Şimdi Ara

LG L9'u nasıl bilirsiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    word, pdf gibi dosyaları açabilsin. internette rahatlıkla gezinebileyim. ekran kalitesi iyi olsun.
    lg L9 fiyat olarak da uygun... siz ne dersiniz?
    fiyat ve performansı açısından düşünebileceğim dengi bir htc var mıdır?

• LG L9 ???
  • bende bakıyorum bu telefona up up
  • htc desire x fiyat olarak dengi..bir de sony xperia p
    lg l9
    htc desire x
    sony xperia p
    hangisi arkadaşlar benim isteklerimi karşılayacak cebimi fazla yakmadan beni mutlu edecek telefon ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masfib -- 26 Ocak 2013; 17:02:56 >
  • Kesinlikle L9. Ekrani buyuk, cizilmez. Donanimi iyi. Ama 2 sene sonra cogu uygulamayi calistirmayacak cunku guncellenmeyecek. Ama diger telefonlari alirsan 2 sene sonra ekranlari cizik icinde kalip seni uzecek. L9 al keyfine bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: karatecrube

Kesinlikle L9. Ekrani buyuk, cizilmez. Donanimi iyi. Ama 2 sene sonra cogu uygulamayi calistirmayacak cunku guncellenmeyecek. Ama diger telefonlari alirsan 2 sene sonra ekranlari cizik icinde kalip seni uzecek. L9 al keyfine bak

cevap için teşekkür ederim...
    bende teknosa indirimini bekliyorum önümüzdeki hafta sonu indirime gireceğini söylediler..o zaman alacam bu güzel aleti inşallah..
    önümüzdeki hafta 900tl ye düştüğünde media markt a gitsem, daha ucuz fiyat garantisiyle daha da uyguna alabilir miyim acaba??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.