Bildirim
LG L9'u nasıl bilirsiniz?
JACK & JONES JORLINEN BLEND KNIT SS POLO SN Triko Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBXX951L
22 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
LG L9 ??? -
bende bakıyorum bu telefona up up -
htc desire x fiyat olarak dengi..bir de sony xperia p
lg l9
htc desire x
sony xperia p
hangisi arkadaşlar benim isteklerimi karşılayacak cebimi fazla yakmadan beni mutlu edecek telefon ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masfib -- 26 Ocak 2013; 17:02:56 > -
Kesinlikle L9. Ekrani buyuk, cizilmez. Donanimi iyi. Ama 2 sene sonra cogu uygulamayi calistirmayacak cunku guncellenmeyecek. Ama diger telefonlari alirsan 2 sene sonra ekranlari cizik icinde kalip seni uzecek. L9 al keyfine bak -
quote:
Orijinalden alıntı: karatecrube
Kesinlikle L9. Ekrani buyuk, cizilmez. Donanimi iyi. Ama 2 sene sonra cogu uygulamayi calistirmayacak cunku guncellenmeyecek. Ama diger telefonlari alirsan 2 sene sonra ekranlari cizik icinde kalip seni uzecek. L9 al keyfine bak
cevap için teşekkür ederim...
bende teknosa indirimini bekliyorum önümüzdeki hafta sonu indirime gireceğini söylediler..o zaman alacam bu güzel aleti inşallah..
önümüzdeki hafta 900tl ye düştüğünde media markt a gitsem, daha ucuz fiyat garantisiyle daha da uyguna alabilir miyim acaba??
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- arama kaydetme özelliği olan telefonlar
- telefon anakart yanarsa fotoğraflar gider mi
- pttavm telefon alınır mı
- samsung a15 alınır mı
- samsung türkiye garantili ne demek
- telegramda video nasıl izlenir
- device health services nedir
- xiaomi whatsapp sorunu
- telefon önerileri 2024
- play protect nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X