Şimdi Ara

------> ★ LG L90 ★ (LOLIPOP GELDİ!!!!)<------- (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.768
Cevap
16
Favori
83.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Alalı sanırsam 3-4 ay oldu. Normal kullanımda ısınmıyor. Yüksek grafikli oyunlar oynarsan ısınacaktır ama bir dizüstü bilgisayarı bir akıllı telefon ile kıyaslamamak gerekir.
    Çünkü yüksek grafikli oyunlar oynadığında en fazla sanırım yarım saat oynayabilirsin sonrasında ısının farkına varıp elinden bırakmak zorunda kalırsın ayrıca fazla ısınması telefona ve batarya'ya zarar verecektir.
    Normal kullanan biri 2 yıl o bataryayı götürecekken sürekli oyun oynayıp cihazı ısıtarak batarya dayandıramazsın :D
    O yüzden fazla oyun oynamanı tavsiye etmem ben. Film ve TV için ideal bundan önceki telefonumda film izlemekten hiç zevk almıyordum ama şimdi bazen oturup internetten film izleyebiliyorum telefonumdan ve çok tatmin edici oluyor benim için :)

LG burada farkını koymuş bence evet orta seviyeli bir telefon ama özelliği çok bunlardan bahsettim zaten. Akıllı kılıfı olsun Qslide olsun Knock On Ve Knock Code olsun G2'nin kardeşi gibi bir cihaz :)
    Hiç memnun olmadığım olmadı gayet memnunum ben :) Safını falan bilmiyorum plastik ama sanki elinde ucuz bir telefon tutuyormuşsun gibi bir his uyandırmıyor.
    Geçen gün arkadaşım GM Elite almış dün inceleme fırsatı buldum inan o telefon elimde sanki plastik bir telefon tutuyormuşum hissi uyandırdı ama bunda öyle bir hisse kapılmadım.
    Zaten Kılıfla kullandığım için daha iyi artık :) Sende alırsan kesinlikle QuickWindow Kılıf'ta yanında almanı öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: knife130

Alalı sanırsam 3-4 ay oldu. Normal kullanımda ısınmıyor. Yüksek grafikli oyunlar oynarsan ısınacaktır ama bir dizüstü bilgisayarı bir akıllı telefon ile kıyaslamamak gerekir.
    Çünkü yüksek grafikli oyunlar oynadığında en fazla sanırım yarım saat oynayabilirsin sonrasında ısının farkına varıp elinden bırakmak zorunda kalırsın ayrıca fazla ısınması telefona ve batarya'ya zarar verecektir.
    Normal kullanan biri 2 yıl o bataryayı götürecekken sürekli oyun oynayıp cihazı ısıtarak batarya dayandıramazsın :D
    O yüzden fazla oyun oynamanı tavsiye etmem ben. Film ve TV için ideal bundan önceki telefonumda film izlemekten hiç zevk almıyordum ama şimdi bazen oturup internetten film izleyebiliyorum telefonumdan ve çok tatmin edici oluyor benim için :)

LG burada farkını koymuş bence evet orta seviyeli bir telefon ama özelliği çok bunlardan bahsettim zaten. Akıllı kılıfı olsun Qslide olsun Knock On Ve Knock Code olsun G2'nin kardeşi gibi bir cihaz :)
    Hiç memnun olmadığım olmadı gayet memnunum ben :) Safını falan bilmiyorum plastik ama sanki elinde ucuz bir telefon tutuyormuşsun gibi bir his uyandırmıyor.
    Geçen gün arkadaşım GM Elite almış dün inceleme fırsatı buldum inan o telefon elimde sanki plastik bir telefon tutuyormuşum hissi uyandırdı ama bunda öyle bir hisse kapılmadım.
    Zaten Kılıfla kullandığım için daha iyi artık :) Sende alırsan kesinlikle QuickWindow Kılıf'ta yanında almanı öneririm.

