Şimdi Ara

LG kullanıcılarına LG G6 + LG HBS-A100 Tone Active Plus Kablosuz Bluetooth+ HiFi Plus 2299₺ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
3
Favori
5.337
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    1 yıldan fazladır Lg G5 kullanıcısıyım sorunlarımı sayayım. Önceden de 2.5 yıl Lg G2 kullanıcısıydım.

Şarj soketi bozuldu değiştirdiler. Batarya şarj tutmaz oldu değiştiler. Hoparlör cızırtı yapıyordu değiştiler. Ekranda ghostscreen var değiştirmiyorlar. Şu anda da Gps çalışmıyor.

Lg G2'den memnundum her ne kadar ufak tefek kronik sorunları olsada ama Lg G5 pişmanlık resmen 3 günün 1 günü garantide.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes lg g serisi anilarini anlatiyor ben de anlatayim. G2 vardi kullandim 1 sene boyunca sorun cikmadi sonra calindi gitti. G2'den memnun kaldigim icin ( g Serisinin ve de Lg nin en iyi telefonuydu bana gore ) g3 aldim. G3'u 2 sene boyunca hic bir sorun olmadan kullandim. Sonra s7 edge'e gectim. G3'u ablama verdim sonra telefon kapandi dedi. Aldim baktim anakart gitmis durup dururken telefonculara goturdum ugrasmaya degmez dediler.. Oyle bozuk bir yerde yatiyor.

En son G6'yi 1 ay kullandim, ( s7 edge im servise gittigi icin ). G6 fena degildi ama, Samsung s7 Edge gore yavasti bence ve bir turlu isinamadim. G6 sonraki jenerasyon oldugu halde takilmalar goruyordum ( Gunluk isler, internet, bankacilik vs disinda telefonu kullanam, oyunla isim olmaz ). Suan samsung s8 kullaniyorum. Hem samsung s serisi hem de lg g serisi kullancisi olarak, samsung cok daha ustun diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voodoo child -- 19 Nisan 2018; 16:41:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkrdn

1 yıldan fazladır Lg G5 kullanıcısıyım sorunlarımı sayayım. Önceden de 2.5 yıl Lg G2 kullanıcısıydım.

Şarj soketi bozuldu değiştirdiler. Batarya şarj tutmaz oldu değiştiler. Hoparlör cızırtı yapıyordu değiştiler. Ekranda ghostscreen var değiştirmiyorlar. Şu anda da Gps çalışmıyor.

Lg G2'den memnundum her ne kadar ufak tefek kronik sorunları olsada ama Lg G5 pişmanlık resmen 3 günün 1 günü garantide.
    Dostum arkadaşımda aynı G5 gps problemi vardı ama servise götürdü çok hızlı çözülmüş(bikaç ay önce) bence zaman kaybetme, Anadolu yakasındaysan Şengüller Küçükyalı, Avrupa yakasındaysan Vintek Mecidiyeköy (ikisi de LG Mobil Resmi Yetkili Servis)
  • fcerenimo F kullanıcısına yanıt
    gps sorunu çözlüyorsa bende veriyim ya.. ama garantim dolmuştur heralde
  • voodoo child kullanıcısına yanıt
    bende bu kampanyayı görünce g6 yamı geçsem diyodum. yazını okuyunca kararsız kaldım.
    yok üstad hiç kullanmadım. batarya bitti benim. çinden söyledim bi tane o 2 yıllık bataryamdan daha kötü çıktı. sen nasıl yapıyorsun batarya konusunu? hazır batarya bitmiş gps sıkıntı çıkarırken g6 ya mı geçsem diyordum bu hediyeler filanda biraz cezbetti açıkcası yukarıda bi arkadaşda olumsuz yorumlar yapmış kararsız kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: windwind

