Şimdi Ara

------> ★ LG L90 ★ (LOLIPOP GELDİ!!!!)<------- (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.768
Cevap
16
Favori
83.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kesinlikle katiliyorum, oyunlarda, internette yada baska bir uygulaamda gram kasilma yok, ben de boyutundan oturu g2den gectim, hem hiz hem ekran kaltiesi beni cok sasirtti, en cok sasirtansa pil omru. Ekran sanal tuslardan oturu g2yle neredeyse birebir ayni, ve pil omru bence g2den daha iyi, daha kucuk ekran ve dusuk cozunurluk yapmislar, amaa ekran boyutu kucuk olduu icin çözünürlüğün dusuk oldugunu fark etmiyorsunuz. Ayruca menu gecisleri bana g2den bile seri geldi, androidin son surumunu cok iyi hatmanlamislar lg arayuzuyle. Gozu kapali alinacak bir telefon bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • On kamera vga, en kotu arkasini cevir oyle cek bence sadece on kameradan dolayi bu tlfnu almamak haksızlık olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle katılıyorum yaklaşık 2 aydır araştırıyorum ilk defa akıllı telefon alacağım için g2 düşüdnüm param yetmedi sony düşündüm arayüzü çok çocuksu kendi fikrim tabi. htc nin batarya problemleri samsungun kalite sorunu derken kendimi lg l90 da buldum 1-2 haftaya indirim kovalıyorum alcam telefonu inşallah bi kaç sorum var

1- Ekranda pikseller farkediliyor mu?

2-Malzeme kalitesi ekrana dokunuşlarda hissi nasıl?

3-Android L güncellemesi alma ihtimali nedir? Çok Teşekkürler
  • Merhaba, sorularınıza ben yanıt vermeye çalışayım:

1. Cihazın ekranı IPS olduğu için her pikselin altından üç alt piksel bulunmakta.
    Bunun sonucunda aynı çözünürlük, ppi değerlerine göre biraz daha keskin görüntü sunuyor.
    Benim gözüme batan herhangi şey olmadı ekranla ilgili. Yüksek çözünürlüklü bir ekrana alışmış birisi için ekran belki çok başarılı olmayabilir.
    Onun için telefonu gidip mağazada incelemeni öneririm.
    Ama benim gözüme görünen piksel falan yok, başkası görür görmez bilemem.

2. Telefonun malzeme kalitesi için de telefonu gidip incelemeni tavsiye ederim.
    Bence tatmin edici.
    Samsunglara göre gayet iyi. Arka kapak pütürlü gibi, aşınmalara, çizilmelere karşı bir avantaj bu.
    Elden kayan bir yapısı yok. Aynı durum Quick Window Flip Cover'ı için de geçerli.

3. Şu an yüklü olan KitKat gayet stabil ve başarılı. Çoğu markanın amiral gemisi dediği modeller dışındaki modellerine gelmiş bile değil.
    Daha KitKat bile yeni bir sürümken, sadece sorana "Android L" yüklü demek için yazılıma takılmayın.

Sonuçta telefon stabilse L sürümü yüklenince telefon kalkıp evi temizlemeyecek ya da araba kullanmayacak.
    L sürümü için zaten bildiğim kadarıyla hiçbir marka resmi bir şey açıklamış değil.
    Nexus 5 ve 7'de imaj dosyası olarak geliyor şimdilik.

Kullanıcılarda algı yaratmaya yönelik hamleler bunlar.
    Olay bulaşık deterjanı formüllerine döndü, sözüm ona her sene daha iyisi çıkar, hepsi temelde aynı işi görür.
    Benim için L sürümü, sırf yeni bir motor çıkmış diye arabanın saat gibi çalışan motorunu söküp atmak gibi fuzuli.

Bu arada telefonun fiyatı MediaMarkt da dahil 999 tl'ye yükselmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ay ışığında saklıdır -- 2 Temmuz 2014; 21:06:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ay ışığında saklıdır

Merhaba, sorularınıza ben yanıt vermeye çalışayım:

1. Cihazın ekranı IPS olduğu için her pikselin altından üç alt piksel bulunmakta.
    Bunun sonucunda aynı çözünürlük, ppi değerlerine göre biraz daha keskin görüntü sunuyor.
    Benim gözüme batan herhangi şey olmadı ekranla ilgili. Yüksek çözünürlüklü bir ekrana alışmış birisi için ekran belki çok başarılı olmayabilir.
    Onun için telefonu gidip mağazada incelemeni öneririm.
    Ama benim gözüme görünen piksel falan yok, başkası görür görmez bilemem.

