Şimdi Ara

LG L194WT-SF ve Samsung 940BW karşılaştırması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben bu iki monitor arasında kaldım. marka olarak samsung seven birisi olarak fiyatları hemen hemen aynı olan bu iki monitor arasında LG nin özelliklerinin üstün olmasından dolayı çok kararsız kaldım...

LG L194WT-SF ve Samsung 940BW

sizce hangisi daha iyi?

LG L194WT-SF

BML-267
    MODEL/EKRAN BOYUTU : LG L194WT-SF WIDE SCREEN 19" LCD MONİTÖR
    PARLAKLIK : 300cd/m2
    KONTRAST ORANI : 2000:1
    TEPKİME SÜRESİ : 5 ms
    BAKIŞ AÇILARI : 160/160 (H/V)
    ÇÖZÜNÜRLÜK : 1440x900
    YATAY/DİKEY FREKANS : 30-83 kHz / 56-75Hz
    VİDEO SİNYAL TİPİ/KONEKTÖR : RGB Analog - Digital / 15Pin D-Sub - DVI-D
    GÜÇ BESLEMESİ/TÜKETİMİ : AC 90~264 V(47~63Hz) / <34W(Normal) <1W (Bekleme) <1W (Kapalı)
    BOYUTLAR/AĞIRLIK : 435x370x226 mm
    MULTIMEDIA : Flatron f Engine : Movie,Text, User, Normal
    ERGONOMİ : Tilt :
    DESTEKLEDİĞİ STANDARTLAR : TCO''03,FCC-B,CE,UL,cUL,TUV-GS,SEMCO,EPA Energy Star
    GARANTİ : 3 Yıl Yerinde Garanti

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SAMSUNG 940BW 19

Görüntülenebilir Bölge: 19" Geniş Ekran
    Tepki Süresi: 4 ms
    Nokta Aralığı (mm): 0.285 x 0.285
    Parlaklık (cd/x33A1): 300 cd/m2
    Kontrast Oranı: 500:1
    Görüntüleme Açısı (H/V): 160/160 (CR>5)

FREKANS ÖZELLİKLERİ
    Yatay Frekans (kHz): 30-81
    Düşey Frekans (Hz): 56-75
    Maksimum Çözünürlük: 1440x900
    Desteklenen Renk: 16.2 Mil.

SİNYAL GİRİŞİ
    Giriş Video Sinyali: Analog RGB, DVI Digital Link:TMDS
    Sync Tipi: Separate H/V, Composite , SOG
    Giriş Bağlantısı: 15pin D-sub, DVI-D
    Plug & Play: DDC 2B

GÜÇ ÖZELLİKLERİ
    Modda: 42 Watts (Maks.)
    DPMS Mod: -
    Tip: Built in
    Duvar Aparatı: VESA 75mm
    TCO: TCO''03

BOYUT ÖZELLİKLERİ
    Set (W*H*D)(mm) (stant''lı): 439x327.3x200(HAS), 439x360.7x200(Simple)
    Set (W*H*D)(mm) (stant''sız): 439x289x65.4
    Paketli (W*H*D)(mm): 525x234x398(HAS), 525x149x428(Simple)

AĞIRLIK ÖZELLLİKLERİ
    Set (kg): 5.6(HAS) / 4.2(Simple)
    Paketli (kg): 6.9(HAS) / 5.4(Simple)
    Diğer Özellikler: DVI(HDCP) .MagicTune .MagicBright2 .Narrow Bezel .Mechanical S/W(sadece HAS)

STAND ÖZELLİKLERİ
    Tip: Simple/BEST Egonomic HAS(80mm)
    Fonksiyon: HAS : Ayarlanabilir boy,Swivel, Tilt

• ben hiç samsung kullanmadığım için onun kullanılabilirliği hakkında bilgim yok ama eğer senin yerinde ben olsaydım LG alırdım ki ben öyle yaptım 1970HR-WF modelini sipariş verdim yarın elimde olucak.. sanada şimdiden seçimin hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isok -- 17 Ocak 2007; 16:55:06 >
  • kardeş monitörün hayırlı olsun. gelirse izlenimlerini yazarsan bu monitörü merak eden bir sürü arkadaş için bir fikir oluşur
  • LG L194WT-SF
    bu monitörü kullanan pek yok sanırım almayı düşünüyorum ama bilmiyorum
  • ya su 1440*900 cozunurluk normal 17'' monitordeki hangi cozunurluge tekabul ediyor? 1024*768 mi 1280*1024 mu?
  • LCD leri bilmem ama CRT lerde Samsung hep ezmiştir diğer markaları gerek tazeleme hızı gerek max. çözünürlük gerek nokta boyutu gerek renk canlılığı ile ben CRT deki tecrübesine güvenip Samsung alırdım pişman olmazsın..
  • ya hiç açıklaycı cevap yok nedense. bende bugun akşama doru LG yi alacam. çunku en iyi özellik onda. hemde fiyat olarakda avantajlı. millet crt al diyor ama bidefa taktım kafayı LCD ye.ya şu ÖP davası olmasa( yani monitörü her açtığında acaba cıkacakmı riski) olmasa mukemmelde bu LCD...
    neyse hayırlısı, sana da şimdidem hayırlı olsun kardeş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tepki süresi olarak samsung daha iyi 4ms LG nin 2000:1 kontras oranı var neye faydası var o tartışılır.
  • ben bu akşam vatan dan aldım LG yi harika bi şey. samsunga bişey diyemem çünkü kullanmadım. Vatan dan alın çünkü 15 gunde olsa öp ye garanti veriyo. Ve tek kelımeyle mukemmel bır monitör ayrıcada bende öp çıkmadı hamdolsun. selamlar
  • 4ms ile 5ms arasındaki farkı anlayamazsın.Bu yüzden tepki süresi konusunda iki monitör eşit sayılır.Kontrast oranı LG de 2000:1 Samsung da 500:1 bu bakımdan LG üstün gözüküyor.Ben Samsung 940bw kullanıyorum ve memnunum.Kontrast oranına takılma bence kontrast ve parlaklık ayarını yaptığında 940bw gayet iyi görüntü veriyor.LG nin bu modelini incelemedim ama 1600:1 kontrast oranına sahip başka bir modelini incelemiştim renkler canlı gözüküyordu.sonra samsung 940bw aldım kontrast,parlaklık ayarı yaptığında bu monitör de LG kadar iyi görüntü veriyor.Kısacası ikisi de hemen hemen aynı ben satış sonrası hizmetleri göz önüne alarak samsung u tercih ettim ama son karar senin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.