Şimdi Ara

Lg L194WS 19' vs Samsung 932B 19'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar Lcd monitör konusunda kararsız kaldım. Bu iki monitörden birini almak istiyorum. Biri 4:3 biri Ws. Bunlardan hangisini tavsiye edersiniz avantajları ve dez avatajları nelerdir sizce. Yardım lütfen...

• bence kesinlikler wide al ben de süpheliydim lg yi aldım ve cok memnunum tavsiye derim crt monitörden baya daha iyi görüntü veriyo
  • Film izlerken veya oyun oynarken hangisi daha kullanışlı olabilir. Mesala oyunlarda Ws olması bir problem yaratabilirmi. Oyunda çözünürlük desteği yok ise sorun olurmu.
  • ws olayinda ekran kartina dikkat etmeni öneririm...monitörün dogal cözünürlügünde oyunlari calistirmak icin saglam bir kart gerekicektir..

ayrica oyun oynamak istiyorsan 2ms olmasina ""mutlaka"" dikkat et.. 4-5ms olupta oyunlarda ghosting olayini cözen modeller var ama dikkatli gözlere sahipsen biraz belli oluyor...

kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: revenger11

ws olayinda ekran kartina dikkat etmeni öneririm...monitörün dogal cözünürlügünde oyunlari calistirmak icin saglam bir kart gerekicektir..

ayrica oyun oynamak istiyorsan 2ms olmasina ""mutlaka"" dikkat et.. 4-5ms olupta oyunlarda ghosting olayini cözen modeller var ama dikkatli gözlere sahipsen biraz belli oluyor...

kolay gelsin

Yorumunuz ve verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Başka arkadaşlarda varmı bu her iki monitör hakkında da bilgisi ve görüşü olan. Onlarında Yardımını bekliyorum.
  • dvi cikisli olani al derim
  • illa bu 2sinden biri mi olmak zorunda? 19" ws kullanıyorum ben de ve çok memnunum film ve oyun performansından, benimki samsung 931bw 2ms ve dvi çıkışlı. tepkime süresine bişey diyemem, yani ben çok memnunum ama 5ms tepkime süreli olan bi monitörle birebir karşılaştırmadım ama önce analog bağlayıp sonra dvi bağladığımdan o noktada gerçekten çok fark bulunduğunu söyleyebilirim. diyeceğim odur ki bu kadar para vermişken bi 50 lira daha ver 2ms ve dvi çıkışlı al bi tane
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.