Şimdi Ara

------> ★ LG L90 ★ (LOLIPOP GELDİ!!!!)<------- (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.768
Cevap
16
Favori
83.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bilmiyorum hocam ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: TriaThlon

ve sonunda yılbaşından bu yana yaptığım araştırmalar neticesinde verdiğim kararla LG L90'da karar kıldım ve siparişi geçtim. sipariş vermek isteyen arkadaşlara referans olması açısından ürünleri aldığım siteleri paylaşıyorum:

LG L90 :http://www.herseyenucuz.com/LG-L90-D405-LG-Turkiye-Garantili-%2CPR-268.html?ref=akakce&v=1.51 (835,62 TL)

Pencereli Kılıf :http://www.teleplus.com.tr/lg-l90-pencereli-uyku-modlu-kilif-siyah.html (24,90 TL)

32 GB MSD Kart:http://www.sinerji.gen.tr/kingston-32-gb-micro-sdhc-kart-class-4-pmu48632?ref=akakce&v=1.95 (41,55 TL)

toplam: 902,07 TL

kılıfı almayın arkadaşlar iade ettim ben de. telefon oturmuyor bile...

• Ne zaman çıktı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 gün önce aldım telefonu ve internet paketi tanımladım ancak mobil veri bağlantısını gerçekleştiremedi, avea bayisine gittim, müşteri hizmetlerini aradım, apn kodlarını veriyorlar olmuyor. 3 saatimi internetten bulduğum kodları deneyerek de geçirdim ama kar etmedi. telefonu kaç defa açtım kapattım bilmiyorum. yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.
  • histgirl H kullanıcısına yanıt
    Bende aveayım herhangi bir sorun yaşamadım direkt olarak paket aldığımda interneti açtım ve kullanmaya başladım.
    Benim bildiğim android de böyle sıkıntılar olmaması lazım ama biraz daha araştırın derim ben :(
  • Bu telefonu almayı düşünüyorum KLİKSA dan .

fiyatı 889 tl . Daha ucuza ve güvenilir nerden elde edebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetera

Bu telefonu almayı düşünüyorum KLİKSA dan .

http://www.herseyenucuz.com/LG-L90-D405-LG-Turkiye-Garantili-,PR-268.html

2 gün önce bu siteden sabah siparişi verdim akşamına kargoya teslim edildi. başarı garantili geliyor. orjinal kutusunda ve faturalı...
  • arkadaşlar dün telefon elime ulaştı. genel olarak çok hoşuma gitti. özellikle tek el kullanımı çok rahat. arka kapağın pütürlü bir yapıya sahip olması telefonun elde kaymasını önlüyor ve mükemmel bir kullanım rahatlığı sağlıyor.

yalnız 1 sorum olacak kullanan arkadaşlara: bu klavyede türkçe karakterler gözükmüyor bende. onun bir ayarı mı var yoksa türkçe karakterler yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TriaThlon

quote:

Orijinalden alıntı: cetera

Bu telefonu almayı düşünüyorum KLİKSA dan .

http://www.herseyenucuz.com/LG-L90-D405-LG-Turkiye-Garantili-,PR-268.html

2 gün önce bu siteden sabah siparişi verdim akşamına kargoya teslim edildi. başarı garantili geliyor. orjinal kutusunda ve faturalı...

Güüle güle kullan arkadaş. Kliksa da maximum karta 75 tl veriyormuş.

• knife130 kullanıcısına yanıt
    Aveanin musteri hizmetlerinin soyledigi gibi telefonumdaki simi baska bir telefona taktim mobil veriyi onda da kullanamadim, tlfdan kaynaklanan bir sikinti degil anladigim kadariyla aveayla ve ayarlariyla alakali bir durum, son care sim kart yenile diyorlar internette.

• histgirl H kullanıcısına yanıt
    O zaman kesinlikle sim kartla alakalıdır.
    Yeni bir sim kartı alın , Ben mikro sim kartı aldım taktım ama forumdaki bir arkadaş normal sim de giriyor demişti sanırsam.
    10tl gibi bir ücreti vardı sanırım bu şekilde mikro sim kartı alarak deneyebilirsiniz.
    Umarım bir sorun çıkmaz.
  • TriaThlon kullanıcısına yanıt
    Tuşlara basılı tuttuğunuzda gelmiyor mu?
    Mesela g ye bastığınızda ğ çıkması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: knife130

Tuşlara basılı tuttuğunuzda gelmiyor mu?
    Mesela g ye bastığınızda ğ çıkması lazım.

evet basılı tutunca geliyor. bu özelliği bilmiyordum teşekkürler... ama klavyede bütün harfler gözükse daha iyi olurdu sanırım. belki de daha rahat yazabilmek için böyle tasarlanmıştır.
  • Arkadaslar ben bu telefonda neredeyse hic arka plan gorevlerini temizlemiyorum ve bana misin demiyor, uygulamalar arasi gecislerde ve oyunlardan cikislarda hic sorun yasamiyorum, sizin cihazlarda durum nedir bilmek istedim, paylasirsaniz sevinirim

• Vatanda yine 999 olmuş la. Hafta sonlarımı iniyo 899'a?
    Bide kullanan arkadaşlar beyazmı siyahmı kullanıyosunuz ? Gönlüm beyazdan yana ama..
  • useryumen kullanıcısına yanıt
    Ya şerefsiz herifler g2 mini ucuzlatıp ötekilere bindirmiş şefim haftasonu 900 e düşer büyük ihtimal de yin de pahalı 750 800 olması lazım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalenderer

Arkadaslar ben bu telefonda neredeyse hic arka plan gorevlerini temizlemiyorum ve bana misin demiyor, uygulamalar arasi gecislerde ve oyunlardan cikislarda hic sorun yasamiyorum, sizin cihazlarda durum nedir bilmek istedim, paylasirsaniz sevinirim

Stabilitede hiçbir sıkıntı yok, saat gibi tıkır tıkır çalışıyor telefon. Daha bir kez donduğu, takıldığı, resetlendiği olmadı.

Pil en yoğun kullanımda 1,5 gün çok rahat gidiyor. Diğer türlü 74 saati gördüm ben.

Çoğu kişi Samsungun hantal touchwiz arayüzü, 2gb ram'le rahberin geç açılmasını bakip "android kasiyor" diye söyleniyor.
    Bu telefonda 1gb ram'e rağmen cayır cayır çalışıyor. Telefonu düşünenler 1gb ram'e takilmasin.
    Uzun lafın kısası sahibini üzmeyen verilen parayı her kuruşuna kadar hakeden bir telefon.

• TriaThlon kullanıcısına yanıt
    Daha iyi olmazdı neden dersen bu sefer klavyenin boyutunun küçülmesi gerekiyor.
    Böyle olunca bu sefer tuşlar küçülüyor inan bana istersen swiftkey'i indirerek istediğin klavyeyi kullanabilirsin ama tuşlar sanada küçük gelecektir.
  • T50 Daha iyi seçim gibi bu telefona göre..
  • bazen13 kullanıcısına yanıt
    1GB RAM' ve 13MP kamera var LTE desteğini zaten geçiyorum. Bu ülkede bize yok öyle şeyler.
    Özellikleri biraz daha iyi ama yazılım konusunda LG bariz üstün durumda.

Tasarım olarakta LG'nin üstte olduğunu düşünüyorum. T50 biraz Xperia M serisi ya da çin yapım telefonlara benziyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knife130 -- 18 Temmuz 2014; 10:57:14 >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.