2. Telefonun malzeme kalitesi için de telefonu gidip incelemeni tavsiye ederim.
    Bence tatmin edici.
    Samsunglara göre gayet iyi. Arka kapak pütürlü gibi, aşınmalara, çizilmelere karşı bir avantaj bu.
    Elden kayan bir yapısı yok. Aynı durum Quick Window Flip Cover'ı için de geçerli.

3. Şu an yüklü olan KitKat gayet stabil ve başarılı. Çoğu markanın amiral gemisi dediği modeller dışındaki modellerine gelmiş bile değil.
    Daha KitKat bile yeni bir sürümken, sadece sorana "Android L" yüklü demek için yazılıma takılmayın.

Sonuçta telefon stabilse L sürümü yüklenince telefon kalkıp evi temizlemeyecek ya da araba kullanmayacak.
    L sürümü için zaten bildiğim kadarıyla hiçbir marka resmi bir şey açıklamış değil.
    Nexus 5 ve 7'de imaj dosyası olarak geliyor şimdilik.

Kullanıcılarda algı yaratmaya yönelik hamleler bunlar.
    Olay bulaşık deterjanı formüllerine döndü, sözüm ona her sene daha iyisi çıkar, hepsi temelde aynı işi görür.
    Benim için L sürümü, sırf yeni bir motor çıkmış diye arabanın saat gibi çalışan motorunu söküp atmak gibi fuzuli.

Bu arada telefonun fiyatı MediaMarkt da dahil 999 tl'ye yükselmiş.

Evet öyleydi dün ama bugun geri 899 a cekmişler hem bimeks hem mediamarkt da. Bu arada verdiğin fikirler için sağol dostum ben android l nin arayüzünü beğendiğim için sormuştum zaten dediğin gibi kitkat bile yeni halihazırda :)

• Rica ederim kardeşim.
    Evet sabah 999 tl'di, 899 tl'ye çekmişler.
    Telefon kullanıcısını üzmeyen, pil performansı çok başarılı, gayet stabil bir cihaz.
    Kronik sorunu da yok. Verilen paranın her kuruşunu hak ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ay ışığında saklıdır -- 2 Temmuz 2014; 21:43:02 >
  • BÖYLE ARKA ARKAYA YAZIYORUM AMA KUSURUMA BAKMAYIN HENÜZ ÇOK YENİYİM MAZUR GÖRÜN. L90 İÇİN BATARYA TESTİ SONUÇLARI ARADIM BULAMADIM FİKİR VERMESİ İÇİN G2 MİNİN BATARYA TESTİ SONUÇLARINI GÖSTERMEK İSTEDİM G2 MİNİ DE 2440 MAH İLE 76 SAAT ALIYORSA 2540 MAH İLE BİRAZ DAHA İYİ Bİ SONUÇ ALIR KONFİGÜRASYON AYNI ZATEN L90 DA DA G2 MİNİ DE DE. ŞU DURUMDA S5, NOTE 3 HTC ONE M8 İ RAHATÇA GEÇİYOR GÖRÜNÜYOR İŞTE LİNK:http://www.gsmarena.com/battery-test.php3
     ------> ★ LG L90 ★ (LOLIPOP GELDİ!!!!)<-------

• Kamerası, s3 ten iyi, sp den iyi. G2 ve S4 ten kötü.
  • http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-lg-d405-l90-fiyati,2582763.html arkadaşlar burada fiyat 840 tl sitenin yorumlarına baktım herkes memnun sizce güvenilir mi ?
    bide böyle bir siteden alsam garanti işi nasıl oluyor resmi distribütör garantili diyor bozulursa nereye verebilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bartreew01 -- 3 Temmuz 2014; 11:32:16 >
  • Telefonu rootlayan var mı?
  • yav bu telefonun fotolarında niye bu kadar bariz tasarım farklılığı var??