ÇOK ÇOK ÇOK ÇOK teşekkür ederim alırken zaten o kılıfı da alacağım benim arkadaşım telefonunda 1 saat asphalt 8 oynadı hiç bir sorun olmadı zaten bir şey olmaz ya bataryası çıkarılabilir ya sonra değişiriz laptop la kıyasalamak derken yani günlük dizilerimi telefondan izlesem yeter bir de ses düzeyi nasıl yani telefon cepte iken telefonun sesini duyabiliyormusunuz

aslında moto g alacaktım ama bu telefonun abna göre çok artısı var
    -8mp kamera
    -akıllı kılıf
    -hafıza kartı girişi olması
    -knock code gibi gibi pratik özellikler
    -arayüzü- moto g de saf android arayüzü var ee tabi belli bir yerden sonra sıkacaktır
    -bir de batarya çıkarılabiliyor yani bu cihazı daha uzun ömürlü yapıyor
    -sim kartını kesmeye gerek yok :D

sadeve aklıma sıcaklık konusu takılıyor yani diyelimki oyun oynamadan telefonu 2 saat yoğun kullandınız internet,konuşma,mesajlaşma gibi gibi ısınma azcıkmı oluyor yoksa telefon yanıyormu bir de temple run gibi küçük oyunlarda ısınam oluyormu ?

ÇOK teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz

• Arkadaşlar telefonu alınca gelen ekran koruyucunun üstünü ıslak mendil ile silince acaba o yazılar çıkarmı çıakrsa öyle kullanacağım
  • FURKANOSMA F kullanıcısına yanıt
    Halletmene sevindim dostum ben de baya araştırdım ancak bişey bulamamıştım hadi iyisin
  • Arkadaşlar bir sorum olacak telefon hakkında 8 gb hafızanın kaçı kullanıma bırakılmış bide tuşlarda ışıkların olmaması sorun yaratıyor mu acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • King_Crazy12 K kullanıcısına yanıt
    Önemli değil dostum ne demek :)
    Oyun oynamadan 2 saat yoğun kullanırsan birazcık ısınma olabilir onun dışında elini yakacak kadar olmayacaktır.
    Çünkü sonuçta işlem yüküne göre işlemciler çalışıyor olduğundan çok sıcak olmaz.
    Temple Run vs gibi oyunlarda da fazla ısınma olmuyor gayet normal derecede oluyor merak etme ısınma konusunda bir sıkıntı yaşamazsın.
    Ses düzeyi de duyarsın ya duyamayacak bir durum yok gayet güzel çıkıyor.
  • Tam hatırlayamadım ama 3-4GB falan kalıyordu boşta hafıza kartı olduğundan sorun yaşamıyorsun ama.
  • s4 minide daha çok sanki bunda 3-4 olması biraz kötü uygulamalar hafıza kartına kurma gibi seçenek var mı rootlamadan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: knife130

Önemli değil dostum ne demek :)
    Oyun oynamadan 2 saat yoğun kullanırsan birazcık ısınma olabilir onun dışında elini yakacak kadar olmayacaktır.
    Çünkü sonuçta işlem yüküne göre işlemciler çalışıyor olduğundan çok sıcak olmaz.
    Temple Run vs gibi oyunlarda da fazla ısınma olmuyor gayet normal derecede oluyor merak etme ısınma konusunda bir sıkıntı yaşamazsın.
    Ses düzeyi de duyarsın ya duyamayacak bir durum yok gayet güzel çıkıyor.

Çok Çok Çok Teşekkür ederim sonunda aradğım telefonu buldum akıllı kılıfı olsun knock code gibi ayrıcalıkları ve güçlü özellikleri olsun tam aradığım telefon bu hafta sonu gidip alacağım artık

• sadece ekran çözünürlüğü biraz düşük yani hd değil ve ppi değeri düşük o kısım aklıma takılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: King_Crazy12

sadece ekran çözünürlüğü biraz düşük yani hd değil ve ppi değeri düşük o kısım aklıma takılıyor

Dostum ben de baya takılmıştım o kısma ama knife130 nick li arkadaş çok tatmin edici cevaplar verdi biraz gitgeldeydim açıkcası m2 mi alsam diye sanal tuş manal tuş demeyip alcaktım ama ips ekran ve her pikselin altında 3 alt piksel varmış...Ben de önümüzdeki haftaya alacam nasipse umarım 850 civarına düşer vatanda. Telefonun özellikleri çok iyi yazılım kısmında özellikle knock code, knock on, quick window kılıf, kumanda olarak kullanabilmen, kitkat olması, 4 çekirdek, bataryası ayrı bi hadise zaten g2 mini gsmarena testlerinde 76 saat almış 2440 mah bataryayla, l90 da 2540 mah var bi çok amiral gemisi telefona sahip arkadaşlarının öve öve bitiremedikleri telefon şarjı bitip tuğla haline gelirken senin elindeki l90 la hala tv kanalı değiştirip mesajlaştığını oyun oynadığını görünce sana imrenecekleri aşikar :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Echo Zulu

quote:

sadece ekran çözünürlüğü biraz düşük yani hd değil ve ppi değeri düşük o kısım aklıma takılıyor