yok üstad hiç kullanmadım. batarya bitti benim. çinden söyledim bi tane o 2 yıllık bataryamdan daha kötü çıktı. sen nasıl yapıyorsun batarya konusunu? hazır batarya bitmiş gps sıkıntı çıkarırken g6 ya mı geçsem diyordum bu hediyeler filanda biraz cezbetti açıkcası yukarıda bi arkadaşda olumsuz yorumlar yapmış kararsız kaldım
    Dostum sanırım zaten başka bir telefon kullanıyorsun şu anda, makine TR garantili ise servise ücretsiz kargo ile gönder ya da yakındaysa bırak(GPS sorunu müzmin bir sorunsa garantiden hallederler) ücret çıkarsa vazgeç GPS çaloışmasa da G5 güzel telefon. Bu arada benim bataryam halen mutsuz etmiyor.(Daha önce bir Iphone5'im vardı yıllarca sorunsuz kullandım araba şajını kullanmaya başlayınca yılda bir pil değiştirmek zorunda kaldım. Şimdi zorunlu olmadıkça arabada çakmak şarjına takmıyorum) Orjinal bir batarya alıp en azından sen veya bir yakınını mutlu eder bir telefon. Terfi istiyorsan G6 kötü bir seçim değil bence (tabi olumsuz yorumları ben de okudum ancak dikkat edersen hepsi eski G serisi kullanıcısı, hiç şikayetçi G6 kullanıcısı yok. Çevremde de G6 kullanan var hiç problem yaşamadık) Kulaklı ve HiFi plus birlikte çok değerli hediyeler. Ben bu kulaklığın eski neslini kullanmıştım iki telefonla birden aynı anda eşleşmesi falan sesi harikaydı. Tabi bütçeni yükseltebilirsen V30'a bayıldım, keşke olsa ama çok pahalı. Extra olarak HiFi plus G5 için tam uyumlu olduğu gibi Windows PC'de de kullanılabiliyor. (Tabi HiFi merakın var ve bi DAC düşünüyorsan)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fcerenimo -- 20 Nisan 2018; 9:46:9 >

teşekkür ederim
  • Kampanyadan faydalanan var mı acaba? Hbs A100 nasıl acep

• quote:

Orijinalden alıntı: fcerenimo

Dostum sanırım zaten başka bir telefon kullanıyorsun şu anda, makine TR garantili ise servise ücretsiz kargo ile gönder ya da yakındaysa bırak(GPS sorunu müzmin bir sorunsa garantiden hallederler) ücret çıkarsa vazgeç GPS çaloışmasa da G5 güzel telefon. Bu arada benim bataryam halen mutsuz etmiyor.(Daha önce bir Iphone5'im vardı yıllarca sorunsuz kullandım araba şajını kullanmaya başlayınca yılda bir pil değiştirmek zorunda kaldım. Şimdi zorunlu olmadıkça arabada çakmak şarjına takmıyorum) Orjinal bir batarya alıp en azından sen veya bir yakınını mutlu eder bir telefon. Terfi istiyorsan G6 kötü bir seçim değil bence (tabi olumsuz yorumları ben de okudum ancak dikkat edersen hepsi eski G serisi kullanıcısı, hiç şikayetçi G6 kullanıcısı yok. Çevremde de G6 kullanan var hiç problem yaşamadık) Kulaklı ve HiFi plus birlikte çok değerli hediyeler. Ben bu kulaklığın eski neslini kullanmıştım iki telefonla birden aynı anda eşleşmesi falan sesi harikaydı. Tabi bütçeni yükseltebilirsen V30'a bayıldım, keşke olsa ama çok pahalı. Extra olarak HiFi plus G5 için tam uyumlu olduğu gibi Windows PC'de de kullanılabiliyor. (Tabi HiFi merakın var ve bi DAC düşünüyorsan)

Alıntıları Göster
    Hocam hifi plus modülü n11de 47tl ye aldım. Eğer ihtiyacı olan varsa işine yarayabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: KOZBİŞOV

Hocam hifi plus modülü n11de 47tl ye aldım. Eğer ihtiyacı olan varsa işine yarayabilir.

