KP500 kullanan arkadaşlara bi sorum olacak telefonu şarja takınca dokunmatikte algılama nasıl...birde şarj durumu nasıl...
telefonu şarja takınca dokunmatikte sorun yok fakat bluetoothla veri alıp veya gönderirken bir yavaşlama görülüyor şarj durumunu bilmiyorum fakat maximum 3 gün heralde (kız arkadaşıma aldım çünkü ben kullanmıyorum sadece 1 gün kaldı bende )
üründe wi-fi gps ve 3g yok. en azından 3g olmalıydı diye düşünüyorum. Bu haliyle malesef eski teknoloji bir cihaz daha iyi olmalıydı. Fiyatı bu özellikler olmayınca malesef bana pahalı geldi.
Sabredin biraz 1-2 ay içinde tekrar 500 iner bence :) Bu Fiyata satılacağını düşünmuyorum . Bende Cookie almak istiyom ama fiyatın düşmesini bekliyecem .
quote:
Orjinalden alıntı: djiso
Haydaaaaaaaaaaa. İndirim beklioduk zam gelmiş nakit ödemede 569 du : 607 tl olmuş LG KP500.... Taksitli 63,90x10: 639 tl teknosa'da
Tabi wi-fi ve 3g olsaydı telefon çok daha güzel olurdu . Ama şü anda güzel bence . wi-fi özelliği zaten yer yerde yok , 3g sistemi daha türkiye yeni yeni gelmeye başladı.
quote:
Orjinalden alıntı: aytach
üründe wi-fi gps ve 3g yok. en azından 3g olmalıydı diye düşünüyorum. Bu haliyle malesef eski teknoloji bir cihaz daha iyi olmalıydı. Fiyatı bu özellikler olmayınca malesef bana pahalı geldi.
quote:
Orjinalden alıntı: akay635
MPEG4' ü (sanırım diğer adı divx (avi) ) destekliyorsa çok iyi.
Fiyatı elbette düşer ama ne zaman düşer Allah bilir.
yok yaaa ben artık ümidimi yitirdim. ç.kale teknosa da 9 taksit 699,00 tl keşke ilk çıktığı zaman alsaydık. Düşeceği yerde hala yükseliyor. Ama yılmak yok.
quote:
Orjinalden alıntı: fahriaycicek
Sabredin biraz 1-2 ay içinde tekrar 500 iner bence :) Bu Fiyata satılacağını düşünmuyorum . Bende Cookie almak istiyom ama fiyatın düşmesini bekliyecem .
quote:
Haydaaaaaaaaaaa. İndirim beklioduk zam gelmiş nakit ödemede 569 du : 607 tl olmuş LG KP500.... Taksitli 63,90x10: 639 tl teknosa'da
yok yaaa ben artık ümidimi yitirdim. ç.kale teknosa da 9 taksit 699,00 tl keşke ilk çıktığı zaman alsaydık. Düşeceği yerde hala yükseliyor. Ama yılmak yok.
quote:
cihazı kullanan arkadaşlara bir sorum olacak kız arkadaşıma aldığım lg kp 500 telefonu geçenlerde kurcalıyodum ve telefon bir anda kapanıp açıldı bu neden olabilir sizce?Ayrıca bu sorunu bir kez daha yaptığını söyledi kız arkadaşım teşekkürler
saçmalıkta sınır tanımayan lg diye bir marka varmış bilen duyan var mı:) lg cookie fiyat 600 lira. nokia 5800 750 lira. anket şirketlerine para verip türkiye genelinde bir anket yaptırıp insanların önüne şu iki tercihi koyduklarında hangisini tercih edeceklerini öğrenmek isterdim anket sonucunu da lg nin gözüne gözüne sokmak isterdim tabii:) hadi hayırlısı olsun bakalım.
Bu teli test etme imkani buldum benim kullandigim kf700 den hicbir farki yok hiz olarak haliyle bence buda yavas.Beni sasirtan nokia nin dokunmatik teli oldu bu iki tele gore cok hizliydi 5800 sasirdim.Ozellikle benim gibi tirnaginizla kullanamyi seviyorsaniz 5800 cok hizli solim ama cok kalin agir ve buyuk bir telefon ama menuler kesinlikle kf700 ve kp500 e gore cok hizli.
BENDE 5800 I İNCELEDİM AMA MÜZİK DELİLERİ İÇİN GÜZEL Bİ TEL. BENİM 3 YILDIR TELİMDEN MÜZİK DİNLEDİĞİM SAYILIDIR. VALLA AÇIKÇASI ARADA KALDIM
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme