Şimdi Ara

LG-L1970HR mi yoksa Samsung 931C mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu iki monitör arasında kararsız kaldım. Tavsiyelerinizi alayım...

Şimdiden teşekkür...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonymontana3242 -- 28 Mart 2007; 1:25:17 >

• Bu soruyu bende merak ediyorum.
  • Samsung 971 P alarak olaya noktayi koymus bulunuyorum.

Sagolasiniz varolasiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonymontana3242 -- 3 Haziran 2007; 16:41:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tonymontana3242

Samsung 971 P alarak olaya noktayi koymus bulunuyorum.

Sagolasiniz varolasiniz

Kaça aldın?
  • 350 $ + KDV
  • quote:

350 $ + KDV

yaklaşık 22" lcd ekran fiyatı.Neden 22" almadın?
  • Neden almadim?

1) 22" istemiyorum

2) 19" lerin de iyisini alayim dedim yani 22" alip nispeten kalitesiz bir monitor alacagima 19" lik cok iyi bir monitor aldim
  • Samsung hakkında bilgim yok ancak, 6-7 aydır 1400:1 kontrast değerine sahip 19'' LG kullanıyorum ve çok memnunum
  • quote:

Neden almadim?

1) 22" istemiyorum

2) 19" lerin de iyisini alayim dedim yani 22" alip nispeten kalitesiz bir monitor alacagima 19" lik cok iyi bir monitor aldim

Aslında ben de şu sıralar aynı kararsızlığı yaşıyorum. 22" daha büyük ama 19" LG-L1970HR daha kaliteli görüntüye sahip.
    Bu kararsızlık beni öldürecek.
    Sanırım büyük ekranı tercih edeceğim.Şu an 17" lcd kullanıyorum ama küçük geliyor.
    Sen 22" le 19" görerek kıyasladın mı?Şu anda kullandığın ekranla arasında ki görüntü kalitesi açısından farkını merak ettiğim için soruyorum.
    Şunları vitrinde bile göremedim.Artık forumda ki yorumlar tek çarem.

• quote:

Orjinalden alıntı: boldshark

Samsung hakkında bilgim yok ancak, 6-7 aydır 1400:1 kontrast değerine sahip 19'' LG kullanıyorum ve çok memnunum

Seninkinin modeli ne dostum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orgeneral -- 4 Haziran 2007; 0:52:29 >
  • Evet arkadaşlar, bu kararsız dostunuza yardımcı olun.Kaliteli 19" mi? Yoksa 22" viewsonic yada samsung mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Orgeneral_

quote:

Orjinalden alıntı: boldshark

Samsung hakkında bilgim yok ancak, 6-7 aydır 1400:1 kontrast değerine sahip 19'' LG kullanıyorum ve çok memnunum

Seninkinin modeli ne dostum?

LG Flatron L1952T
  • quote:

Orjinalden alıntı: Orgeneral_

quote:

Neden almadim?

1) 22" istemiyorum

Aslında ben de şu sıralar aynı kararsızlığı yaşıyorum. 22" daha büyük ama 19" LG-L1970HR daha kaliteli görüntüye sahip.
    Bu kararsızlık beni öldürecek.
    Sanırım büyük ekranı tercih edeceğim.Şu an 17" lcd kullanıyorum ama küçük geliyor.
    Sen 22" le 19" görerek kıyasladın mı?Şu anda kullandığın ekranla arasında ki görüntü kalitesi açısından farkını merak ettiğim için soruyorum.
    Şunları vitrinde bile göremedim.Artık forumda ki yorumlar tek çarem.

Vallahi yerli yabancı bilumum forumlardan araştırdım. Sayısız test sitelerini inceledim. Binlerce kullanıcı görüşü inceledim ve kararımı verdim.
    PVA panel olması da almamda büyük rol oynadı ve fazla oyun oynamamam da (nispeten düşük response time değerini kastettim - ki çok da farketmiyor bence.) tercihimde etkili oldu. Çünkü monitör sörf yapanlar için özellikle en iyi monitör olarak gösteriliyor.

• @tonymontana3242,
    arkadaşım monitörle oyun oynadın mı ? özellikle fps tarzı oyunlarda ghosting durumu nasıl ?
    ve en merak ettiğim pes6 oyununu oynadın mı ? bu oyunda ghosting var mı ?
    bunlar hakkında yorum yaparsan hatta ss koyarsan süper olur.
    şimdiden teşekkürler.
  • valla ben henüz oynamadım, ama oynayan arkadaşlar anlatıyor monitör bölümünde....
    Oynarsam yazarım ....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.