Şimdi Ara

------> ★ LG L90 ★ (LOLIPOP GELDİ!!!!)<------- (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.768
Cevap
16
Favori
83.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonu kullananlardan şu konuda bilgi isteyeceğim. Daha önce lg g2 kullandım. Fakat ahize sesini pek sevmedim. L90 ın ahize sesi nasıl, karşıdan gelen sesin kalitesi çok önemli benim için. Sırf ahize sesi kısık diye 1020 yi sattım. Eğer ahize sesinde sorun yoksa, g2 den iyi ise hemen alacağım.
  • karaagac07 K kullanıcısına yanıt
    evet o videoyu bende izledim canım çok sıkıldı ayarları düşük yapınca da binalar yollar yüklenmiyor boşlukta sürüyorsun arabayı bekleyince düzeliyor
  • aynen s4 mınıde felan goruntuyu ındırmesende hıc kasmıyor ama l90 da kalıteyı dusuruyosun anca oyle takılmadan oynayabılıosun ve yollar felan gec yuklenıyo oyle oluncada
  • Dostum göremedim maalesef :)
    Tam olarak link vs atmam mümkün müdür ? :)
  • liderberk L kullanıcısına yanıt
    Kusura bakma dostum da sen öğrenmeden önce direkt olarak bu telefon şöyle dandik böyle dandik yazmaya başlamışsın.
    Önce forumdaki arkadaşlara "SD Karta uygulama atamıyorum nasıl atabilirim?" şeklinde sorsaydın daha iyi olabilir.
    Senin o yorumun telefonu alacak arkadaşların kafasında olmadık yere fikir uyandırdı şimdi.
    İnsanları yanlış bilgilendirmiş oldun.
    Bu arada telefonu aldığında 3.5GB kadar falan alan kalıyor nasıl uygulama yükleyemiyorsun anlamadım?
    Telefonun hafızasını doldurdun mu tamamen?
  • knife130 kullanıcısına yanıt
    https://www.facebook.com/LGTurkiye?ref=ts&fref=ts
  • mert25 kullanıcısına yanıt
    G2den iyi olup olmadığını bilemem dostum ama sesi çok net ve iyi duyuyorsun.
    Bazen kısmak zorunda bile kalıyorsun.
  • Selam arkadaşlar. Kız arkadaşımı dün tekrar 899 a düşen vatan a sokup beyazını incelettim ve sonunda ikna oldu aldık biz de L90'ı. Ben de forumdaki arkadaşların uyarılarını dikkate alarak vatan dan alıp kontrol ettirdim cihazı. Ekranın içinde bir toz tespit ettiler o nedenle direkt değişim yaptılar 2. cihazda bir sorun yok. Ben iphone 4 kullanıyorum kız arkadaşım da bayağı eski bir dokunmatik kullanıyordu. Android le ilgili hiç deneyimimiz yok sizleri bu konuda rahatsız edeceğim ilerleyen zamanlarda. Şimdi kılıf sipariş edeceğim. Teknosadan sipariş etcektim mobilcadde aynı gün kargo yazıyor 2-3 lira daha pahalı ama bugün kargoya vermeleri iyi olur. Mobilcadde deki ürünler orjinal yazmışsınız da tekrar onay alayım diyorum site ürünleri hakkında. Mobilcadde den alışveriş yapan arkadaşlar cevaplayabilirlerse sevinirim. İyi günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-ReeD

Selam arkadaşlar. Kız arkadaşımı dün tekrar 899 a düşen vatan a sokup beyazını incelettim ve sonunda ikna oldu aldık biz de L90'ı. Ben de forumdaki arkadaşların uyarılarını dikkate alarak vatan dan alıp kontrol ettirdim cihazı. Ekranın içinde bir toz tespit ettiler o nedenle direkt değişim yaptılar 2. cihazda bir sorun yok. Ben iphone 4 kullanıyorum kız arkadaşım da bayağı eski bir dokunmatik kullanıyordu. Android le ilgili hiç deneyimimiz yok sizleri bu konuda rahatsız edeceğim ilerleyen zamanlarda. Şimdi kılıf sipariş edeceğim. Teknosadan sipariş etcektim mobilcadde aynı gün kargo yazıyor 2-3 lira daha pahalı ama bugün kargoya vermeleri iyi olur. Mobilcadde deki ürünler orjinal yazmışsınız da tekrar onay alayım diyorum site ürünleri hakkında. Mobilcadde den alışveriş yapan arkadaşlar cevaplayabilirlerse sevinirim. İyi günler

satılan ürünler orjinal mi bilmiyorum ama en çok ve bol çeşitli cep tel aksesuarı bulabildiğim bir sitedir. 1 kere alışverişim oldu sorunsuz geldi ürün...

