tipdaki 3,2" ekran boyutu bence yetersiz. Lg de ise bu 4"
İşlemci ve ramleri aynı tiponun kamerasıda 3,1 lg nin 5 mp
Lg yi her ne kadar fazla sevmesemde bu kıyaslamada LG seçmek akıllıca olur
quote:
Orijinalden alıntı: bywankedi
tipdaki 3,2" ekran boyutu bence yetersiz. Lg de ise bu 4"
İşlemci ve ramleri aynı tiponun kamerasıda 3,1 lg nin 5 mp
Lg yi her ne kadar fazla sevmesemde bu kıyaslamada LG seçmek akıllıca olur
Bende öyle düşünüyorum ama lgde flash desteği yok ?
Hocam flash desteğinden kastınız adobe flash player ise var diye biliyorum zira telefon ztn android 4.0 ics ile geliyor. İşlemcisi ve ramide flash player iççin yeterli bünyesinde kurulu gelmior olabilir belki ama temini zor olmaz.
Kamera flashından bahsediyorsanız oda mevcut
quote:
Hocam flash desteğinden kastınız adobe flash player ise var diye biliyorum zira telefon ztn android 4.0 ics ile geliyor. İşlemcisi ve ramide flash player iççin yeterli bünyesinde kurulu gelmior olabilir belki ama temini zor olmaz.
Kamera flashından bahsediyorsanız oda mevcut
hocam bu telefondan az biraz anlıyosun heralde uygulamalarda performans alabilirmiyim peki ?
Lg l5 .Güncelleme bakımından zayıf olsada lg bu telefonu gayet güzel.
Hocam bu iki telefonunda performansı ortalama olarak aynıdır ancak bana göre lg birazdaha avantaj sahibi ve önde diyebiliriz.
Artık tek çekirdekli işlemcilere rağbet kalmadı. Bu telefonlarında ömrünün uzun oalcağını pek düşünmüyorum bütçeni biraz arttırıp daha üst modellere gitmen fiyat / performans ve kullanım ömrü olarak seni ileri taşıyacaktır.
Lg l5 .Güncelleme bakımından zayıf olsada lg bu telefonu gayet güzel.
Hocam Güncelleme bakımından zayıf derken ?
quote:
Hocam bu iki telefonunda performansı ortalama olarak aynıdır ancak bana göre lg birazdaha avantaj sahibi ve önde diyebiliriz.
Artık tek çekirdekli işlemcilere rağbet kalmadı. Bu telefonlarında ömrünün uzun oalcağını pek düşünmüyorum bütçeni biraz arttırıp daha üst modellere gitmen fiyat / performans ve kullanım ömrü olarak seni ileri taşıyacaktır.
Biliyorum ama bütçe sınırlı en fazla 500 . Öğrenciyiz sonucta
o halde L5 işini görecektir ;)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme