Bildirim
LG KS20 Kullanıcıları buraya....
Amazon.com.tr: Crocs Ürünlerinde Sepette %20 İndirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2T3EGTPRK0CVZ?ref=psp_pc_cart_collapse
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşlar bende bir lg ks20 kullanıcıyım. Bir kaç Sorum olcak. Windows Mobile 6.5 kurmak için hangi programlar gerekli? -
arkadaşım bende de var ks20.. ben 6.1 ve 6.5 rom denedim bu romlarda görüntülü konuşma çalışmıyor ayrıca telefonda cok da fazla sey değişmiyor bence.. spb mobile shell var onu yükle sonra spb klavye var bi de bunu yükle çok rahat edersin.. şarj süresine gelince bu telefon uygulamaları kapatmıyor aslında geri planda çalışıyor bazı programlar var görev yöneticisisini sıfırlıyor bunu da yüklediğin zaman şarjı da gayet iyi.. yani bence orjinalden şaşma.. -
Merhaba arkadaşlar bende yeni aldım, orjinal windows kalsın istiyorum fakat şarjı uzun dayanmıyor spb mobile shell ve spb klavye klavye yükledim hadi bakalım inşallah bişeyler düzelir. Fakat bi türlü internete bağlanamadım ne normal ne de wifi üzerinden yapanlar nolur yardımcı olsun bi arkadaş anlatmıştı ayarları aynen yaptım olmadı :S YARDIM lütfen! -
telefonu yeni aldım fakat ingilizce bunu nasıl türkçeye çevirebiliriz -
quote:
Orijinalden alıntı: KIZILÖTESİİ
telefonu yeni aldım fakat ingilizce bunu nasıl türkçeye çevirebiliriz
Hocam o konu sitede detaylı anlatılmış arama yaparsan bulabilirsin benim sorunum nete bağlanmaması yahu, 6.1 rom yüklemeyi düşünüyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: rasit03
arkadaşım bende de var ks20.. ben 6.1 ve 6.5 rom denedim bu romlarda görüntülü konuşma çalışmıyor ayrıca telefonda cok da fazla sey değişmiyor bence.. spb mobile shell var onu yükle sonra spb klavye var bi de bunu yükle çok rahat edersin.. şarj süresine gelince bu telefon uygulamaları kapatmıyor aslında geri planda çalışıyor bazı programlar var görev yöneticisisini sıfırlıyor bunu da yüklediğin zaman şarjı da gayet iyi.. yani bence orjinalden şaşma..
resmi olmayan romlarda görüntülü aramayı bilerek kapatıyorlar performans arttırmak için. İstersen görüntülü konuşmayı nasıl aktifleştireceğini açıklayabilirim -
Evet arkadaşlar, bende orjinal rom dan şaşmayın derim SBP Mobile Shell ve SBP Klavye yükleyin telin keyfine varın. Hem bütün özelliklerinden yararlanırsınız hemde çok kullanışlı bir uygulama kaleme ihtiyaç duymadan her işlemi yapabilirsiniz. -
arkadaslar cihazi yeni aldim, turkce yapabildim fakat o dediginiz programlari indiremedim. Daha dogrusu o kadar cok versiyonları var ki galiba deneme sürümü indirdim.. Sizden ricam programları indirmem için adres verebilir misiniz? Forumda yasak mi bu bilmiyorum ama? -
Hocam buyrun önce programın kendi sitesinden indirin
http://www.spb.com/pocketpc-software/mobileshell/download.html
Yalnız download cab değiş yalnızca download butonuna tıklayın exe dosyası olarak indirecektir. indirin telefonu pc ye bağlayın sırasıyla yükleme adımlarını izleyin size serial soracaktır fulllemek için: 5d5g3473m852 bu seriali girin ve sorunsuz full olarak kullanın. Ben kendim kullanıyorum hiç bir sorun yok ;) -
cab dosyasını da indirebilirsin telefona kopyalayıp dosyayı telefonda çalıştırman yeterli -
mygreenworld anlatırmısın nasıl aktifleştireceğiz görüntülü konuşmayı? -
bir çok sorununuz için
http://forum.donanimhaber.com/ADIM_ADIM_LG_KS20_YE_ROM_YUKLEME/m_46765893/tm.htm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MYGREENWORLD -- 19 Şubat 2011; 21:04:35 > -
Bende orjinal rom varsa kesinlikle başka rom tercih etmezdim ama orjinal rom
1.Çok kasıyor
2.Enerji tüketimi çok fazla
3. sd kart desteği en fazla 2 gb
4. Dokunmatik işlevler için pek uygun değil simgeler çok küçük illa kalemini kullanmak lazım
5. Demode oldu piyasada iphone türü cihazlar aldı başını gidiyor. Artık kafa karıştırıcı raporlar ve seçenekler sunan cihazlar değil sade ve göze hitap eden işletim sistemleri moda
6. Birde o fonksiyonellik ve görsellik için kullandığınız mobill shell gibi programlar işletim sistemi içerisinde işletim sistemi gibi çalışıyor çok kafa karıştırıyor ve ramdan bataryadan çok yiyiyor ağırlaştırıyor vs...
