Şimdi Ara

------> ★ LG L90 ★ (LOLIPOP GELDİ!!!!)<------- (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.768
Cevap
16
Favori
83.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Güç tuşu ile birlikte ses kısma tuşuna aynı anda basiyorsun. Basta tutturamaya bilirsin ama elin alışınca bir sorun olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aksa_ A kullanıcısına yanıt
    Normal dostum konuda zaten bizde bahsetmiştik.
    Ama hiçbir şekilde telefon kasmiyor.
    Dört cekirdekli ve güzel optimize edilmiş kitkat sayesinde :)

• quote:

Orijinalden alıntı: knife130

Normal dostum konuda zaten bizde bahsetmiştik.
    Ama hiçbir şekilde telefon kasmiyor.
    Dört cekirdekli ve güzel optimize edilmiş kitkat sayesinde :)

Üzerine 20 uygulama yüklenince ne oluyor peki? Ram açısından?

• karaagac07 K kullanıcısına yanıt
    Ekranin tam ortasindaki fiziksel tusun ustunden elini hic kaldirmadan, ama tusa da basmadan, elini dokunmatik ekrana dogru surukle, elini kaldirma, solda google sagda ufak bir kutu simgesi goreceksin, kutu simgesinin ustune git, simge mavi olunca elini kaldir, o an ister bi oyunda ister bir uygulamada ol, ekran gorntusu almis olursun, goruntunun ustune yazip cizebilirsin, yada oldugu gibi kaydetmek icin sag ustteki disket tusuna gel. Biraz detayli anlattim ama aslinda cok hizli ve pratik bir yoldur

Hocam bende senn gibi onceden cok takilirdim bos ram olayina, ama inan haftada bir yapuyorum uygulama temisleme isini, o da aklima gelirse , ama bana misin demiyor cihaz

• knife130 kullanıcısına yanıt
    Bu cok zor be hocam, tutturamiyom bi tyrlu ben bence asagidan yukari surukleyerek cok daha kolay

230-250 arası oluyor 200ün altina inmiyor.

• Alisirsin dostum ya alışınca daha pratik oluyor bence

• quote:

Orijinalden alıntı: karaagac07

bugun vatan da lg l90 aldım telefonu aldıktan sonra gorevlı kısı ıle telefonu ınceledım ve 2 tane kucuk sıyah noktya farkettım görevlıye gösterdım ölü pikselmı bu dıye bıraz baktı ve ekranın altında toz kalmıs dedı ve bırebır aynısıyla telefonu degıstım yenı verdıklerı telefonda suanda hıc sorun yok telfonda donma kasma hıc bısey yok yanlız ekranın nasıl screen shoot ı alındıgını blen soyleyebılırmı

Dostum telefonu sıfır kutusundan çıkarıpmı inceledin? bende vatandan almayı düşünüyorum yani öyleyse ordayken bakıyım bende olmadı :D
  • İnternetteki ürünlerde ön kamera hakkında bir şey yazmıyor. Bazı yerlerde VGA gördüm. 1.3 Mp nerede buldunuz acaba ?
  • Arkadaşlar LG 70 ile LG 90 Arasında aman aman fark görüyor musunuz kullanım açısından?
  • evet telefonu satın aldıktan sonra görevlı kısıye dıceksın ben telefonu kontrol etmek ıstıyorum dıcen oradakı görevlı telefonu acıyor senın elıne verıyo sen ıstedıgın gıbı bakıosunn eger sorun cıkarsada soyluyosun görevlıye o halledıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: bazen13

Arkadaşlar LG 70 ile LG 90 Arasında aman aman fark görüyor musunuz kullanım açısından?

Ne için kullanacağına bağlı.
    Çalınca alo diyeyim, telefon görüşmesi, mesaj ve web için kullanayım dersen bir fark göremezsin.
    Hatta interneti saymazsak temiz Nokia 3310 da geriye kalan işleri aslan gibi yerine getirir.

L70 4gb dahili hafızası, 800x480 piksel çözünürlük, 5mp kamera, 480p video kayıt, 2100 mah, 1.2 çift çekirdek işlemci pil sence arada "aman aman" fark yaratmıyor mu?
    İkisininde bir internet sitesinde özelliklerini incelersen aradaki "bariz" farkı zaten görürsün.

L70'in dengi HTC Desire 500'dür (HTC'nin 8mp kamerasını saymazsak), L90 değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: ay ışığında saklıdır

quote:

Orijinalden alıntı: bazen13

Arkadaşlar LG 70 ile LG 90 Arasında aman aman fark görüyor musunuz kullanım açısından?

Ne için kullanacağına bağlı.
    Çalınca alo diyeyim, telefon görüşmesi, mesaj ve web için kullanayım dersen bir fark göremezsin.
    Hatta interneti saymazsak temiz Nokia 3310 da geriye kalan işleri aslan gibi yerine getirir.

L70 4gb dahili hafızası, 800x480 piksel çözünürlük, 5mp kamera, 480p video kayıt, 2100 mah, 1.2 çift çekirdek işlemci pil sence arada "aman aman" fark yaratmıyor mu?
    İkisininde bir internet sitesinde özelliklerini incelersen aradaki "bariz" farkı zaten görürsün.

L70'in dengi HTC Desire 500'dür (HTC'nin 8mp kamerasını saymazsak), L90 değil.

1.2. çift çekirdek ile 1.2. dört çekirdek arasındaki fark oyunlarda belli olur hocam, kamera ve video konusunda fark var haklısın ama, telefonu fazlası ile küçümsemişssin :)

• bazen13 kullanıcısına yanıt
    http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6100&idPhone2=6285

L70 kullanmadım ama özelliklerine bakılırsa L70'i baya kırpmışlar. L70 almaktansa Moto G almak daha mantıklı bence.
  • nexus 4 , galaxy s3 , xperia sp ve moto g'ye alternatif olarak inceliyorum ...800-1000 tl arası iyi bir telefon istiyorum ..ilk akıllı telefon deneyimim olacak
  • streamin S kullanıcısına yanıt
    Xperia ZR'ye niye kimse bakmıyor :D SPden daha iyi bir cihaz değil mi?
    Seçeneğin çokmuş bence s3'ü çıkar aradan gitsin.
  • knife130 kullanıcısına yanıt
    moto g ,650tl digerleri 900-1050 tl ..zr ise 1100-1300 tl arası ..o parayı verdikten sonra g2 yada nexus 5 alırım zaten
  • telefonu kullanan kısılere soruyorum ben dun lg l90 olanm telefonumla oynuyodum 1.30 saat boyunca sarjı 100 de 100 gorundu ondan sonra telefonun sadece ekranını kapattım 15-20 dk acmadım telefonu acınca sarjının 82 ye dustugunu gordum benzer durum aysayan varsa soyleyebılırmıı acill yada bunun neden oldugunu bırı soylesın
  • Arkadaşlar Dafoni marka ekran koruyucu kullanan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.