Şimdi Ara

LG L Fino (L70+) Akıllı Telefon İncelemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
3.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim kayin validemde var bu telefondan. Esim karar kilmisti bu modelde. Onun icin gayet uygun bi model.

Sonra biraz inceleyip ben de begendim. Ofis icin 3 cihaz alacaktik ve bunu alalim dedim bizim bi arkadasa. Cihaz cok guzel ama bi kusuru cok kotu.

Cihazin ahize sesi cok boguk arkadad. Gorusmelerin %70'inde cok zor anlasiyoruz. Sonrasinda is arkadaslarimin da ayni problemden muzdarip oldugunu anladim. Hatta annemin de.

Ozetle ahize sesi boguk ve cok zor iletisiliyor. Bas sesli insanlar icin gecerli bu biraz ama sonucta uretici de bas sesli insanlarla smsle iletisim kurun diyemez ya :) esimle falan misal problem yasaniyorum (tiz ses). Ama problem yasadigimla da hemen hic anlamiyorum karsiyi.

G2 ile alakali bi konu var ayni mevzu. Orada da muzdarip hatri sayilir arkadas varmis. G1'imde boyle bi problen yasadigimi hatirlamiyorum.

Ozetle ayni dertten muzdarip olan arkadaslarin fikirlerini bekliyorum.

Bu problemi yasiyor musunuz? Cozebildiniz mi?

Servise baska bi mevzu icin annemin telefonunu vermistik. Orada teknik arkadaslara sordum bu cihaz icin boyle genel bir memnuniyetsizlik aldiniz mi diye ama bu model icin oyle bir sey duymadiklarini soyledi (lg mecidiyekoy).

Cihazi 4 aydan beri kullaniyorum bu arada hasbet kader. Genelxe bt kulaklikla. Bezdim diyebilirim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lollipap 5.0guncellemesini vercek diyosunda ama ne zaman gelecek bilgin varmi

• LG L Fino kullanıcılar kulübü konusunda katılıyorum bence de böyle bir konu açmalıyız bende 20-25 gün sonra alacağım.

• Kafkaskartali571 kullanıcısına yanıt
    Dostum arkadaş ekleyebilir misin? L Fino hakkında sormak istediğim sorular varda ve bu kulübü ne zaman kurmayı düşünüyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: Pretchis

Dostum arkadaş ekleyebilir misin? L Fino hakkında sormak istediğim sorular varda ve bu kulübü ne zaman kurmayı düşünüyorsun?

Tabiki hocam sorabilirsiniz

• bendede var LG L Fino kullanıcılar kulübü kurulursa çpk iyi olur
  • Usta root işini nasıl yaptın bilgi verebilirmisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ömer özhan

Usta root işini nasıl yaptın bilgi verebilirmisin

googlea l fino root yazsan çıkıyor zaten türlü türlü. dün akşam PurpleDrake yolu ile attım ben.
  • Benim telefondan aslinda cok memnundum. Lakin durdu sorunlariyla karislastim klavye durdu gibi. Servise iki kez verdim yazilim guncelleme yaptilar sorun tekrarladi tekrar verdim bu sefer bana g4 stylus gonderdi lg garantimin birmesine 2 ay kalmasina ragmen. Cok memnun kaldim bu telefonu da şahane. Olumsuz taraflarini yazıyoruz olumlusunu da yazalim. Ben şahsen lg yi hicbir markaya değişmem. Garantisi bitmek uzere olan bi telefonu bi kac ust modeliyle degistiler daha ne isterim.

Adamsın LG 👍
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.