Ben şu anda arthemusun wm 6.5.3 25016 build romunu kullanıyorum. Şimdiye kadar en az 15 defa flaslhlamısımdır makineyi . Diğer bütün romlarda hata vardı şöyleki;
Spocky'ye ait 6.1 ve arthemus'a ait 6.5.5 ve 6.5 romlarda media player sorunu var
farhbolsey 6.5.3 romda sürekli düşük pil uyarısı çıkıyor aslında düşük pil uyarısı driver sorunundan kaynaklanıyor ve bütün wm 6.5 üzeri romlarda mevcut , ancak bazı romlar bu sorun ile ilgili bir fix ile geliyor.
Bu saydığım kusurlar belli başlı kusurlardı mesela bazı menülerin ingilizce yerine fransızca olmasını saymadım, birde donma sorunu çok sık oluyordu bu romlarda
Dediğim gibi artemusun wm 6.5.3 25016 build romunu kullanıyorum herkese bu romu tavsiye ederim hem hızlı ve hem wm 7 yi saymazsak en güncel wm sürümü ve en az hata içeren rom. Bu romdaki tek sorun enerji tüketimi ile ilgili sanırım işlemciye biraz overclock yapılmış ve hızlı olmasının nedeni de bu
Romlar ingilizce ve telefon ile ile ücretsiz gelen dil paketi programı 6.5 ve üzerine çalışmaz. Ben ingilizce bildiğim için önemsemiyorum ama durum bu..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MYGREENWORLD -- 7 Şubat 2011; 23:59:53 >
-
bu link bütün arthemus romlarını ve gerekli bir çok programı içerir
http://www.mediafire.com/Arthemus_for_XDA
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MYGREENWORLD -- 7 Şubat 2011; 23:56:03 > -
Arkadaşlar son zamanlarda internete girerken reset sorunu yaşamaya başladım?? Bir bilgisi, çözüm yolu olan varmı ( Hattım Vodafone ) -
reset sorunu bendede var çok sinirimi bozuyor. -
Hocam sanırım problem windows mobile'dan kaynaklanıyormuş hat ile ilgisi yokmuş beraber Microsoft' a dava açalım diyorum hatalı ürün :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aceraspireseries -- 10 Şubat 2011; 0:26:14 > -
arkadaşlar ben bu telefon üzerinde herşeyi denedim eğer deneme yanılma yoluyla zaman kaybetmek istemiyorsanız lütfen söyleyeceklerime kulak verin
şimdi sizin için rapidshar...ye ye bir upload yaptım onunla sorunlarınız büyük ölçüde çözülecek upload içerisinde
1. 25016 arthemus wm 6.5.3 rom (inanın bütün ks20 romlarını denedim çok iddialı olarak söylüyorumki bu en iyisi)
2. opera mini (internet explorerde reset sorunu yaşayanlar ve çok yavaş olduğunu düşünenler için kesinlikle önerilir resmen iphone performansı sunuyor).
3 callhistory kısayolu (video aramayı düzelttikten sonra dialler üzerinde call history tuşu yerine yeşil video call tuşu gelir toplam arama süresini ve aranan kişilere kolayca ulaşmak için bunu telefonun istediğiniz bir yerine kopyalayın)
4. Skype bu telefonda doğuştan ses özürlüdür soundfix.exe dosyası eklenmiştir
5. ks20 flashing klasorü flaşlama ile ilgili herşeyi içeririr. nv2 dosyasını kurtarma , driverler, rehber, flashlama programı dahildir
6. regedit.cab programı önceki mesajlarımda video arama sorununu düzeltmeniz için gerekli olan program
7. tcpmp netDrg v2 programı hertürlü medyayı açmanıza yarar en iyisidir
8. phone pad programını çok seveceksiniz özellikle telefonun klavyesini sevmeyenler için türkçe t9 destekli klasik ahize tuş takımıdır.
ben telefonumu artık kullanılablir bir seviyeye getirdim artık keyfime bakıyorum. Kolay gelsin.
http://****.com/files/447230232/lg_ks_20_i__in_her__ey.rar
-
Arkadaşlar LG KS20'de işe yarayacak birçok uygulamayı barındıran bir paket hazırlıyorum kısa zamanda paylaşırım takipte kalın <----
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aceraspireseries -- 13 Şubat 2011; 21:30:05 >
Benzer içerikler
- lg garanti sorgulama
- whatsapp rehber senkronizasyonu
- silicon carbon batarya nedir
- virüs nasıl temizlenir
- ithalatçı garantili ne demek
- yenilenmiş telefon
- küfür edince elektrik çarpan bileklik
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X