Şimdi Ara

lg l9 dan lumia 625 e

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet, yazdığım gibi lg l9 dan lumia 625 e geçmeyi düşünüyorum . 630 demeyin çünkü hoşuma gitmiyor tasarımı. moto g de istemiyorum. Asphalt 7 8 gta san andreas vb oyunlar için iyimi open gl es 3 desteği ve tasarımı için istiyorum android arada bayıyor. Yorumları bekliyorum unlock, root konusunda yardımcı olursanız sevinirim lumia da nasıl oluyor diye ki bence 625 bir ip 5 katili açık ara :D

• Asphalt 7-8 çok rahat oynarsın ben 8 i oynuyorum ama gta 1 gb ram için o yüzden bence 820 al internette ucuz lumia lara root yapılmıyor saçma sapan şeylerle uğraşmıyorsun yani :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 820 de open gl es 3 yok ciddiyim ısınma durumu nasıl telefonun ?
  • galaxy s2 den iyi mi ki sonuçta s2 bir devrim telefonu ? l625 için
  • L9dan ios wp android hic bir telefona gecmem israf

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • l9 la yola devam etmelisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslında memnunum ama l9 da bu performans ve grafikleri nasıl elde ederim ?http://www.youtube.com/watch?v=aEEkRts0dWE
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Devam diyorsunuz yani , hayırlısı :D
  • ICS de kalmıs bir telefon :) hey yavrum hey...
  • Valla benimki direk jbli geldi açtığımda baktım 4.1.2
  • Root etmek istiyorum ve build prop kullanacağım ne dersiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: venom21

Evet, yazdığım gibi lg l9 dan lumia 625 e geçmeyi düşünüyorum . 630 demeyin çünkü hoşuma gitmiyor tasarımı. moto g de istemiyorum. Asphalt 7 8 gta san andreas vb oyunlar için iyimi open gl es 3 desteği ve tasarımı için istiyorum android arada bayıyor. Yorumları bekliyorum unlock, root konusunda yardımcı olursanız sevinirim lumia da nasıl oluyor diye ki bence 625 bir ip 5 katili açık ara :D

Orda kal , 625 e geçme. Windows 9 çıkınca yeni çıkan telefonlara bakarsın , wp8.1 şuan alınacak durumda değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.