Şimdi Ara

LG KP500 Stoklarda (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
6.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bazıları takoz sever

yoksa öyle değilmiydi o?
  • quote:

Orjinalden alıntı: waterfall_man

bi film adı aklıma geldi nedense.

bazıları takoz sever

yoksa öyle değilmiydi o?

Eğer kastınız kp500 ise pek takoz diyemeyiz. Boyutları gayet iyi. Bir fikir vermesi açısından söyleyeyim, K850 boyutları 102 x 48 x 17 mm ve 118 g
    KP500 ise; 106.5 x 55.4 x 11.9 mm ve 89 g
    Nokia n95 :99 x 53 x 21 mm, ve 128 g

• Vallahi komedi harbi komedi ya burada o kadar çok oluyor ki neden veya nedenleri ne seviyeli bilgi paylaşımı yok burdan kullanan yada kullanmak isteyenler tabiki herkes aynı kefeye konmaz ama maçlardan çıkan olaylardan sonra dendiği gibi bir avuç kendini bilmez değil dolu kendini bilmezin yorumları sözüm meclisten dışarı.Çok anlamsız şeyler yazılıyor ya resmen firma elemanlarıymış gibi yazı yazanlar var bunların engellenmesi gerekiyor bence yani bir ürünün eksileri yada artıları herkese göre değişir youm yaparsın ama körü körüne değil bu arkadaşlar ne cihazı kullanıyorlar çok merak ediyorum en baba cihazda bile eksiklikler varken her halde 5-10 tane cihaz var ceplerinde birinin eksikliğini diğerleri ile kapatmaya çalışıyorlar

burada amaç bilgi paylaşmak yorumsuz cihazlar hakkında bence bilgi vermek.Hepimizin elinden tüm cihazlar geçmiyor tabiki kullananlardan bilgiler almak ona göre cihaza yönelip almak herkesde 600 -1800 arası cihazları bir kere alıyorsunuz maksat aydınlanmak ama seviyesiz cevaplar kendince gülme efektleri sürekli polemik ama cihaz hakkında bilgi sıfır çok ama çok yanlış bence bu tip diyalogların engelenmesi lazım

ben bu forumu çok seviyorum ve çok şey öğrendim burdan hemde çok sağolsun çok arkadaş yardımcı olmak için uğraşıyor ama her yerde olduğu gibi neyse bence bu kişilerin bir şekilde törpülenmesi lazım

BİLGİ PAYLAŞTIKCA ÇOĞALIR.

• yok ben o lafı lg beğenmeyen lg yi bulaşık makinesini üreticisi diyen arkadaş için söyledim.yoksa fiyatı uygun olsa hemen yarın bi tane alıcam.
  • Çok merak ediyorum.MMS bile göndermeyen,ceple internete bağlanmayan bir kişi bu özellikleri barındırmayan bir telefona neden olumsuz eleştiri yapar acaba...
    Lütfen KP500ü kötülemeyelim.Bir ürünü kötüleme hakkını kimse kendinde bulmasın.
    Bir Nokia kullanıcısı olarak şunu söylemeliyim ki;Telefonumda yok yok ama LG KP500 gayet güzel bir telefon.
    Yani " Takoz " değil...
    Saygılar..
  • tekrardan açıklama gereği duyuyorum.ben de takoz diyerek çok beğenilen n serisini kastetmiştim.
  • nezaman düşcek bunun fiyatı yaa
  • abi şu an telefon yeni olduğu için pek düşmez en düşük fiyat Teknosa'da benim bildiğim..
    Kredi kartına 10x59 : 599 TL
    Tek ödeme : 569 TL
    Telefon başka bi mağaza da yok yada ben görmedim..
  • Malesef yok internet bağlantısı . KP500 tek eksik özelliği bence wi-fi olmamasıdır . Olsaymış harika bir telefon olurmuş ama şimdi herkez internet bağlantısına bakmıyor , ben şahsen video kalitesi nasıl veya foto çektikden sonra pc aktarınca bir bozukluk oluyormu gibi özelliklere bakarım bu tabi benim fikrim :D

quote:

Orjinalden alıntı: Surround

lg den ne hayır gelirki. lg nin telefon yapmaya kalkışması hata. rezalet bir telefon. dokunmatik olması wi fi olmadıktan sonra ne işe yarar. kızıl ötesi yok. kamera 3 mp. puhaha rezalet ya.

lg ne zaten kardeşim bizim bulaşık makinası yapan marka telefon yapmaya başlamış
  • HAY AĞZINA SAĞLIK FİKRİM YAA HALA ÜRÜN HAKKINDA ÇOK AZ ŞEY BİLİYORUZ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasha_canakkale -- 23 Mart 2009; 9:49:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: djiso

abi şu an telefon yeni olduğu için pek düşmez en düşük fiyat Teknosa'da benim bildiğim..

YOK KARDEŞİM YAA BEN GEÇEN ÇANAKKALE TEKNO-SA YA GİTTİM BANA KP 500 GELMEYECEK ANLAŞMA İPTAL OLDU SADECE TURKCELL LERDE BULABİLİRSİN DEDİLER. TURKCELL DE 10 AYA 670.00 ÇEKİYOR. SABIRLA BEKLİYORUZ...
  • Daha dün gitdim inceledim Teknosa'dan KP500. Gercekten harika bir telefon . Özellikleri gayet güzel . Dokunmatik tuşlarına hayran oldum :)

quote:

Orjinalden alıntı: pasha_canakkale

quote:

abi şu an telefon yeni olduğu için pek düşmez en düşük fiyat Teknosa'da benim bildiğim..

YOK KARDEŞİM YAA BEN GEÇEN ÇANAKKALE TEKNO-SA YA GİTTİM BANA KP 500 GELMEYECEK ANLAŞMA İPTAL OLDU SADECE TURKCELL LERDE BULABİLİRSİN DEDİLER. TURKCELL DE 10 AYA 670.00 ÇEKİYOR. SABIRLA BEKLİYORUZ...

• Yaa Arkadaşlar Bu KP500'nun fiyatı sizce düşer mi ? Bide telefonun Dokunmatik tuşları nasıl ? Sesi dışarıya verince nasıl ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kemalulubat

Yaa Arkadaşlar Bu KP500'nun fiyatı sizce düşer mi ? Bide telefonun Dokunmatik tuşları nasıl ? Sesi dışarıya verince nasıl ?

Kp500 fiyatı hemen düşmez çünkü çok yeni bir cihaz.Bence iphone kadar kaliteli bir dokunmatiği var bu benim fikrim tabiki ikisinide kullandım çünkü seside gayet iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogangoxel -- 24 Mart 2009; 17:41:15 >
  • Haydaaaaaaaaaaa.
    İndirim beklioduk zam gelmiş
    nakit ödemede 569 du : 607 tl olmuş LG KP500....
    Taksitli 63,90x10: 639 tl teknosa'da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djiso -- 25 Mart 2009; 16:49:07 >
  • Telaşa gerek yok, mecbur inecek fiyatlar. Biraz sabırlı olun arkadaşlar.
  • KP500 kullanan arkadaşlara bi sorum olacak telefonu şarja takınca dokunmatikte algılama nasıl...birde şarj durumu nasıl...
  • bildiğim kadarıyla telefonda tema uygulaması var. peki .nth uzantılı temaları kullanabiliyor mu? çok ince bi ayrıntı ama önemli...
  • quote:

Haydaaaaaaaaaaa.
    İndirim beklioduk zam gelmiş
    nakit ödemede 569 du : 607 tl olmuş LG KP500....
    Taksitli 63,90x10: 639 tl teknosa'da

beşiktaş teknosadan almıştım arkadaşlar tek çekim 569 tl ellerinde sadece 2 tane kaldığını söyledi satış elemanı bu ürünün çok sattığını ve çok tutulduğunu söylemişti saygılar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.