugün 20.06.2024, servisten randevu istediğimde 10 temmuz tarihine montaj randevusu veriyorlar. Hatta diğer servisler temmuz sonuna kadar doluymuş. Bana bu klimayı satlarken montaj dahil ibaresiyle satıyorsa ben en fazla 1 hafta sürede bunun montajının yapılasını isterim, böyle bir saçmalık olamaz.

Eğer sizler de yakın zamanda LG marka klima almayı düşünüyorsanız 1-2 ay sonra montaj yapılmasını kabul ederseniz öyle satın alın, benim gibi iade süreciyle vs. başınız ağrımasın.

LG Klima montaj sorunu...

• Hangi il hocam burası son durum ne ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaz aylarında böyle sorunlar yaşanıyor çoğu markada. Bir de üzerine bayiden alanlara öncelik verilebildiğinden dolayı netten alanlar sıkıntıya giriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle LG Klima tavsiye etmiyorum.

30 metrekare salonum için LG 18.000 btu klima aldım. Klima iyi soğutmuyor, vantilatör gibi serinlik veriyor. Hiçbir gün 24 derecenin altına düşüremedi sıcaklığı ve içindeki siyah kanatlar, belli açılarda üflerken titreşip ses yapıyor. Servis ağı çok kötü, 1 aydır gelip klimaya bakmalarını bekliyorum. Aldığıma pişmanım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.