Şimdi Ara

LG KULÜBÜ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
389
Cevap
0
Favori
67.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler kg320 ye radyo yükleyebilirmiyim. yada radyo programı diye birşey varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: w_wallace

lg p7200 için lg contents bank programı nerden indirebilirim?

cd sini kaybettim, ingiltere sitesinden yükledim ama olmadı connect olmadı

sanırım programın türkçe olması lazım yani cd sinden gelen gibi...

Aşağıdaki adresden indirebilirsin

http://tr.lgmobile.com/phones/allp_detl_mnsw.jsp?ph_name=KG800

• quote:

beyler kg320 ye radyo yükleyebilirmiyim. yada radyo programı diye birşey varmı

Radyo donanımsal bir özellik olduğu için yüklemek mümkün değildir.
  • teşekkürler. Lg ye gönderdiğim mailde geldi. ve artık kg 810 u alacağım heralde.

gelen cevap;

merhaba yıldırım bey,
    1. LG KG320 Model bir cihaza radyo programı yüklenebilmesi cihazın desteklediği işletim sistemiyle ilgili teknik sebeplerden ötürü mümkün olmamaktadır.

2. LG KG810 Model cihazın gelen mesajları eski tarih ve saati göstermesi ile ilgili bugüne kadar gelen herhangi bir şikayete rastlanmamıştır.

Tesadüfi bir yazılım hatasından kaynaklanabilecek bu tür bir problemin cihazın fabrika ayarlarına geri çevrilmesiyle çözülebilmesi kuvvetle muhtemeldir.

Cihazı fabrika ayarlarına geri çevirmek için:

- Ana ekranda, herhangi bir telefon numarasını tuşlar gibi: 2 9 4 5 # * # tuşlarına basınız.

- Ekrana gelen menüdeki 6. seçenek olan FACT.RESET seçeneğini onaylayınız.

- Herhangi bir müdahalede bulunmamanız halinde işlem ortalama 30-60 sn. içinde sona erecek, telefonunuz fabrika ayarlarına geri dönecektir

Bu işlem, telefon hafızasındaki rehberin (SIM hafızası bu işlemden etkilenmemektedir), çekilen fotoğrafların ve kayıtlı MP3 dosyalarının silinmesine yol açar, bu yüzden işlemden önce ihtiyaç duyuyorsanız mutlaka yedekleme yapınız. Verilerinizi yedeklemek için cihazın PC Kurulumunu gerçekleştirmiş olmanız gerekmektedir. Sözkonusu kurulum esnasında problem yaşamanız halinde, tarafımızdan e-mail yoluyla konuyla ilgili adım adım bir kılavuz temin edebilirsiniz.

LG Mobile ürünleri ile ilgili tüm soru/sorunlarınız için 0212 289 99 99 No'lu LG CALL CENTER telefonundan bilgi ve destek alabilirsiniz.
    LG Mobile ürünlerine gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

İyi çalışmalar.

Mehmet ÖZCAN
    LG Call Center
    Customer Representative
    Tel: 0 212 289 99 99
    Fax: 0 212 332 27 00
    lgdestek2@panel.gen.tr
    www.panel.gen.tr
    http://tr.lgmobile.com

• quote:

Orjinalden alıntı: w_wallace

lg p7200 için lg contents bank programı nerden indirebilirim?

cd sini kaybettim, ingiltere sitesinden yükledim ama olmadı connect olmadı

sanırım programın türkçe olması lazım yani cd sinden gelen gibi...

http://tr.lgmobile.com/phones/allp_detl_mnsw.jsp?ph_name=P7200

buyruun..

• quote:

Orjinalden alıntı: kingcobra33

Arkadaşlar sizlere güzel iki tane oyun yolluyorum.Deneyip öyle gönderiyorum.Bol eğlenceler.
    Aşağıdaki resime bakabilirsiniz.NOT:Oyunlar LG C3400 de denenmiştir ve sorunsuzdur.

http://www.he men pay las.com/download/1600826/Oyunlar.rar.html

LG KULÜBÜ

bunları telefona nasıl atıcam

• LiNKLER YENiLENDi.

BURADAN iNDiREBiLiRSiNiZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingcobra33 -- 14 Haziran 2007; 17:22:48 >
  • LG F2100'ün yazılımını neden internette bulamıyorum? :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: blue79

LG F2100'ün yazılımını neden internette bulamıyorum? :(

Bende çok aradım ama bulamadım.Sadece bir rus sitesinde buldum onuda indiremedim.
    LG müşteri hizmetlerine mail at istersen sana yardımcı olacaklardır.Kolay gelsin.

http://tr.lgmobile.com/general/csct_writ.jsp?Caller=faq
  • mail attım ama dönmediler hala...
  • quote:

Orjinalden alıntı: blue79

mail attım ama dönmediler hala...

