Şimdi Ara

LG KS20 Kullanıcıları buraya.... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
10.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• eline sağlık aceraspireseries
    Bu paket çok işime yaradı allah razı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metrosin

eline sağlık aceraspireseries
    Bu paket çok işime yaradı allah razı olsun.

Allah senden de razı olsun. Devamı gelecektir, var mı özellikle bir isteğin?
  • LG KS20 için oyunlar: Crazy Penguin Catapult 2

LG KS20 Kullanıcıları buraya....

DOWNLOAD JAR file (crazy_penguin_catapult.jar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aceraspireseries -- 18 Şubat 2011; 13:50:21 >

• LG KS20' den Facebook Sohbete ve Benzeri uygulamalara bağlanmak:

Çoğu kişi biliyordur fakat bilmeyenler mutlaka olabilir açıklamak istedim. Bize yardımcı olacak program eBuddy' dir.

1. Öncelikle eBuddy ID oluşturmamız lazım yani kullanıcı adı ve şifre bundan sonra hep bu kullanıcı adı ile giriş yapacağız. BURAYA TIKLAYIN create ebuddy id yeşil butonunu takip edin.
    2. Şimdi uygulamayı cep telefonumuza atacağız. BURAYA TIKLAYIN telefon markanızı-modelinizi seçip indirin sıradan uygulamar gibi kurun.
    3. Kurulduktan JAVA uygulamalarda kısayol oluşur ( oyunları klasörünün içinde de olabilir eğer öyleyse uygulamalara taşıyabilirsiniz )

• sorunun çözümünü bulabildiniz mi aynısı bendede oldu bulduysanız yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: aybarsbolat

sorunun çözümünü bulabildiniz mi aynısı bendede oldu bulduysanız yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

Pardon hangi sorundan bahsediyorsunuz?
  • Arkadaşlar merhaba
    Bugün ekranını nasıl değiştirebiliriz (Ayarlar içerisindeki bugün ayarı haricinde).
    Mesela saat,yazı,yazıların yerini boyutunu vb. değiştirmek gibi.
    Bende daha önce ipaq514 vardı Aplication data klasörü içerisindeki, xml dosyalarını açıp gerekli değişikliklerle bir çok şeyi değiştirebiliyordum.
  • merhaba arkadaşlar. ks20 mi orjinal romda 8 gb kartla kullanıyorum. aşağıda linkini verdiğim dosyada 2 tane cab dosyası mevcut. her birini sırayla kurup reset attığınızda artık orjinal rom 8 gb destekliyor.buyrun link.

http://rapid-share.com/files/450068830/SDHC.777.cab.rar

bir de bir sorunum var. core player kullanan arkadaşlar varda eğer.CorePlayer.v1.3.6.Build.7427 yükledim videoda ses var görüntü yok.yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
  • Lg ks20 Türkçeleştirmekle ilgili
  • internetten video ları izlemenin bir yolu varmı ki?
  • arkadaşlar benim ks20 yi şarja takınca kapanıyor? varmı sizdede bu sorun?
  • arkadaşlar telefonu türkçeleştirmek için sunnysoft aktive adicem fakat ürün,sürüm ve kayıt ismi alanlarına ne giricem lütcen yardım edin aktive keyimin yanmasını istemiyorumhttp://firma.sunnysoft.cz/registration.php?lang=tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi türos -- 10 Mayıs 2011; 9:52:38 >
  • HERKESE SELAMLAR. Bi kaç aydır ben de LG KS20 kullanıcısıyım. telefonunum şarjı 18 saat dayanabiliyordu. bende kalktım yeni bir batarya sipariş ettim. ancak bu batarya da 24 saat dayanabiliyor. bataryanın daha uzun dayanabilmesi için ne yapmalıyız. sonuçta ürün özelliklerine bakarken 400 saat bekeleme süresi 4 saat konuşma süresi veriyor bu telefonlar için. tabi o dediği wm6.1 için geçerli. bataryanın daha uzun süre dayanması için ne yapmlaıyım. sizlerden yardım bekliyorum.

şimdiden teşekkürler.
  • Dün teknosanın sitesinde Lg Ks20 nin 199 TL oldugunu gördüm. Fiyatı cazip gelmekle kalmadı özellikleri de hoşuma gitti. Sizin fikirlerinizi alabilir miyim ? Alıyım mı bu telefonu :)
  • kesinlikle hayır
    elimden çekarmak için yapmadığım kalmadı ama nafile.
    şarjı az gidiyor.
    dokunmatik değil bastırmatik.
    rom yükleme yapılabiliyor fakat şarzı dahada az gidiyor.
    üzerindeki yön tuşunu kullanmak sıkıntı vb.
  • bataryanın daha uzun süre gitmesi için wm 6.5 romu yükleyin
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.