Şimdi Ara

------> ★ LG L90 ★ (LOLIPOP GELDİ!!!!)<------- (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.768
Cevap
16
Favori
83.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ay ışığında saklıdır

Uygulamarın SD karta aktarılmasının LG veya Samsung'la alakası yok, Android Kitkat sürümü ile alakası var.
    4.4.2'ye geçen tüm android cihazlar için aynı şey geçerli.

Ayrıca Samsung'da da tüm uygulamalar istisnasız aktarılabiliyor diye bir şey yok.

l90 han sürümle geliyordu?
  • liderberk L kullanıcısına yanıt
    Evet, sistem ve uygulamalardan sonra kullanıcıya kalan alan o kadar.
  • ay ışığında saklıdır kullanıcısına yanıt
    Hocam bu root lama Dediğin İşlem Nedir Peki Tam Olarak Nasıl Yapılır Sana Zahmet açıklama İmkanın Varmı ?
  • Ben Az Çok Arastırdım Ve Bu rootlama Su Galıba
    cıhazın hafızası 8 Gb Ama Benım Gordugun 4 Gb Dıger 4 Gb cıhazın Kendısıne Ayrılmış sıstem programlar calışsın dıye
    root yapıldıgında Bu 8 Gb tı Komple Ele Almış oluyoruz.
    Ve Sen aynı anda sd cart dan da uygulama calıştırabılırsın dıyosun
    ben mı yanlış anladın yoksa ?
  • 4.4.2 KitKat
  • iyi günler yaklaşık 1.5 aylık l90 bir cihaz buldum ama 2.el satan kişi yurtdışından kendine telefon geldiği için satıyor turkcellden alınma kutu fatura vs herşey mevcut 600 tl diyor sizde almalı mıyım ?
  • Ben Sımdıye Kadar 2 Defa ıkıncı el Telefon aldım ıkısındede batarya sorunu yasadım..
    telefonu elıne alıp kontrol edebılıyorsan bak derım ama 250TL daha ekleyıp bımeks ten sıfırını alman bence daha mantıklı
  • hyryeozay H kullanıcısına yanıt
    Memnunum dostum herhangi bir sıkıntı yaşamadım hatta bu gün Laptopu kullanmak için telefonun internetini bağladım.
    Gayet güzeldi sayfaları falan seri açıyordu her işimi görebildim. :)
  • İlk sayfada olmadığını belirtmiştim dostum.
    Maalesef herhangi bir bildirim ışığı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: liderberk

Ben Sımdıye Kadar 2 Defa ıkıncı el Telefon aldım ıkısındede batarya sorunu yasadım..
    telefonu elıne alıp kontrol edebılıyorsan bak derım ama 250TL daha ekleyıp bımeks ten sıfırını alman bence daha mantıklı

Bende biraz şüpheyle yaklaştım açıkcası alırsam elimde patlar verdiğim paraya yazık olur falan. Ama şahıs telefonu yaklaşık 1 ay kadar bir süre kullanmış tabiikide alıp bakacağım incelicem bütcem kısıtlı ne yazikki yoksa bende sıfır alma taraftarıyım
    Saçma sapan yorumlar yapacaksanız lütfen yapmayınız.
    Hangi Android telefonda tüm uygulamalar hafıza kartına aktarılamaktadır?
    Android'in A'sını bilmiyorsunuz suçu telefona atıyorsunuz.
    Üstelik birde tüm yazıyı Büyük harf ile yazmışsınız.
    Yazık... Akıllı telefon kullanmayı bilmeyip alan bir kişi daha.
  • telefonu kullanan arkadaşlar ölü pixel sorunu yaşaya var mı chazda?
  • Forumda sadece 1 kişide ölü piksel var, ben de dahil diğer arkadaşlarda ölü piksel sorunu yaşayan yok.
    Alırken mağazada kontrol edip almanı tavsiye ederim.
    Sonuçta marka fark etmeksizin (Samsung, HTC, Sony vb) tüm cep telefonlarında olabilen bir şey.

Cihaz kesinlikle kullanıcısını üzen bir cihaz değil, 70 saati gördüm pilde.
    Stabilitesi sorunsuz, takılması yok.
    HD Voice özelliğiyle telefon görüşmelerinde ses çok net, pürüzsüz.

Kendi tarayıcısı Chrome'dan bile iyi.
    L90'nın nasıl rootlandığı hakkında bir bilgim yok, webten araştırmanı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: useryumen

Şu akıllı kılıfı kullanan varmı? telefonu aldığımda kılıfıda almayı düşünüyorum şık ve işlevsel,arka kapağın yerine takılmasıda çok güzel olmuş telefonu kalınlaştırmadan. Yalnız ön kısmı rahatmı? yani cepteyken filan rahatsız ediyormu. daha önce bu şekil kılıf kullanmadım.

OuickWindow akıllı kılıf arka kapak çıkarılmadan takılıyor.
    mobilcadde.com'da arka kapak çıkarılarak takılır demiş, ama yanlış.

Kılıfın mobilcadde'deki görsellerini incelersen zaten belli oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ay ışığında saklıdır

Forumda sadece 1 kişide ölü piksel var, ben de dahil diğer arkadaşlarda ölü piksel sorunu yaşayan yok.
    Alırken mağazada kontrol edip almanı tavsiye ederim.
    Sonuçta marka fark etmeksizin (Samsung, HTC, Sony vb) tüm cep telefonlarında olabilen bir şey.

Cihaz kesinlikle kullanıcısını üzen bir cihaz değil, 70 saati gördüm pilde.
    Stabilitesi sorunsuz, takılması yok.
    HD Voice özelliğiyle telefon görüşmelerinde ses çok net, pürüzsüz.

Kendi tarayıcısı Chrome'dan bile iyi.

mağazadan aldığım zaman nasıl pixel testi yapacağım acaba teknosa ve vatan ürünü açıyor kontrol amaçlı aldıktan sonra ama pixelin o an nasl farkına varabilirim ?

• Forumu tamamıyla incelerseniz, sorunuzun cevabı mevcut.
  • Arkadaslar bilen bilmeyen yazmis, uygulamalarin %80i atiliyor sd karta, ben 3 aydir kullaniyorum cihazi, su an 1.5gb kadar bos yer var dahili hafizada ama hic yavaslamadi cihaz, android surumuyle falan alakasi yok. Pili de cok dayanikli, bugun 2.gunum ve anca %13 kaldi, ki 2 gundur internet hep acik, 3g yani, aksamlari evden wifiyle giriyorum, tum gun watzup msjlari, arada oyunlar falan, g2 kullanmistim 7ay kadar ama bu sureleri hic gorememistim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emr808080 -- 8 Temmuz 2014; 20:08:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar tüm konuyu incelemek yerine kolayına kaçıp sorulan soruları tekrar tekrar sormanız da pek hoş değil...
  • Katılıyorum dostum. Sonuçta burada 200-300 sayfalık bir konudan bahsetmiyoruz.
    Ama ona rağmen en ufak bir şeyi bile soruyorlar ilk sayfayı bile okuyan yok ki artılarını eksilerini geniş bir şekilde anlatmama rağmen.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.