http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-lg-d405-l90-fiyati,2582763.html

mesela şu linkteki fotolarda beyaz olanı süper tasarım ama siyah olanın tasarımı bence kötü. ayrıca siyah olanda orta tuş var beyazda yok. şimdi ben bu telefonu almayı istiyorum ama sırf bu tasarım farklılığından dolayı vazgeçiyorum her seferinde. beyaz olan model Türkiye'ye gelmedi sanırım değil mi? sizin aldıklarınız siyah tasarımlısı sanırım...
  • TriaThlon kullanıcısına yanıt
    O sizin beğendiğiniz hatta benim de beğendiğim aynı modelin çift sim kartlı olanı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: altinok

O sizin beğendiğiniz hatta benim de beğendiğim aynı modelin çift sim kartlı olanı.

türkiye'ye gelmeyecek mi acaba? bir bilgi var mı?

hem o modelin çerçevesi daha ince gibi. bazı mağazalarda da sadece o modelin resimleri kullanılmış. bilmeyen bir tüketici için yanıltıcı bir durum bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TriaThlon -- 3 Temmuz 2014; 15:27:24 >
    Bazı mağazaların da bilinçla yaptıklarını sanmıyorum. Çünkü ikisi de birebir aynı sayılır, boyutları bile birebir aynı. Kullanılan pil vs. aynı. Sadece biri çift simli model. D405 diğeri D410 diye isimlerilmiş. Ama dediğiniz gibi çift sim kartlı olanın görüntüsü daha hoş duruyor.
    Dostum çift simli model d410 diye geçen tip ve şu an hiç bi teknoloji mağazasında yok. Tek simli model var hatta gold da o da yok. Alacaklara tavsiyem vatandan almanız sorun olduğunda vatan direk iade alırken teknosa bimeks filan servise gönderiyormuş forumda okuğum kadarıyla
    Bİ DE SİZİN BEĞENMENİZDEKİ SEBEP SANIRIM BEYAZ OLMASI ÇÜNKÜ BEYAZ OLANDA KENAR ÇERÇEVE DAHA İNCE GİBİ ANCAK DİKKATLİ BAKARSANIZ BEYAZ OLANIN EKRANININ ETRAFINDA SİYAH İNCE ÇERÇECVEE DAHA VAR SİYAH OLANDA ÇOK BELLİ OLMUYOR. TERCİH SİZİN BENCE DE SİYAH DAHA HOŞ ELİME ALIP BAKMA FIRSATIM OLMADI AMA
     ------> ★ LG L90 ★ (LOLIPOP GELDİ!!!!)<------- ------> ★ LG L90 ★ (LOLIPOP GELDİ!!!!)<-------https://store.donanimhaber.com/11/8a/3b/118a3b10b7264d0f276e3b59b73251e2.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dralperen89 -- 3 Temmuz 2014; 19:08:21 >

• ön kameradan çekilmiş bi kaç fotoğraf atarmısınız?
  • Benim de telefona sahip olan arkadaşlardan bir ricam olacak aklıma takılan birşey o da ölü piksel olayı. 3845#*802# kodunu girip g2 de ölü piksele bakabiliyorduk ordaki 802 sayısı g2 nin koduydu acaba 3845#*405# ile l90 da ölü piksel testi yapılır mı yoksa sadece g2 ye has bişey mi cahilliğimi mazur görün
  • Telefonu aldıktan sonra senin dediğin kodla beraber Hidden Menu'yü aktif edip, satış personeliyle kontrol etmiştim.
    Piksel hatasını mağazada tespit edersem hemen iade alıp yeni cihaz vereceklerini söyledi. 15 dakika beraber cihazı inceledik.

Alacak arkadaşlara Vatan'dan almalarını öneririm.
    Diğer yerlerden de satın almak istiyorsanız telefonu satın aldıktan sonra mağazada kontrol etmek istediğinizi, sorun çıkarsa yenisiyle değiştirip değiştirmediklerini sorun.

Eve gidip, cihazı incelerken canınız sıkılmasın sonra.
  • L90'la ilgili bulduğum en ayrıntılı inceleme, ilgilisine:

http://www.notebookcheck.net/Review-LG-L90-Smartphone.115487.0.html
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.