Şimdi Ara

------> ★ LG L90 ★ (LOLIPOP GELDİ!!!!)<------- (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.768
Cevap
16
Favori
83.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam kilifi cepte hic hissetmiyorsun, kalinligini da cok iyi ayarlamislar dogrusu, mobilcadde sitesinden alabilirsin, ben oradan aldim hem kendime hem esime

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalenderer

Hocam kilifi cepte hic hissetmiyorsun, kalinligini da cok iyi ayarlamislar dogrusu, mobilcadde sitesinden alabilirsin, ben oradan aldim hem kendime hem esime

Eyw. kılıf için bu site dursun bi kenarda telefonu alınca sırası gelir Bu arada Vatan'dada 900'e düşmüş. Büyük ihtimal oradan alıcam.
  • useryumen kullanıcısına yanıt
    Vatanın ne yaptığı belli değil yaa bi 999 yazıyorlar bi 899 anlamadım gitti :) bu gidişle bimek ya da mediamarkttan alcam sizce ilk tercihim hangisi olmalı?
  • Hocam şu ön kameradan bi fotoğraf cekinde koyun merakımı gideriyim

• ozbk O kullanıcısına yanıt
    On kameradan bir beklentin olmasin hocam, vga cozunurluk hem foto hem video icin, ben cok nadir kullandigim icin onemsemedim acikcasi, arkayi da 8 degil 6mp olarak kullaniyorum, o zaman resimleri tam ekran cekiyor cunku

• Bence aynı fiyatken yine ilk tercih vatan olmalı :D bimeks yada M.mrkt bi sorun olduğunda nasıl yardımcı oluyolar ona bakmak lazım
  • Dün akşam vatan da inceledim telefonu bayağı beğendim. Kız arkadaşıma bugün alacağız o da beğenirse , ama vatan 999 yazmış tekrar. Bakalım gidince etiketi değiştirmişler mi yoksa halen 899 mu

Telefonu kısa bir süre inceledim ancak telefonun kasasının kalitesini , ekran çözünürlüğünü , menü geçişlerini çok beğendim. Orta sınıfta bir telefon düşünenler için iyi bir tercih olabileceğini düşünüyorum. Almanya'dan HTC one mini siparişi verdim perşembe günü geliyor. Onu sipariş etmeseydim ben de bu telefonu alırdım büyük ihtimalle.
  • N11 de iki yıl BAŞARI garantili 848 tl ye.

Kupon indirimleri ile 790 tl civarına geliyor.. Sizce alınır mı ? Başarı garantili iyimidir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-ReeD

Dün akşam vatan da inceledim telefonu bayağı beğendim. Kız arkadaşıma bugün alacağız o da beğenirse , ama vatan 999 yazmış tekrar. Bakalım gidince etiketi değiştirmişler mi yoksa halen 899 mu

Telefonu kısa bir süre inceledim ancak telefonun kasasının kalitesini , ekran çözünürlüğünü , menü geçişlerini çok beğendim. Orta sınıfta bir telefon düşünenler için iyi bir tercih olabileceğini düşünüyorum. Almanya'dan HTC one mini siparişi verdim perşembe günü geliyor. Onu sipariş etmeseydim ben de bu telefonu alırdım büyük ihtimalle.

çay gibi berrak davşan gibi zıplak olasın
  • Vatana tekrar uğradım , satış danışmanı hafta sonu indirimiydi o pazartesiye de sarkıyor dedi. Hafta sonları genelde indirime giriyor dedi. Ben de haftasonunu bekleme kararı aldım. Telefonu çok beğendim. Umarım düşer bu ctesi ye fiyatı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-ReeD -- 8 Temmuz 2014; 14:19:06 >
  • knife130 kullanıcısına yanıt
    lg l90 la avea internetinden memnunmusunuz?
  • evet haftasonu indirimleri vatanda iyi oluyor , normalde piyasanın birazcık üstü haftasonlarıda birazcık altı ya da piyasa fiyatı oluyor(tabi ürüne göre değişiyor). L90 sanırım şuan kapış kapış herkese önerilen bir model değil. F/P modeli denecek piyasada çok ürün var ama yinede geç kalma almak için nolur nolmaz bulunmaz. Şahine laptop alırken bakmıştık bir sürü şubeyi aradık adamların elinde yoktu.
    Belki bende alırım diyorum bir f/p ürünü sonra fikir değiştirip z1c ye yöneliyorum derken yine aynı l520 yi kullanayım deyip kestirip atıyorum kararsızım. Malzeme kalitesi olarak nasıl gerçekten iyimi? şuan neredeyse çoğu modelde önemsediğim en etkili kriterim bu , sırf malzeme kalitesi için sony e kayabilirimde
  • L7 ll deki gibi ortadaki tuşda ışıklar var mı ?

• S.a. Arkadaslar Ben yaklasık 10 gundur L90 Kullanıyorum
    Alırken G2 mini, S4 mini ve L90 arasında kararsız kalmıstım fakat kararım L90 Oldu

BENI BU TELEFONDA TEK KORKUTAN SEY EKRANIN CAM OLMAMASIYDI BIRAZ FAZLA SERT DOKUNUNCA RENKLER GIDIYOR ONUN İÇİNDE CAM EKRAN KORUYUCU TAKTIM 35 TL YE CIZILMEZ HARIKA OLDU..

AMA BUGUN BU TELEFON BENI HAYAL KIRIKLIGINA UGRATTI. =(((
    TELEFONA ''GOOGLE PLAY STORE'' DAN YUKLENEN UYGULAMALAR SD KARTA YUKLENMIYOR YADA AKTARILMIYOR MAALESEF SADECE TELEFON HAFIZASINDA KALIYOR BU KONUYLA ILGILI MUSTERI HIZMETLERINI ARADIM YUKLENEN UYGULAMALARI SD KARTTA DESTEKLEMIYORMUŞ VE YAPILAN HERHANGI BI GUNCELLEME BUNU DEGISTIREMEZMIS COK SACMAA

SUAN TELEFON HAFIZASI DOLU OLDUGUNDAN VE SILECEGIM UYGULAMADA OLMADIGINDAN DOLAYI BEGENDIGIM OYUN YADA PROGRAMI TELEFONUMA YUKLEYEMIYORUM.. COK SACMA

BU DURUM BANA KESKE S4 MİNİ ALSAYDIM DEDİRTTİ
  • liderberk L kullanıcısına yanıt
    S4 Mini de aktarılabiliyormu.
  • Ege.. kullanıcısına yanıt
    sAMSUNGUN BIR COK MODELINDE AKTARILIYOR @Ege..
  • Uygulamarın SD karta aktarılmasının LG veya Samsung'la alakası yok, Android Kitkat sürümü ile alakası var.
    4.4.2'ye geçen tüm android cihazlar için aynı şey geçerli.

Ayrıca Samsung'da da tüm uygulamalar istisnasız aktarılabiliyor diye bir şey yok.
  • ay ışığında saklıdır kullanıcısına yanıt
    Yanı Dıyorsun kı Yenı bır androit Guncellemesı ıle bu sorun Ortadan Kalkabılır Oylemı ???
  • Bırsey daha Soracam Peki
    Benım Telefonda Cıhaz Hafızası 4 Gb Gorunuyor L90 da bu Standart mı ?
  • liderberk L kullanıcısına yanıt
    Bu tamamen Google'ın inisiyatifinde olan bir şey yani onların bileceği iş.
    Ama şu anda tek bildiğimiz Kitkat sürümüyle çalışan hiçbir cihazda SD karta uygulama taşınamadığı.

Rootlandıktan sonra taşınır, o ayrı mesele.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.