Şimdi Ara

LG L Bello Gps Problemi ( Sorun Çözüldü )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bu telefonda gps yongası ve glonass desteği olmasına karşın bir türlü çözemediğim uydulara bağlanmama problemini ortak çatı altında çözmek istiyorum.

bazı incelemelerde telefonda gps yok yazılım destekli deniyor ama ben gsm arena'dan baktım ve telefonda hem gps var hemde glonass desteği var.

Sorun çözümü:

öncelikle telefona mobile uncle tool, gps status toolbox kuruyoruz. ve ekran kapanma süresini ekran ayarlarından sürekli açık konumuna getiriyoruz.

mtk tools'dan MTK Settings, üst menülerden Location- logation based service ye giriyoruz.

Enabla A-GPS açık olduğuna dikkat edin. gps ayarlarından yüksek doğruluk açık olsun. hem gps hem ağlar şeklinde.

üst başlıktan GPS menüsüne girin GPS (OFF) yazar ona tıklayın ve on konumuna getirin. on konumuna alınca altta yazılar akmaya başlar. burası önemli o yazılar yeni bir gps.conf dosyası oluşturduğu için cihaz.

daha sonra; MISC üst menüsü altında YGPS - INFORMATION kısmına gelin aşşağıda HOT-FULL-AGPS RESTART tıklayın

ardından SATELLİ TEST Menüsüne gelip telefonu gökyüzünü görecek bir yere koyun burası uzun sürecek bende 20 dk civarında buldu sizde farklılık gösterebilir.

test menüsünde ilk noktalar çıkabilir. bu internet gps konum verisidir. bize gerekli olan alttaki siyah bölgede çubuklar görmeye başlayacağız işte o zaman voltran oluşmaya başlıyor.

çubukları gördükten sonra, mtk tools dan çıkıp gps status toolbax'a girin şak diye konumunuzu bulacaktır.

http://www.gsmarena.com/lg_l_bello-6593.php

LG L Bello Gps Problemi ( Sorun Çözüldü )

buda işlemcinin (MT6582) Resmi özellik tablosu. görüldüğü gibi gps var.

Features

ARM Cortex-A7 quad-core processor (1.3GHz)
    Multi-mode Release 8 HSPA+/TD-SCDMA
    1280 x 720 (HD) display controller
    802.11x Wi-Fi , Bluetooth, GPS, FM receiver
    8MP image signal-processor
    1080p Full HD video recording and playback at 30fps

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victerorr -- 10 Mart 2016; 15:03:42 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.