Alıntıları Göster
    orijinalliğini teyit ettiyseniz link alabilir miyiz hocam? Farklı satıcılar var güvenemedim
  • paptes kullanıcısına yanıt
    Hocam bana gelen ürün orjinaldi. Geçen sene 150 Euro fiyatı olan ürün şuan 47tl Kargo ücretsiz. LG’yi işte bu yüzden seviyorum Bu ürünün sahtesinin olacağını da düşünmüyorum açıkçası

Aldığım satıcı cepdunyan

• LG markasını çok severim. Aktif g4 kullanıcısı idim, hatta evdeki süpürge, tv gibi elektronik eşyalarımda LG marka.

LG g2 de ekran sararma problemini duymayan yoktur zaten. LG g4 te de hayalet ekran sorunu olmayan cihaz yok. Çok can sıkıcı. Diğer modellerde de olduğunu söyleyen çok insan var.

Bence LG telefon işini bırakmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: chawush

Kampanyadan faydalanan var mı acaba? Hbs A100 nasıl acep
    Internetten incelediğim kadarı ile iki telefona aynı anda bağlanabilen, adım sayar (telefon fitness uygulamaları ile uyumlu) ve üzerinde dışarı ses verebilen (Bluetooth hoparlör gibi kullanılabilen) bir kulaklık. Aratırman için LG tone active+ olarak yazarsan inceleme falan bulabilirsin.
    http://www.lg.com/us/bluetooth-headsets-headphones/lg-HBS-A100-Black-Gray-tone-active-plus

• Gençler bu HiFi Plus ile ilgili biraz uğraştım. Aslen konunun yeri burası değil sanırım ama ilgilenen arkadaşların olması aslen hoşuma gitti.
    Öncelikle şunu söylemem gerekir ki şu anda kaliteli ses ve mobiliteyi birleştirmek istiyorsanız sanırım LG (telefonlarına HiFi DAC'ı onboard yerleştirdiği için) en efektif çözüm gibi görünüyor.(Bildiğim kadarı ile)
    Çok az bir kesmin bildiği HiFi dünyası için orta segment ancak taşınabilirliği açısından bence mükemmel bir ürün. Bilen bilir de ben bilmeyenler için biraz tariflemeye çalışayım. Öncelikle DAC (digital to analogue converter) dijital/analog çevirici manasına geliyor. Sesin çözünürlüğü olayın hiç girmiyorum o aayrı bir konu. İşte bu aletin hedefi basitçe; müzik kulağınız iyiyse, kaliteli müzik seviyorsanız zaten az yer kaplasın diye aşırı sıkıştırılarak dosya boyu küçültülmüş mp3 müzikleri arşivinizde barındırmıyorsanız sizsiniz.
    Evet daha kalitelisi var ancak giriş seviyesi ve fiyat/performans için sanırım şu anda rakipsiz. Bu donanım sadece LG G5 için değil harici tüm kaynaklar için kullanılabiliyor(Başka marka android telefon ve windows PC'de denedim ancak Iphone ve Aplle ürünlerinde çalıştığı yazsa da denemedim) Bende amatörce bir müzik kutusu yapayım dedim ve geçenlerde Raspberry pi ile buluşturdum. Konu ile ilgili tüm kaynaklarıhttp://www.runeaudio.com/ sitesinden bulabilirsiniz. Tabiiki bu bir hobi projesi olduğundan iyi eğlenceler dilerim :) sorularınız olursa (tabi ben de bir sürü problem yaşadım misal halen 1920x1080 altı çözünürlükteki ekranda çalıştıramaddım ama zaman da bulamadım, internette çok kaynak var) elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. (Her zaman bakamıyorum yazarsanız burdan yanıtlamaya çalışırım)
    Hevesli bir kitle varsa, HiFi başlığı ile yeni konuda devam edelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fcerenimo -- 26 Nisan 2018; 12:13:20 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.