• C-ReeD C kullanıcısına yanıt
    Aynı gün kargoya veriyorlar doğrudur.
    Orjinal olduğunu düşünüyorum G2 kılıfı ile L90'ın kılıf kutuları birbirine benziyor arkasında orjinal olduğunu gösteren bandrol var mıydı hatırlayamadım ama
    kutusunu attım çünkü :/ ürün sorunsuz ben çok memnun kaldım :)

Yalnız siparişi verdiğimde sistemde kargoya verildiği yazmıyordu saat 5 gibi tekrar mail atmıştım.
    Kargoya vermişlerdi ancak sistemden güncellememişlerdi sonra hemen düzelttiler güncellemezlerse sende mail atarsın.
  • C-ReeD C kullanıcısına yanıt
    Ouick Window orjinal. Kutunun ön yüzünde Başarı Aksesuar, arkasında da Orginal LG Accessory bandrolü var.
    Kılıf kore malı.

Kılıfı pazar gecesi sipariş ettim, salı sabahı bana ulaştı.
    Mobilcadde alanındaki en iyi alışveriş sitelerindendir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gta sa da s3 mini ile karşılaştırmada bile s3 mini high da iken kasmıyor ama l90 medium da iken kasıyor anlamadım bende kitkata uyumsuz olabilir mi gta acaba

• Tamamdır arkadaşlar siparişi geçtim. Yeni aldığım htc ye de bi kaç şey aldım. Teşekkür ederim cevaplarınız için
  • Oyun ağırlıklı kullanacaksanız hangi telefon içine siniyorsa onu alın.

Ben de rehbere girerken 4 saniye beklememek için, 2gb ram'e rağmen takılan, akşama kadar şarjı zor yeten bir telefona sahip olmamak için L90'ı tercih ettim mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ay ışığında saklıdır -- 10 Temmuz 2014; 12:23:42 >
    Evet Sadece uygulamalarla Telefonun Hafızası Dolmuş Durumda..
    Neyse Artık Olayı cozdum Aynı olan Note3 Tede var Bu KitKat Dan Kaynaklı bı olay Demekki Androıd 4,4,3 Gundemde Gibi Onda bı sıkıntı Duzelır Insallah
    Veee Forumdakı Mesajlarını Okudukca Aklıma Soyle bı Soru Gelmedı Degılll...

Her L90 Dan prim mi Alıyorsun Acabaa :)))))
  • ay ışığında saklıdır kullanıcısına yanıt
    Oyun için değil ama kasması ilginç geldiği için dedim sorun değil pek oyun oynamam oynasam bile 1 ay sonra canım pek istemiyor oyun oynamak face twitter whatsap öyle kullanım amacım beni tatmin edeceğini düşünüyorum

• liderberk L kullanıcısına yanıt
    yakaladın beni dostum

Tabiki şakaydı :D hayır ama telefon güzel olduğu için henüz almamış olanların kafasında bir fikir oluşturmak için yardımcı olmaya çalışıyorum.
    Kendim beğendiğim bir cihaz olduğu içinde öneriyorum. Zaten konuyu bu yüzden açmış bulunmaktayım. :)

3GB'da nasıl doldurdun çözemedim hala :D
    35 Tane falan uygulama var bende googleınkiler dahil 2,7GB boş alan var telefonda
    Hiçbir uygulamayı da hafıza kartına kurmadım.

16GB Class 10 hafıza kartı var resimleri videoları oraya atıyorum zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knife130 -- 10 Temmuz 2014; 14:23:53 >

• bugun vatan da lg l90 aldım telefonu aldıktan sonra gorevlı kısı ıle telefonu ınceledım ve 2 tane kucuk sıyah noktya farkettım görevlıye gösterdım ölü pikselmı bu dıye bıraz baktı ve ekranın altında toz kalmıs dedı ve bırebır aynısıyla telefonu degıstım yenı verdıklerı telefonda suanda hıc sorun yok telfonda donma kasma hıc bısey yok yanlız ekranın nasıl screen shoot ı alındıgını blen soyleyebılırmı
  • Bugün mediamarkta teli inceledim. İçerisinde ekstra bir uygulama olmamasına rağmen 300 mb ram boşta görünüyordu. Bana çok az geldi. Siz ne dersiniz?

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.