Biraz sabırlı ol.Yarın bir gün cevap verirler.Vermezlerse aşağıdaki numarayı ara.
    LG Mobile ürünleriyle yaşadığınız problemlerin çözülebilmesi için LG Call Center’la temas kurabilirsiniz.
    LG Call Center’a; (0212) 289 9999 numaralı hat veya lgdestek@panel.gen.tr ve lgdestek1@panel.gen.tr
    e-mail adreslerini kullanarak ulaşabilirsiniz.
    Siteden alıntıdır.
  • teşekkürler dostum,inşallah en kısa zamanda hallederim...
  • merhaba

bende 1 haftadır lg s5200 kullanıcısıyım

telefon her yönüyle hoş tek ve bence en önemli şey hariç

şarj konusu

bu sorunu benden başka yaşayan var mı bilmiyorum ama şarj hem 1,5 gün gidiyor hemde daha yeni olmasına rağmen 2 çubuk gösterirken birden pil bitti uyarısı veriyo

bu konuda bilen yada tecrübesi olan var mı.. sırf bu yüzden satabilirim telefonu
  • quote:

Orjinalden alıntı: kelmiker

merhaba

bende 1 haftadır lg s5200 kullanıcısıyım

telefon her yönüyle hoş tek ve bence en önemli şey hariç
    şarj konusu

bu sorunu benden başka yaşayan var mı bilmiyorum ama şarj hem 1,5 gün gidiyor hemde daha yeni olmasına rağmen 2 çubuk gösterirken birden pil bitti uyarısı veriyo
    bu konuda bilen yada tecrübesi olan var mı.. sırf bu yüzden satabilirim telefonu

Tüm LG lerde konuşma ve bekleme süresi az.Sende de aynı sorun var.Aşağıdaki yazıyı okuyabilirsin.

Telefonunuzda olabilecek şarj problemi, telefonunuza yüklenen güncel yazılımlar yoluyla aşılabilmektedir. İşbu yükleme işlemi, telefonun satın alındığı bayiye götürülerek yazılım güncellemesi talep edilmesi veya"TELESERVICE INTERNATIONAL" şubelerinden size en yakın olanına ilgili telefonun karşı ödemeli şekilde yollanması halinde; herhangi bir ücret ödemeksizin yapılabilmektedir.Alıntıdır.

TELESERVICE INTERNATIONAL şubeleri için irtibat bilgileri, aşağıda bulunmaktadır:

İSTANBUL TELESERVICE
    Prof.Dr. Fahrettin Kerim Gökay Cad.
    No: 31/1 Altunizade/İstanbul
    TEL: 0216 544 56 44
    FAX: 0216 544 56 56
    E-mail: mhistanbul@teleservice.com

İZMİR TELESERVICE
    Gazi Bulvarı No:90/A Çankaya/İzmir
    TEL: 0232 445 86 00
    FAX: 0232 445 77 75
    E-mail: mhizmir@teleservice.com

ANKARA TELESERVICE
    Mithatpaşa Cad. İnal İş Merkezi No: 31/A
    Kızılay/Ankara
    TEL: 0312 430 12 22
    FAX: 0312 435 33 65
    E-mail: mhankara@teleservice.com

DİYARBAKIR TELESERVICE
    İnönü Cad. 4/C Büyük Otel Altı
    Dağkapı/Diyarbakır
    TEL: 0412 228 77 85
    FAX: 0412 228 80 88
    E-mail: mhdiyarbakir@teleservice.com

• arkadaşlar ben bu contents bank olayında herşeyi tam yaptım ama telefonu bi türlü tanıtamadım pc ye

nerde yanlış yaptım acaba telefonu usb den flash disk olarak görmesinde sorun yok ama program aracılığıyla telefonu bğlayamıyorum

bu işi kablo yerine bt ile yapamaz mıyız
  • nerdesiniz klüp üyeleri
  • bişey soracağım lg b2100'a 150 ytl ucuz sayılır mı,telefoncu tanıdık da,dost kazığı atmasın

bana sanki 150 ytl,iyiymiş gibi geldi ama bu konulardan pek anlamam o yüzden bi sorayım dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelcik -- 7 Ekim 2006; 17:06:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kullanıcı

bişey soracağım lg b2100'a 150 ytl ucuz sayılır mı,telefoncu tanıdık da,dost kazığı atmasın
    bana sanki 150 ytl,iyiymiş gibi geldi ama bu konulardan pek anlamam o yüzden bi sorayım dedim

İnternet fiyatı yaklaşık 250 ytl civarında fakat hiç tavsiye edilen bir model değil.Yorumları oku istersen.
    Aynı fiyat aralığında C2500 modeli var ona bakabilirsin.Bi de benim kullandığım var.

http://www.enekonomik.com/Cep_Telefonu/14/LG/1295/LG%20B2100/Ozellikleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingcobra33 -- 7 Ekim 2006; 2:15:59 >

• ya kusura bakma telefonun modelini tam bilmiyordum,b2100 sanıyordum,peki b2150 ye normal mi,tip olarak pek farkları yok gibi,o yüzden karıştırmışım
  • quote:

Orjinalden alıntı: kullanıcı

ya kusura bakma telefonun modelini tam bilmiyordum,b2100 sanıyordum,peki b2150 ye normal mi,tip olarak pek farkları yok gibi,o yüzden karıştırmışım

Pek bulunmayan bir model.İnternet fiyatı 205-210 ytl civarında.Aralarında pek bir fark göremedim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.