Dostum ben de baya takılmıştım o kısma ama knife130 nick li arkadaş çok tatmin edici cevaplar verdi biraz gitgeldeydim açıkcası m2 mi alsam diye sanal tuş manal tuş demeyip alcaktım ama ips ekran ve her pikselin altında 3 alt piksel varmış...Ben de önümüzdeki haftaya alacam nasipse umarım 850 civarına düşer vatanda. Telefonun özellikleri çok iyi yazılım kısmında özellikle knock code, knock on, quick window kılıf, kumanda olarak kullanabilmen, kitkat olması, 4 çekirdek, bataryası ayrı bi hadise zaten g2 mini gsmarena testlerinde 76 saat almış 2440 mah bataryayla, l90 da 2540 mah var bi çok amiral gemisi telefona sahip arkadaşlarının öve öve bitiremedikleri telefon şarjı bitip tuğla haline gelirken senin elindeki l90 la hala tv kanalı değiştirip mesajlaştığını oyun oynadığını görünce sana imrenecekleri aşikar :D

ben medimarkt ta 839 tl olduğunu görmüştüm internette öle yazıyordu ama mağazada aynısı olurmu bilemem bakalım hafta sonu indirimi falan olur ise bu hafta sonu babamla gideriz babam 1 kez gider telefon almaya ve l90 pahalı olunca başka telefon falan aldırır o yüzden biraz ucuzlamasını bekliyorum bir de gidince teknosa da akıllı kılıf alacağım umarım telefonun beklediğinin gibi olur hayırlı olur güle güle kullanırsın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Echo Zulu

quote:

ben medimarkt ta 839 tl olduğunu görmüştüm internette öle yazıyordu ama mağazada aynısı olurmu bilemem bakalım hafta sonu indirimi falan olur ise bu hafta sonu babamla gideriz babam 1 kez gider telefon almaya ve l90 pahalı olunca başka telefon falan aldırır o yüzden biraz ucuzlamasını bekliyorum bir de gidince teknosa da akıllı kılıf alacağım umarım telefonun beklediğinin gibi olur hayırlı olur güle güle kullanırsın

İnşallah şefim senin de gönlüne göre olur inşallah babanı kandıracan artık akka tokka derken :D

• bu akıllı kılıfta seçenekleri düzenleyebiliyormuyuz? bişeyleri kaldırıp ekleme gibi yada kullanım avantajları nelerdir?
  • hyryeozay H kullanıcısına yanıt
    Akilli kilifta kapagi kaldirmadan pencereden gelen aramayi cevaplayiip mesgule atabiliyorsunuz. Sessize almak icin kapagi hafifce kaldirip birakmaniz yetiyor, ki bence cok guzel bir ozellik. Ayrica kilifin arka kapaginda, ayni telfnda oldugu gibi puturlu bir palstik kullanmislar, yani birebir ayni, yine pencereden cift tiklayip ekran kilidini kaydirip acarak hava durumunu, muzigi yada saat menusunu gorebiliyorsunuz, ama baska ek bir ozellik yok, zaten daha ne olsun di mi?

• Hocam lg optimus 4x hd ile bunun arasında kaldım sizce hangisi daha iyi bir cihaz
  • ozbk O kullanıcısına yanıt
    Benim bildigim 4x in ekrani hd ve pili 2bin mah, bunun hd nin bi alti ama 2450 mah, ve son android surumu yuklu. Yerinde olsa l90 alirdim, cok farketmiyorsun cunku ekran farkini, ama pil omru olarak cok fark edecektir eminim ki..

Arkadaşa katılıyorum burada yazilimsal özellikleri de geçmemek lazım bence :)
    Onları da düşünerek karar verdim dostum bence tercihin L90dan yana olmalı

Şefim 4x için hiç iyi yorumlar duymadım hatta bi forum sakini o telefonu kullanmış adam telefonuna da yapana da küfrediyor çok ısınıyor ve ağır demişti haberin olsun :)
  • Şu akıllı kılıfı kullanan varmı? telefonu aldığımda kılıfıda almayı düşünüyorum şık ve işlevsel,arka kapağın yerine takılmasıda çok güzel olmuş telefonu kalınlaştırmadan. Yalnız ön kısmı rahatmı? yani cepteyken filan rahatsız ediyormu. daha önce bu şekil kılıf kullanmadım.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.