Şimdi Ara

LG KM555 <Ana BaŞLık ve Soru >

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ArkadaşLar Forumda LG KM555 'in konusu olmadıqını gordum ve BöyLe bir konu açtım
    Bu teLefon suan eLimde deqiL ama , en geç aqustos 5 'te elimde olaacak .
    Eger bu telefondan kullanan arkadaşlar varsa bizede yardımcı olsunlar !!!

Özellikler
    Telefon Tipi Düz
    Ağırlık (gr) 90
    Genişlik (mm) 53,4
    Kalınlık (mm) 12
    Yükseklik (mm) 105,9
    Bekleme Süresi (max.saat) 570
    Konuşma Süresi (max.saat) 5,5
    Şebeke Frekansı 4 Bant(850,900,1800,1900)
    Ekran Tipi Renkli Ekran
    Ekran Özellikleri Dokunmatik, TFT, İvme ölçer
    Mobil Ekran Boyutu (inch) 3.0
    Ekran Çözünürlüğü (px) 240x400
    Ekran Renk Sayısı 256K
    Bağlantı Özellikleri Wap, GPRS, USB, EDGE, Bluetooth, Wireless LAN
    Telefon Hafızası (mb) 40
    Desteklenen Hafıza Kartı Micro-SD (TransFlash)
    Multimedya Özellikleri Ses Kaydı, HandsFree, Java MIDP, T9, FM-Radyo, Mp3 Çalar, MMS, XHTML Tarayıcı, HTML Tarayıcı, E-Posta, Push Mail, MP4 Oynatıcı
    Kamera Çözünürlük (mp) 3.2[simage][/simage]
    Mobil İşletim Sistemi Standart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tafili -- 27 Temmuz 2010; 14:27:09 >

• Kimsenin bir fikri yokmu
  • dokunmatik q klavye var mı bu telefonda ve ya yüklenebiliyor mu?
  • dokunmatik Q klavye mevcut.. videolarını izledim.. menü geçişleri falanda hiç fena deil.. ben aslında bu telde kullanılan işlemci ve mhz ini öğrenmek istiyorum.. bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi.. tşkler..
  • Cihazın işlemcisi ARM926 ve işlemci hızı:312 MHz' miş..
  • bende km555 aldım elime geçmesini bekliyorumm
  • ya tel bu kadar kötümü özellikleri olsun görüntüsü olsun iyi bi telefon almayı düşünüyorum az araştırim dedim araştırcak konu yok.kullanan yokmu hiçya.bu kadar kötümü bu tel yada lg olduğu icin filanmı nedir:s
  • Km555 kullanıcıları telefona serviste yeni yazılım yükletin. Şarjın dayanma süresi artsın.
    Ben öyle yaptım telefon serviste 2 gün kalıyor. Ankarada Necatibey caddesinde yeni servisleri açıldı. Çok hızlılar.
    LG KM555 fiyat açısından yine rakipsiz. Delmatik Nokialara nal toplatır. Bu telefonu incelemeden Nokia 5xxx dokunmatik telefon almayın.
    Telefonu bir deneyin farkı görün.
  • BU TELEFONU DÜN ALDIM. DNS AYARINI YAPMAMA RAĞMEN WiFi İLE BAĞLANDIĞIMDA YOUTUBE VİDEOLARINI İZLEYEMİYORUM.
    SAYFAYI AÇIYOR VİDEOYU ARABELLEĞE ALIYOR ARDINDAN EKRANDA 'BİLİNMEYEN HATA' YAZISI ÇIKIYOR.
    SORUNA DAİR BİR FİKRİ VE ÇÖZÜM ÖNERİSİ OLAN VARSA İNSANİYET NAMINA YARDIMINI ESİRGEMESİN
  • 25 Kasım 2010’da Tüketici Hakem Heyetine (Kaymakamlıklarda) LG KM555 için başvurmuştum. Şarjı az gidiyor diye. Karar aleyhime çıktı. 3 ay telefonu iade edebilirim, başı gözü sağ kalsın düşüncesiyle telefona dokunmadım. Hakem heyetleri 3 ay içinde karar veriyormuş. Benim kararım sürenin dolmasına bir hafta kala geldi. Bir üst mahkemeye gittiğimde karşı taraf ve benim mahkeme masrafı 900 lirayı bulurmuş. Masrafı kaybeden taraf ödermiş. Yani davayı kaybettiğimde bu LG bana 1300 (900+400) liraya mal olmuş olacak. Canım çok sıkıldı.
    Anladık dokunmatik v.s. ama bu telefonun temel işlevi iletişim. Philips telefonların bir ay bekleme bir hafta konuşma süreleri var. Madem dokunmatik teknolojisi yapıyorsun pilini de ona göre yap. Bir telefon her gün de şarj edilmezki. 90’lı yıllar olsa anlarım ama 2011’deyiz. Kimseye tavsiye etmiyorum bu telefonu. LG gözümden düştü. Bundan sonra kesinlikle hiçbir modeline para vermem.

• Aynı dertten muzdarip bir kullanıcı olarak telefonu hafıza kartsız kullanmanı öneririm. Görünen tek çare bu!!! Müzik telefonu die lanse edilen modelin bu özürü olacak iş değil. Artık 39 mb dahili hafızaya mahkum olacağız ama hiç değilse hergün şarj etme ızdırabından kurtulmanın yolu bu...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.